Βιβλιοθήκη: Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Ανανεώσε τη γρήγορα και εύκολα

Τι χρειάζεσαι; Όρεξη και φαντασία!
Βιβλιοθήκη: Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Ανανεώσε τη γρήγορα και εύκολα



Μπορεί η όλη διαδικασία να σας φαίνεται βουνό αλλά υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να ανανεώσετε την βιβλιοθήκη σας και να την κάνετε πιο ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Τα πράγματα είναι απλά και το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της τέλειας ταπετσαρίας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, σκεφτείτε ένα θέμα που σας ενθουσιάζει, λάβετε και λίγο υπόψιν σας την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας και τα χρώματά της και κάντε την καλύτερη επιλογή ταπετσαρίας. Σημείωση: αυτή η παρέμβαση λειτουργεί καλύτερα σε βιβλιοθήκες με πλάτη, αν και δεν σας εμποδίζει κανείς να βάλετε ταπετσαρία μόνο στο τμήμα του τοίχου που βρίσκεται πίσω από τη (χωρίς πλάτη) βιβλιοθήκη σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε σωστά την ταπετσαρία σας είναι να φωνάξετε κάποιον ειδικό να το κάνει για εσάς καθώς η όλη διαδικασία θέλει προσοχή και ακρίβεια. Αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε όλα τα βιβλία, τα διακοσμητικά και τα ράφια από την βιβλιοθήκη σας.

Αφού το κάνετε αυτό, κολλήστε προσεκτικά την ταπετσαρία σε όλη την «πλάτη» της βιβλιοθήκης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανανεώσετε μια παλιά βιβλιοθήκη την οποία έχετε βαρεθεί και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να πετάξετε.

Aν από την άλλη μεριά δεν έχετε βιβλιοθήκη στο σπίτι ή θέλετε οπωσδήποτε να ξεφορτωθείτε αυτή που έχετε, μπορείτε απλά να βάλετε σε κάποιον τοίχο σας ταπετσαρία-βιβλιοθήκη. Μπορεί να μην αγαπάτε το διάβασμα και να μην έχετε ούτε ένα βιβλίο στο σπίτι σας αλλά μια βιβλιοθήκη είναι το καλύτερο διακοσμητικό αντικείμενο για το σαλόνι σας, όπως λένε και όλοι οι εσωτερικοί διακοσμητές. Δείτε υπέροχες ταπετσαρίες-βιβλιοθήκες που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue