Inart: Ό,τι χρειάζεσαι για σπίτι με στυλ!

Η αγαπημένη εταιρεία συμπληρώνει 30 χρόνια και αυτή τη σεζόν έρχεται με απίθανες προτάσεις διακόσμησης!



Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας καταφύγιο, ο μικρός παράδεισος που φτιάχνουμε με ό,τι μας κάνει να χαλαρώνουμε, να αισθανόμαστε όμορφα, ο χώρος όπου συναντιόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Αν και εκεί έξω υπάρχουν πολλές επιλογές, μία εταιρεία όχι απλά ξεχωρίζει αλλά αποδεικνύει πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να είναι η πρώτη μας σκέψη για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Ο λόγος για την inart, που φέτος κλείνει 30 χρόνια και συνεχίζει με την ίδια και μεγαλύτερη δυναμική να κατακτά τις καρδιές μας!  Για την ιστορία, η inart ξεκίνησε το 1985, στη Θεσσαλονίκη, και έκτοτε είναι στις top εταιρείες στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, με δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά και σε 30 χώρες του εξωτερικού.

Τι κάνει την inart τόσο ξεχωριστή; Ότι η ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών της, παρακολουθεί ανελλειπώς τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης και δημιουργεί νέες πρωτοποριακές προτάσεις και λύσεις, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και το ασύγκριτο design, ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Και βέβαια, η συλλογή της inart ανανεώνεται ριζικά κάθε σεζόν και εμπλουτίζεται με φρέσκες ιδέες διακόσμησης - γιαυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που ψάχνεις για το σπίτι σου, όσο ιδιαίτερο και αν είναι! 

Σήμερα, πάνω από 2.000 καταστήματα στην Ελλάδα συνεργάζονται με την inart και αυτό σημαίνει ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχει τουλάχιστον ένα προϊόν inart- πιθανόν και στο δικό σου. Αν πάλι, δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να μπεις στον μαγικό της κόσμο, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο www.inart.com για να δεις όλες τις φρέσκες τολμηρές ιδέες για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου! 

Ακολούθησε την inart στα social media, για να είσαι συνεχώς ενημερωμένη για τα νέα της: 

Facebook https://www.facebook.com/inart1985

Pinterest https://www.pinterest.com/inart1985/

Instagram https://instagram.com/inart1985/

Twitter https://twitter.com/inart1985