Ανακαλύπτουμε την αστική κουλτούρα της πόλης μέσα από δωρεάν ξεναγήσεις

Η νέα καμπάνια Urban Adventures σε προ(σ)καλεί να ανακαλύψεις την άλλη πλευρά της πόλης σου.
Ανακαλύπτουμε την αστική κουλτούρα της πόλης μέσα από δωρεάν ξεναγήσεις



Η λέξη “urban” ήταν αρκετή από μόνη της για να με κάνει να δεχτώ την πρόσκληση του Cutty Sark σε μία αστική περιπέτεια. Ζώντας στο κέντρο της Αθήνας και γράφοντας για αυτό τα τελευταία χρόνια, νιώθω μέρος αυτού και θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζω πολλά από τα μυστικά του. Η αλήθεια είναι όμως ότι η «εξερεύνηση» δεν σταματά ποτέ.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

#Cuttypaizei, λοιπόν, στο κέντρο της Αθήνας και έτσι η εταιρία Cutty Sark μας κάλεσε να το ανακαλύψουμε μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια. Αφού παίξαμε ντραμς, κάναμε τους DJ, χορέψαμε swing και προσπαθήσαμε να τσουλήσουμε πάνω σε skate, γνωρίσαμε την ολοκληρωμένη καμπάνια Urban Adventures.

Στόχος της καμπάνιας είναι να μας αποκαλύψει νέα μυστικά και να μας ξεναγήσει σε ξεχωριστές διαδρομές μέσα στην πόλη. Ο σκοπός δεν είναι να δεις την πόλη σαν τουρίστας, αλλά να βιώσεις την καθημερινότητά της και να γνωρίσεις το πιο «εναλλακτικό» κοινό της, το οποίο απλά τυγχάνει να έχει κάπως πιο ασυνήθιστα ενδιαφέροντα. Κατά καιρούς ακούς για swing parties σε πλατείας, επιδρομές από street artists αλλά και ιδιαίτερα μαγαζιά. Το www.urbanadventres.gr είναι μία πλατφόρμα που έρχεται να αναδείξει όλα αυτά μαζί και που στοχεύει να μας φέρει πιο κοντά σε τέσσερις μοναδικούς urban κόσμους, τέσσερις διαφορετικές κουλτούρες που μας αποκαλύπτονται σταδιακά.

Πρώτη στάση η Street Culture. Στο www.urbanadventures.gr, ανακαλύπτουμε τι ακριβώς είναι το street culture και ποιοι οι «πρωταγωνιστές» του μέσα από το πρώτο documentary Urban Adventures, ενώ σύντομα ακολουθούν οι επόμενοι σταθμοί με Retro Culture, Indie Rock Culture και Dance Culture. Προτείνω να ζήσεις από κοντά την εμπειρία μιας urban adventure περιπέτειας, λαμβάνοντας δωρεάν συμμετοχή στα Urban Adventures tours που διοργανώνει η ομάδα του Cutty Sark. Dare to discover?