Καιρός για ανανέωση στην κρεβατοκάμαρα σου! Πάρε ιδέες από το Pinterest

Μετέτρεψε το υπνοδωμάτιο στον πιο αγαπημένο χώρο του σπιτιού σου.
Όταν τα παλιά αντικείμενα βρίσκουν άλλη χρήση.



Θέλεις μία αλλαγή στο σπίτι σου; Ξεκίνα από το υπνοδωμάτιο, αφού είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σου. Η κρεβατοκάμαρά σου είναι το μέρος που θέλεις να χαλαρώσεις διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο, να κοιμηθείς (ευχάριστα και άνετα) και να βρεθείς σε πιο προσωπικές στιγμές. Laptop και λοιπά gadgets δεν έχουν χώρο σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού, αφού το μόνο που θα πρέπει να επιδιώκεις είναι η ηρεμία.

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα χώρου και πρέπει να συνδυάσεις αναγκαστικά το γραφείο στο υπνοδωμάτιο, προσπάθησε να ξεχωρίσεις αυτή τη γωνιά από το υπόλοιπο δωμάτιο. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε χρησιμοποιώντας ένα ωραίο παραβάν είτε βάζοντας κουρτίνες στο κρεβάτι σου για να τονίσεις την ιδιωτικότητα του χώρου. 

Τις περισσότερες φορές η ανανέωση δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά δημιουργικότητας και φαντασίας. Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να διαθέσεις πολλά χρήματα, αρκούν κάποιες μικρές αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο. Αν για παράδειγμα έχεις βαρεθεί τον λευκό τοίχο και βρίσκεις ακριβή την αγορά μίας ταπετσαρίας, μπορείς να τον βάψεις μόνη σου, να κολλήσεις αυτοκόλλητα ή να κάνεις κάποια σχέδια - ακόμα και να κρεμάσεις το vintage χαλί της μαμάς σου για πιο boho καταστάσεις.