Η Συγκάλυψη είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς

Μπρούκλιν, Μαφία, ευρωπαίοι ηθοποιοί , ένα σκυλί, μια ερωτική ιστορία και η τελευταία ταινία του James Gandolfini των Sopranos.
Η Συγκάλυψη είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς



Άνετα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτές τις λέξεις για να περιγράψεις την Συγκάλυψη, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα εγληκματικό θρίλερ και  μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Ο Tom Hardy υποδύεται έναν μοναχικό μπάρμπαν που δουλεύει στο μπαρ του ξάδελφου του και ζει μια καθημερινότητα χωρίς εκπλήξεις. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ένα παρατημένο κουτάβι σε κάδο απορριμμάτων και αποφασίζει να το περιθάλψει. Το κουτάβι αυτό θα είναι η αφορμή να γνωρίσει και να ερωτευτεί την Νάντια. Ενώ όμως η προσωπική του ζωή φαίνεται να βελτιώνεται, μια ληστεία στο μπαρ θα τον οδηγήσει μπροστά στον πραγματικό ιδιοκτήτη του, έναν Τσετσένο μαφιόζο.

Η πολύ απλή αυτή υπόθεση έχει καταφέρει να ενθουσιάσει όλους σχεδόν τους κριτικούς και το κοινό σε όποια χώρα έχει προβληθεί η ταινία, κυρίως λόγω των πολύ καλών ερμηνειών. Και παρά το γεγονός ότι δεν έχει το budget και την προβολή ταινιών όπως το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε, ακούγεται συνεχώς για δυο λόγους. Επειδή συνδέθηκε με τον Tom Hardy, την στιγμή που όλοι τον θεωρούν τον καλύτερο ηθοποιό της γενιάς του και επειδή είναι η τελευταία ταινία που γύρισε ο James Gandolfini πριν τον θάνατο του και ο χαρακτήρας του είναι πολύ κοντά σ’ εκείνον των Sopranos.