Απόψε καρναβαλιζόμαστε! Πού γίνονται τα καλύτερα πάρτι της πόλης

Ντύσου ο πιο "κεφάτος εαυτός σου" και έξω από το σπίτι.
Απόψε καρναβαλιζόμαστε! Πού γίνονται τα καλύτερα πάρτι της πόλης



Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και έχεις ξεμείνει στην Αθήνα. Τέρμα η μιζέρια και οι γκρίνιες, που δεν κατάφερες να πας αυτή την εκδρομή που ήθελες.  Απόψε στην πόλη «γίνονται πράγματα» κι εσύ θα το διασκεδάσεις όπως σου αξίζει.

Ακολουθούν προτάσεις για όλα τα γούστα καρναβαλιστών (και μη).

(Αν δεν θες να κάνεις τα συνηθισμένα)

Locomondo Live στην Ακτή Πειραιώς

Η αγαπημένη μπάντα δίνει ραντεβού στις 22:00 για να μας τρελάνει με τους ρυθμούς της. Παραμένοντας πιστή στο κλίμα της Αποκριάς θα τραγουδήσει και το ολοκαίνουργιο κομμάτι με τίτλο "Το καρναβάλι ξεκινά", καθώς και άλλα ακυκλοφόρητα τραγούδια - έκπληξη!

Την συναυλία θα «ανοίξει» ο νέος τραγουδοποιός από την Θεσσαλονίκη, Joey, που “δεν δέχεται να μεγαλώσει”, παίζοντας σε ύφος gypsy folk & roll.

Είσοδος: 10-12€


 

Dub Pistols Live στο Fuzz

Οι θρύλοι της urban σκηνής της Βρετανίας, καταφθάνουν στην σκηνή του Fuzz, απόψε στις 22:45. Ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts, θα ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό που τους αναμένει καιρό τώρα, προσφέροντας ένα καθηλωτικό show με μπόλικη ενέργεια και πάθος.

«Πιο απρόβλεπτοι από ποτέ, ακούγονται σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghetti western, που γυρίζεται όμως σε rodeo». Κι αν δεν κατάλαβες πέρνα μια βόλτα, γιατί μάλλον θα σου μείνει αξέχαστη.

Αλλά θα πας νωρίς, γιατί την συναυλία ανοίγουν οι Ρόδες United, στις 21:30. Ο Νικήτας Klint και η παρέα του θα προθερμάνουν την κατάσταση όπως πρέπει!

Είσοδος: 15-19€

 

All together Now, σε «Carnival Edition» στο Gagarin 205

Οι All together Now σε συνεργασία με την Paint Glow, την εταιρία διοργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν με το 12ο στη σειρά Neon Party, γύρω στις 22:00.

Το Neon party της Αθήνας με 11 συνεχόμενα sold out events επιστρέφει απόψε με ένα ακόμα πολύχρωμο και αποκριάτικο event.

1000 λίτρα Neon χρώμα και glowsticks θα κάνουν την βραδιά… φαντασμαγορική!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λευκό t-shirt (που θα γίνει πολύχρωμο).

Είσοδος: 6-10€

Jaguar Bombs Live στο six d.o.g.s

Είναι πιτσιρικάδες αλλά σε όλα τους τα live γίνονται τιτάνες επί σκηνής. Απόψε στις 23:55 θα βρίσκονται στη σκηνή των «έξι σκυλιών» για να γιορτάσουν την τελευταία μέρα των αποκριών με μια εμφάνιση που θα σε «καρναβαλίσει» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «θέμα» είναι ελεύθερο, επομένως ντύσου ό,τι σου καπνίσει και κατέβα προς Αβραμιώτου.

 

(Αν θες να κάνεις τα συνηθισμένα)

Τώρα, αν μέσα σου κλαις που δεν είσαι στην Πάτρα να πετάς αφρούς και να βαράς με το ρόπαλο, χορεύοντας Que te la Pongo - Que te la Pongo, τότε θα πας στην Πλάκα που διοργανώνεται και φέτος-όπως κάθε χρόνο- ένα μίνι πατρινό καρναβάλι.

Στις 21:00, είναι η Πλακιώτικη αποκριά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καρναβαλιστών με μουσικά όργανα, χορό και αποκριάτικα τραγούδια. Αλλιώς, στο Περιστέρι, όπου ο δήμος διοργανώνει κάτι αντίστοιχο. Όλε!