Αυτές οι φωτογραφίες θα σε πείσουν να κάνεις ένα άσπρο δωμάτιο στο σπίτι

Καιρός να ανανεώσεις τον χώρο σου!
Αυτές οι φωτογραφίες θα σε πείσουν να κάνεις ένα άσπρο δωμάτιο στο σπίτι



Πριν λίγο καιρό το άσπρο δωμάτιο που είναι διακοσμημένο και με άσπρα αντικείμενα μου φαινόταν πολύ ψυχρό και δεν μου άρεσε. Έγινε όμως trend και το έβλεπα παντού μπροστά μου οπότε τα μάτια μου άρχισαν να το συνηθίζουν. Πλέον σκέφτομαι να βάψω το ένα δωμάτιο όπου έχω την ντουλάπα και το μπουντουάρ μου σε άσπρο χρώμα ώστε να αποκτήσω και εγώ ένα white room. Ψάχνεις για έμπνευση; Δεν έχεις παρά να δεις αυτές τις φωτογραφίες που βρήκα στο Pinterest.

Έχεις ήδη άσπρο καναπέ; Έχεις κάνει τη μισή δουλειά! Αν επιλέξεις να είναι το σαλόνι σου άσπρο μπορείς να βάλεις σομόν πινελιές για να γίνει πιο γλυκό.

Έχεις δωμάτιο ντουλάπα; Το άσπρο δίνει την ψευδαίσθηση ότι το δωμάτιο είναι πιο μεγάλο οπότε δεν θα νιώθεις πνιγμένη μέσα. Ολοκλήρωσε το δωμάτιο με γκρι λεπτομέρειες.

Για κάτι πιο γήινο αλλά ταυτόχρονα να μην ξεφεύγει από το άσπρο μπορείς να βάλεις μπεζ αντικείμενα. Αυτά τα δύο χρώματα συνδυάζονται υπέροχα και δεν κουράζουν το μάτι.

Ψάχνεις να ανανεώσεις το γραφείο σου; Γέμισέ το με άσπρες κορνίζες και χρυσές λεπτομέρειες.

Τέλος, αν θέλεις ένα άσπρο υπνοδωμάτιο αλλά το γήινο στυλ δεν είναι του γούστου μπορείς να παίξεις με το κλασσικό ασπρόμαυρο.