9ΒΗΤΑ Home Bar: Το bar στο Χαλάνδρι που θα γίνει δεύτερο σπίτι σου

Για εμάς είναι στέκι. Μπορεί να γίνει και δικό σου.
9ΒΗΤΑ Home Bar: Το bar στο Χαλάνδρι που θα γίνει δεύτερο σπίτι σου



Τα δύο αδέρφια Γιάννης και Δήμος, παρέα με τον φίλο τους τον Γιώργο, αποφάσισαν πριν από περίπου 2,5 χρόνια να ανοίξουμε ένα μαγαζί με ποιοτικά προϊόντα, που θα μπορούσε όποιος το επισκέπτεται να το νιώθει σαν το σπίτι του. Και τα κατάφεραν. Στην οδό Θουκυδίδου, στο νούμερο , άνοιξε το ομώνυμο bar του Χαλανδρίου, στις 9 Ιουλίου 2012.

Πριν καν μπεις, η είσοδος με την τεράστια τοιχογραφία του Jimi Hendrix σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ο χώρος εσωτερικά είναι πολύ cozy. Μοναστηριακό τραπέζι, σκαμπό και τρία καναπεδάκια, ξύλινο πάτωμα, classic «ζεστή» -και επίσης ξύλινη- μπάρα, ταπετσαρία, επιβλητική κάβα, αφίσες και μια τζαμαρία που φωτίζει τόσο ωραία το μαγαζί στο πίσω μέρος του. Αυτό είναι το σκηνικό.

Ανοίγει στις 10:00 το πρωί και η Αριστέα «σερβίρει» χαμόγελο και χαβαλέ, φτιάχνοντάς σου ένα καπουτσινάκι σκέτη απόλαυση (με έναν αφρό «δεν περιγράφω άλλο»). Εκτός από τα χρυσά της χέρια βέβαια, για το αποτέλεσμα ευθύνεται και η πρώτη ύλη, αφού χρησιμοποιείται πρώτης ποιότητας φρέσκος espresso. Σε ξεχωριστό πιατάκι θα σου έρθουν κέρασμα, homemade μπισκοτάκια.

Το βράδυ, πίσω από την μπάρα θα βρεις τον Χρήστο (Αξαρλή), τον Κων/νο και τον Δημήτρη. Και ας μας συγχωρεθεί ο υπερθετικός βαθμός αλλά θα πιεις ποτάρες. Signature αλλά και classic cocktails (δοκίμασε οπωσδήποτε το Choco Crusta, με τέσσερα διαφορετικά είδη ρούμι) και ποικιλία σε μπύρες, όλα συνοδευμένα από νοστιμότατα tapas θα κάνουν το βράδυ σου απολαυστικό. Μουσικά θα ακούσεις από indie rock, μέχρι funk, soul και dance.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Τα Σαββατοκύριακα το 9ΒΗΤΑ σερβίρει και brunch. Ο κατάλογος μακρύς, οι μερίδες μεγάλες και οι τιμές κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Δοκίμασε το χορταστικότατο  Chicken Burger (8€, με πατάτες),  τα αυγά benedict (6€) και για επιδόρπιο τι άλλο; Pancakes με σιρόπι σφενδάμου ή nutella.

Το 9ΒΗΤΑ το αγαπάμε για τους ωραίους ανθρώπους του, για την ποιότητά του και για την περιποίηση προς τους πελάτες του. Ακόμα να πας;

 

Extra Info:

Δίπλα από την τουαλέτα κοίτα κάτω. Να τι θα δεις!