Αυτές τις γιορτές βγαίνουμε έξω! Γιορτινά τραπέζια και party για να υποδεχτούμε το 2015

Ρεβεγιόν, after party και οι πιο εναλλακτικές προτάσεις για να μην μείνεις μέσα.
Αυτές τις γιορτές βγαίνουμε έξω! Γιορτινά τραπέζια και party για να υποδεχτούμε το 2015



Φέτος, υποδεχόμαστε το 2015 με γιορτινά μενού, καλή μουσική και ξέφρενο χορό. Αφού σου είπαμε πώς θα λάμψεις όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες, ήρθε η ώρα της διασκέδασης. Ρεβεγιόν, after party και οι πιο εναλλακτικές προτάσεις για να μην μείνεις μέσα.

Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ

Και μόνο ο τίτλος του πάρτι μάς προδιαθέτει για ένα δυνατό blast from the past. Αν είσαι παιδί της βιντεοκασέτας, της βάτας και της γκέτας και είχες στο δωμάτιό σου αφίσες του Σταμάτη Γαρδέλη, τότε αυτό το πάρτι είναι για σένα. Δύο stages, εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, τρομερό ήχο 50 ΚW, ντισκομπάλες, νέον φωτοσωλήνες. Στα decks: Alex Hobson, Mr. BIOS, Το Βουνό, Kalfakakos, Lola’s Bad, Photoharrie, Roman & Manu, Sepho & Sheep Shit, Stathis Mitropoulos.

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Open bar: 20 ευρώ, Ώρα Έναρξης: 00:30

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Gazarte με τη Μαριέττα Φαφούτη

Η Μαριέττα Φαφούτη είναι ο άνθρωπος που θέλεις να σου κάνει «ποδαρικό» στη νέα χρονιά που έρχεται, γιατί πολύ απλά είναι γεμάτη θετική ενέργεια. Σκέψου τώρα ένα μεγάλο πάρτι με τη Μαριέττα να σε ξεσηκώνει με αγαπημένα τραγούδια και τους Jaguar Bombs να σιγοντάρουν. Λίγες ώρες νωρίτερα, στο Cocktail-Restaurant, στον πρώτο όροφο, μετράμε αντίστροφα από το δέκα μέχρι τη νέα χρονιά, με τον Ευστάθιο Δράκο (Minor Project) και εκλεκτούς καλεσμένους δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι να αναλάβουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες.

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Πληροφορίες: gazarte.gr

The 50 year anniversary party at The Margi Hotel // New Year's Eve

Το πολυτελές ξενοδοχείο γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους συμπληρώνοντας παράλληλα μισό αιώνα λειτουργίας. Το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει δύο ξεχωριστές προτάσεις (New Year’s Eve Gala και New Year’s Eve Dinner Buffet στα 119 και 99 ευρώ αντίστοιχα), ενώ στις 11 το βράδυ ξεκινά το πάρτι για τα πενήντα χρόνια με τον DJ και παραγωγό Zac F στα decks και τη ζωντανή εμφάνιση – έκπληξη ενός violin trio.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Galaxy Bar & Restaurant

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, λίγο πριν τον ερχομό του 2015, απολαμβάνουμε gourmet δημιουργίες από τον executive chef ξενοδοχείου Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Μετά το δείπνο, έχουμε όλη τη νύχτα μπροστά μας για χορό στο Galaxy bar με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Η πρώτη μέρα του 2015 μας βρίσκει στο Βυζαντινό να απολαμβάνουμε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού.

Grecotel Pallas Athena

Αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας με φωτεινές βεράντες, υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers και avant garde καλλιτέχνες, εξαιρετικό service και αυθεντική Grecotel φιλοξενία. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Pallas Athena Restaurant με θέα τη φωτισμένη Πλατεία Κοτζιά και εντυπωσιακά μενού (129 ευρώ – δωρεάν parking) δια χειρός του Executive Chef της Grecotel Σάκη Τζανέτου και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, Τηλ: 210 3250900

«Six D.O.G.S.» 

Ο πολυχώρος της Αβραμιώτου ξεκινά τις εορταστικές του εκδηλώσεις από το μεσημέρι, αλλάζει χρόνο στον κήπο και συνεχίζει με ένα μεταμεσονύκτιο dance πάρτιστο gig space με τους BODJ, Chevy, K.atou, Lemos, Lex, Mr. Statik, Pan, Runner. 

Είσοδος ελεύθερη

From London to Athens

Το ξενοδοχείο Πεντελικόν φιλοξενεί φέτος το πιο γιορτινό πάρτι από τους διοργανωτές των δημοφιλών Hellenic Parties. Πολυτελή ατμόσφαιρα, άφθονο αλκοόλ και ελληνική μουσική για όσους έχουν επιθυμήσει να διασκεδάσουν … the Greek way.

Μόνο με προσκλήσεις ή κρατήσεις: 6978 942554, 6976 565747

Δηληγιάννη 66, Κεφαλάρι

N.Y.E. ATHENS στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής 

Στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia ) στήνεται το μεγαλύτερο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.  Έντεκα DJs από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή παρουσιάζουν τα εορταστικά τους sets σε δύο πάρτι που αρχίζουν μετά την αλλαγή της χρονιάς και διαρκούν ως τις πρωινές ώρες της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου, με special dance shows

Ώρα έναρξης 00.30

Είσοδος.: € 25, προπώληση (€ 20 ) από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr, www.public.gr, 11876.

Κρατήσεις τραπεζιών 6951088366, 6939001746