Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν είναι εύκολο να δουλεύεις μόνο με γυναίκες

Είχα γράψει πριν λίγους μήνες τα καλά. Αλλά έχει και άλλη όψη το νόμισμα…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν είναι εύκολο να δουλεύεις μόνο με γυναίκες



Το FollowMe είναι ένα από τα καλύτερα γυναικεία sites αυτή την στιγμή. Ναι, είναι, δεν παινεύω το σπίτι μου να μην με πλακώσει. Το ξέρετε όμως ότι υπάρχουν 9 γυναίκες και ένας άντρας. Και μάλιστα επιβιώνει μαζί του; Ω, ναι, δεν είναι τόσο εύκολο…

Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με εκπληκτικές επαγγελματίες και να είμαι ο αρχισυντάκτης τους. Τα δύσκολα είναι όμως όταν προσπαθείς να επιβιώσεις στην καθημερινότητα. Τόσο δύσκολο που η στρατιωτική θητεία μοιάζει με μακρινή, γλυκιά ανάμνηση…

Καταρχήν, έχω να αντιμετωπίσω τις δύσκολες μέρες του μήνα. Πόσο δύσκολες; Τόσο που νιώθω πως θα αδιαθετήσω και εγώ. Εδώ τα κορίτσια έχουν συγχρονίσει και την περίοδο τους (ορκίζομαι) και έτσι οι ορμόνες χορεύουν σκυριανό μπάλο. Τι κάνω εγώ; Τι να κάνω; Κάθομαι και ακούω τα προβλήματα τους ενώ τα σπασμολυτικά πάνε και έρχονται..

Δεν έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω για τα προβλήματα του Θρύλου. Κερδίζει η ομάδα; Το πνίγω μέσα μου. Χάνει η ομάδα. Του πνίγω παραμέσα μου. Ο Μέσι αδειάζει την μισή Μπάγερν και με ρωτάνε εδώ ποιος είναι αυτός; Highlight; Όταν έβαλε ο Πρίντεζης το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα (Final Four Baby!) και με ρώτησαν ποιος είναι αυτός και αν έβαλε γκολ! (Εντάξει, υπερβάλλω λίγο αλλά το πιάνεις το νόημα έτσι;). 

Και επειδή είμαι ο αρχισυντάκτης τους τι; Γελάμε έτσι. Εγώ μιλάω, εγώ τα ακούω. Και όταν πάω να υψώσω φωνή με κοιτάζουν 18 μάτια αγριεμένα. Γιατί ξέρεις. Είναι η λογική του "όλες για μία κλπ". Νιώθω ανυπεράσπιστος όπως ο μικρός γαζέλος απέναντι σε ένα κοπάδι λέαινες. Βλέπω National Geographic συνέχεια, που το κατάλαβες;

Το μεγάλο πανηγύρι είναι όταν γράφουν θέματα σεξ. Ναι, είμαι χαμηλών τόνων επειδή δουλεύω με 9 γυναίκες. Να τους πω και εγώ αντρικές καφρίλες; Όχι γιατί είμαι και κύριος. Οι κυρίες μου εδώ; Ούτε τα προσχήματα. Και αν γκρινιάζω είμαι και περίεργος επειδή δεν θέλω να μαθαίνω για τα full γυναικεία θέματα. Εεε, λοιπόν να ξέρετε πως μόνο από την κοπέλα μου θέλω να τα ακούω αυτά κυρίες μου!

Άσε που εδώ περνάνε την showbiz πριονοκορδέλα. Τι φόρεσε η μια, τι φόρεσε η άλλη. Γιατί εμείς εδώ έχουμε την κριτική επιτροπή του Next Top Model. Και έχουμε και τη Δανάη που ήταν πρώην Next Top Model. Εντάξει, άντρας είμαι και που να καταλάβω εγώ τι σχολιάζουν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως δεν βαριούνται. Απόλυτα όμως.

Να πω και για το κλασσικό «Τώρα σε 2 λεπτά έρχομαι για σύσκεψη»! Και επειδή μιλάω για γυναίκες, το δίλεπτο είναι κανά τέταρτο. Έχω κάνει ζωγραφιές εγώ στο τετράδιο μου… Ουουουου!

Συν ότι εδώ το κάνουν τα κορίτσια και μπουτίκ. Πιάνουν τα online μαγαζιά και του δίνουν και καταλαβαίνει. Όποτε έχει 1η ο μήνας κάνουμε τζίρο εμείς εδώ στα online μαγαζιά. Και δεν με νοιάζει αυτό. Τα κορίτσια τα δούλεψαν τα χρήματα τους και σκληρά μάλιστα. Ότι μαζεύονται όλες πάνω από έναν υπολογιστή και γράφω εγώ μόνο είναι λεπτομέρεια.

Να πω και το κλασσικό; Άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν; Ναι, έχω αρχίσει και το μαθαίνω πλέον. Τι κάνω με όλα αυτά; Θα σου πω…

Στην αρχή ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση προ περιόδου. Νόμιζα πως είχα και εγώ οιστρογόνα. Αλλά μετά τον πρώτο εκνευρισμό, ήρθε η λύση. Η καθεμία τους είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Και εδώ είναι όλες όμορφες σαν χαρακτήρες. Και σαν εμφάνιση. Οπότε είδα πως μαζικά να τις αντιμετωπίσω δεν έχω κανένα μέλλον. Χωριστά εύκολα. Και έτσι πλέον χωρίς εκείνες η μέρα μου είναι απλά… μουντή!

Τα τηλέφωνα στις 10 το βράδυ είναι όμορφη ρουτίνα. Αν αργήσει μια από τα κορίτσια μου έστω και 10 λεπτά αγχώνομαι. Αν μια δεν νιώθει καλά, πηγαίνω μαζί της στην ταράτσα να μου πει τι την απασχολεί.

Ναι, μπορεί να είμαστε άλλο φύλο και ένας άντρας με μια γυναίκα να διαφέρουν στο μυαλό, αλλά οι δικές μου εδώ βάζουν κάτω πολλούς άντρες σε ικανότητα.

Πότε θα κάνουν καμιά ανταρσία δεν ξέρω…

Δες ΕΔΩ τον πρώτο οδηγό επιβίωσης που είχα γράψει.