Zillion’s: Ανηφόρισε προς Κηφισιά στον παράδεισο των παγωτών

Δοκίμασε πρωτότυπες γεύσεις στο ice cream bar των Βορείων Προαστίων
Zillion’s: Ανηφόρισε προς Κηφισιά στον παράδεισο των παγωτών



Bρίσκεται στην οδό Διονύσου 69 και είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 07:30 το πρωί για να σερβιριστείς το καφεδάκι σου, μέχρι τις 12 το βράδυ για τις νυχτερινές λιγούρες. Για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων είναι must και για σένα μπορεί να γίνει ένας καλός λόγος να ανέβεις προς τα «πάνω».

Γευστικός και καλοφτιαγμένος καφές, snacks με τζιαπάτα και 36 διαφορετικές και ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού (όλα χειροποίητα με γάλα). Είναι το μαγαζί που ό,τι κι αν δοκιμάσεις θα είναι ποιοτικό και θα ευχαριστηθείς τα λεφτά που δίνεις.

Τα γλυκίσματα θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σου. Παγωτό από κλασσική βανίλια και σοκολάτα μέχρι berry & mascarpone και sorbet white orange, βάφλες, σοκολατόπιτα με μία μπάλα ανθόγαλο (για γευστική εξισορρόπηση). Αν δε, πεινάσεις, εκτός από τα ενδιαφέροντα snacks, έχει  και … πίτσα.  Λεπτή και ιταλική για να την συνδυάσεις με τέλειο ρακόμελο (μάλιστα έχει και από αυτό).

Σε ότι αφορά τον καφέ, είναι ωραιότατος ακόμα και ημέρες αιχμής, όπως η Κυριακή. Αν δεν είσαι του καφέ, προτίμησε παγωμένο τσαγάκι, σερβιρισμένο με φρέσκα φρούτα.

Ο χώρος εσωτερικά έχει δύο μοναστηριακά και 4-5 μικρά τραπεζάκια. Είναι μη καπνιστών αλλά για τους καπνίζοντες υπάρχουν πολλά τραπέζια στον εξωτερικό χώρο με σόμπες και κεράκια για cozy απογεύματα και βράδια.

Έτοιμη για να την κάνεις την γλυκιά αμαρτία;

 

Τώρα, αν σε έπιασαν τέτοιες υπογλυκαιμίες που δεν προλαβαίνεις ούτε μπροστά το αυτοκίνητο να βάλεις, φτιάξε τηγανητό παγωτό στο σπίτι σου, με την πανεύκολη συνταγή που θα βρεις εδώ.