Πάμε σινεμά και βλέπουμε τις νέες ταινίες της εβδομάδας

Περιπέτειες, θρίλερ, δραματικές κομεντί και παιδικά περιλαμβάνει το μενού
Πάμε σινεμά και βλέπουμε τις νέες ταινίες της εβδομάδας



Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε γούστο. Θα δεις από τον Πωλ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία, μέχρι τον Αλ Πατσίνο στο ρόλο του ροκ σταρ Ντάνι Κόλινς.

Τίποτα δεν τελειώνει Κύριε Κόλινς
Γιατί να τη δεις: Γιατί είναι ενδιαφέρον το στόρυ και φυσικά γιατί πρωταγωνιστεί ο μέγιστος Αλ Πατσίνο.

Υπόθεση: «Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην παρακμή της καριέρας του και σε προχωρημένη ηλικία, συνεχίζει να δίνει συναυλίες και να γεμίζει τα στάδια έχοντας στο πλάι του μία πανέμορφη γυναίκα και την αυτοπεποίθησή του στα ύψη. Στα 64α γενέθλιά του ανακαλύπτει ένα γράμμα από το είδωλό του, τον θρυλικό Τζον Λένον, προς τον ίδιο όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, το οποίο δεν έλαβε ποτέ. 

Ένα γράμμα που θα του αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του και θα τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Ο Ντάνι αποφασίζει να ξαναθυμηθεί τη μουσική που τον ενέπνεε όταν ήταν νεαρός και δεν ήταν διάσημος. Παράλληλα, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με το γιο του, τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Το μόνο που του μένει πλέον είναι να επιβεβαιώσει το μήνυμα του Λένον ότι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία στη ζωή είναι η αγάπη».

 

Μαχητές των δρόμων 7
Γιατί να τη δεις: Γιατί πιθανότατα έχεις δει και τα προηγούμενα έξι. Γιατί σου αρέσει η ταχύτητα (με «πειραγμένα» αυτοκίνητα) και γιατί είναι ο τελευταίος ρόλος του Πωλ Γουόκερ, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή (τι ειρωνεία!).

Υπόθεση: «Ο Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ».

 

Με Σειρά Εξαφάνισης
Γιατί να τη δεις: Γιατί πρόκειται για ένα δυνατό ευρωπαϊκής προελεύσεως θρίλερ, μιας και βαρέθηκες τις χολιγουντιανές σπλατεριές. Europeans do it better!

Υπόθεση: «Ένας αφανής ήρωας με μοναδικά του όπλα τον βαρύ εξοπλισμό αλλά και την τύχη του πρωτάρη, καταφεύγει στην αυτοδικία, πυροδοτώντας έναν πόλεμο ανάμεσα σε έναν χορτοφάγο γκάνγκστερ και έναν Σέρβο αρχιμαφιόζο».

Δεσποινίς Τζούλια
Γιατί να τη δεις: Γιατί είναι εποχής και μας λείψανε αυτές οι ταινίες. Και γιατί σκηνοθετεί η Λιβ Ούλμαν (μούσα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν).

Υπόθεση: Μία καταπιεσμένη γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τους κοινωνικούς φραγμούς της εποχής φλερτάροντας με έναν υπηρέτη του σπιτιού. Όλα αυτά συμβαίνουν το 1874, στο αρχοντικό ενός Βρετανού αριστοκράτη. 

Πρωταγωνιστούν οι Τζέσικα Τσάστεϊν και ο Κόλιν Φάρελ.  

Annie
Γιατί να τη δεις: Γιατί είναι ανάλαφρη, γλυκιά και αστεία, χωρίς να είναι μιούζικαλ (thank god)! Επίσης η πιτσιρίκα που υποδύεται την Annie είναι χάρμα οφθαλμών.

Υπόθεση: «Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan (Cameron Diaz), στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. 

Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο». 

 

ΠΑΝ-δή- ΜΙΑ
Γιατί να τη δεις: Γιατί γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο αξεπέραστος Δημήτρης Πιατάς, με μία μεγάλη ομάδα αγαπημένων ηθοποιών στο πλευρό του (Θεοδόσης Πελεγρίνης, Δημήτρης, Μιχάλης Μητρούσης, Μάκης Παπαδημητρίου , Λουκία Πιστιόλα και  guest τις Ναταλία Δραγούμη, Λένα Παπαληγούρα, κλπ). 
Μαύρη κωμωδία με άκρως επίκαιρο στόρυ.

Υπόθεση: «Μια χώρα σουρεαλιστική, όπου συμμορίες, Μ.Α.Τ., Μ.Μ.Ε., διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, έμποροι ναρκωτικών, ολιγάρχες, τηλεοπτικές περσόνες, μια ερωτική ιστορία, μπλέκονται μεταξύ τους...ΟΛΟΙ...για να γίνουν ΕΝΑ....ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ. Στο τέλος θα πουλήσουμε "μήλα" στο διαδίκτυο για να μειώσουμε το δημόσιο χρέος. Είναι η σατιρική μάτια του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Δημήτρη Πιατά, απέναντι στους δανειστές μας... Τα  ΜΗΛΑ, η βαριά βιομηχανία μας, σημειολογικά μπορεί να είναι το προπατορικό αμάρτημα ή η αρχή για να φτιάξεις «μηλόπιτα».