Πιτζάμα πάρτι: Ή στο Gazarte ή στο σπίτι σου θα περάσεις τέλεια

Τι θα κάνεις αυτό το Σάββατο για να μην κοιμηθείς όρθια!
Πιτζάμα πάρτι: Ή στο Gazarte ή στο σπίτι σου θα περάσεις τέλεια



Έψαχνες αφορμή για να βάλεις τις έξαλλες πιτζάμες σου που τελικά μόνο εσύ έβλεπες και καμάρωνες στον καθρέφτη; 

Έχεις επιτέλους μία μοναδική ευκαιρία να τις φορέσεις έξω και να σε θαυμάσει ο κόσμος όλος. Γιατί αυτό το Σάββατο, το Gazarte θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο καθώς διοργανώνει ένα διώροφο πιτζάμα πάρτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κοιμηθείς όρθια μιας και η Μαριέττα Φαφούτη με την μπάντα της έχουν αναλάβει το καθήκον να σε κρατήσουν ξύπνια και να χορεύεις σαν τρελή όλο το βράδυ.

Και μάλιστα, θα είναι μάλλον η πρώτη φορά που θα βγεις έξω και θα νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Μάλιστα, στο live μπορείς να φέρεις και το μικρό σου μιας και το Gazarte είναι ο μόνος αυστηρά anti-smoking χώρος στην Αθήνα. Σου βρήκαμε και τι θα του φορέσεις

Αφού, λοιπόν, ακούσεις λίγη καλή pop μπορείς να συνεχίσεις τη διασκέδαση στον πρώτο όροφο όπου θα σε περιμένουν οι παραγωγοί του Pepper 96.6. οι οποίοι φαντάζομαι θα έχουν ψαγμένες αποκριάτικες επιλογές και όχι «κλαρινολάτιν» όπως συνηθίζεται αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρη δηλαδή ότι δεν θα ακούσεις αυτό το τραγούδι.

Αν παρόλα αυτά προτιμάς να διοργανώσεις ένα home made πιτζάμα πάρτι χαμηλών τόνων στο δικό σου χώρο τότε βρήκες το concept που αναζητούσες. Αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες:

1.Καταρχήν, κάλεσε τόσα άτομα όσα χωράνε να διανυκτερεύσουν στο σπίτι σου. Αγόρια και κορίτσια. Ενημέρωσέ τους όλους για το υποχρεωτικό dress code που προφανώς και είναι οι πιτζάμες. Όσο πιο παράξενες και φαντεζί τόσο το καλύτερο. Πες τους, επίσης, ότι πρέπει να φέρουν το μαξιλάρι τους και sleeping bag.  

2. Εσύ από την άλλη πλευρά δεν έχεις παρά να στήσεις ένα ωραίο σκηνικό στο σπίτι σου. Αγόρασε σοκολάτες, γαριδάκια και πατατάκια και ετοίμασε ζεστό κρασί. Βάλε αρωματικά κεριά σε διάφορα σημεία του χώρου και όποια μουσική σε κάνει χαρούμενη (αν και λίγη jazz θα ταίριαζε καλύτερα). 

3. Καλωσόρισε τους καλεσμένους στο σπίτι σου και πες τους να αφήσουν τα παπούτσια έξω από την πόρτα. Παίξτε παιχνίδια, χορέψτε, μαγειρέψτε, πιείτε, αγαπηθείτε και κάντε ό,τι θέλετε. 
Και όνειρα γλυκά!

Info:
Marietta Fafouti & BAND | Σάββατο 21 Φεβρουαρίου
Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ. 2103460347
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 18€ | Β ζώνη: 14€ | Όρθιοι 7€
Ταμείο: A ζώνη: 21€ | Β ζώνη: 17€ | Όρθιοι 10€
Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876
Online sales: www.gazarte.gr | www.viva.gr | www.public.gr