Λαμπάδες : Οι πιο stylish λαμπάδες που θα κρατήσεις φέτος το Πάσχα

Μιας και η Ανάσταση είναι τόσο κοντά, προετοιμάσου...
Λαμπάδες : Οι πιο stylish λαμπάδες που θα κρατήσεις φέτος το Πάσχα



Μπορεί ήδη να έχεις αγοράσει τη λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου και να είσαι έτοιμη, όμως 100% έχεις αμελήσει να πάρεις την δική σου λαμπάδα. Μην ανησυχείς γι' αυτό, μιας και εμείς σε σκεφτήκαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο stylish λαμπάδες που θα κρατήσεις την Ανάσταση και θα κάνεις τη διαφορά.

Άφησε στην άκρη τα λευκά κεράκια και παίξε με τα πιο ιδιαίτερα και παιχνιδιάρικα σχέδια. Γιατι όχι;

Ακόμα προλαβαίνεις να πας μαγαζιά και να βρεις τη λαμπάδα που σου αρέσει και ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Φέτος οι λαμπάδες ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά διακοσμητικά και ιδιαίτερα τα ματάκια, παντού ματάκια.

Γι' αυτό μαζί με τα απαραίτητα της βαλίτσας σου, μην ξεχάσεις να βάλεις και τη λαμπάδα σου. Στην gallery που ακολουθεί, δες τα πιο στιλάτα σχέδια. Γιατι το στιλ βρίσκεται παντού ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες!

Εxtra tip : Eπειδή τη λαμπάδα την κρατάμε για λίγο και δεν καίγεται σχεδόν καθόλου, βγάλε τα διακοσμητικά από πάνω και τοποθέτησε τα στο σπίτι ως deco. Φυσικά αν έχεις φαντασία αξιοποίησε και το κερί και γιατι όχι φτιάξε μια κατασκευή πχ με άμμο για το μπαλκόνι σου!

Διάβασε εδώ τις 12 χρυσές οδηγίες που για να μην πάρεις γραμμάριο το Πάσχα!