Κλέψτε αυτές τις 6 ιδέες για να φτιάξετε το πιο ρομαντικό υπνοδωμάτιο

Φτιάξτε έναν μικρό παράδεισο για να αναζωπυρώσεις την σχέση σου!
Κλέψτε αυτές τις 6 ιδέες για να φτιάξετε το πιο ρομαντικό υπνοδωμάτιο



Κάντε έκπληξη στον σύντροφό σας και φτιάξτε ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο που θα «ανακαινίσει» και τη σχέση σας.

 

Βάλτε κόκκινο 
Το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα και ξυπνάει τα πάθη! Μπορείτε να το βάλετε σε συγκεκριμένα σημεία του δωματίου, ενώ θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε την υπερβολή, όπως για παράδειγμα κατακόκκινους τοίχους ή χαλιά και έπιπλα σε κόκκινες αποχρώσεις. Βάλτε κόκκινα μαξιλαράκια στο κρεβάτι σας, προσθέστε ένα πάπλωμα με κόκκινες λεπτομέρειες ή κουρτίνες και διακοσμητικά!

Φλοράλ ταπετσαρία
Υπάρχουν πολλές ταπετσαρίες που δίνουν ρομαντικό ύφος σε ένα υπνοδωμάτιο. Οι φλοράλ ταπετσαρίες είναι ρομαντικές ειδικά όταν είναι σε παλ αποχρώσεις και με μικρά διακριτικά σχέδια.

Μονογράμματα 
Βάλτε μαξιλαροθήκες με τα μονογράμματά σας σε καλλιγραφική γραμματοσειρά και συνδυάστε το δικό σας μονόγραμμα με αυτό του/της συντρόφου σας.
 
Κρεβάτι με ουρανό
Ο ουρανός πάντα προσθέτει ρομαντισμό σε ένα δωμάτιο. Επιλέξτε λεπτά αραχνοϋφαντα υφάσματα σε λευκό για να δώσετε το κατάλληλο ύφος στο υπνοδωμάτιό σας.

Κεφαλάρι
Το κεφαλάρι σε ένα κρεβάτι προσδίδει στιλ και άποψη. Αν επιλέξετε ένα κεφαλάρι σε απαλές αποχρώσεις ή και σε κόκκινο, θα δώσετε ρομαντικό τόνο σε όλο τον χώρο.

Έμφαση στο λευκό
 Το λευκό αποπνέει από μόνο του ρομαντισμό, ειδικά αν βρίσκεται σε μεγάλες επιφάνειες. Βάζοντας λευκό στο κρεβάτι, τους τοίχου και τα έπιπλα και προσθέτοντας μερικές λεπτομέρειες σε εκρού, μπεζ, nude, καφέ ή γκρι μπορείτε να έχετε το ιδανικό ρομαντικό δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue