Πρώτο ραντεβού; Κάτι έχουμε στο μυαλό μας! Που να πας

Έξι διαφορετικά μέρη για να περάσετε το πρώτο σας ραντεβού.
Πρώτο ραντεβού; Κάτι έχουμε στο μυαλό μας! Που να πας



Το πρώτο ραντεβού καλό θα είναι να γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Δεν θέλεις να πας σε μέρη που είχατε γίνει θαμώνες με τον πρώην σου ούτε όμως και στο μαγαζί που μαζεύεται κάθε Τρίτη με τους κολλητούς του. Είναι όμως σημαντικό το μέρος που θα επιλέξετε να ακολουθεί κάποια κριτήρια: Χαμηλά ντεσιμπέλ, άνετος χώρος και … λίγο περπάτημα (πώς θα έχει δικαιολογία να σε συνοδεύσει μέχρι το αυτοκίνητό σου;).

Ο Κύριος

Ατμοσφαιρικός, με κοσμοπολίτικη διάθεση, ο Κύριος στην πλατεία Μαβίλη ενδείκνυται για το πρώτο ποτό της βραδιάς. Τους τελευταίους μήνες το bar βρίσκεται εκεί όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το ‘Flower’. Ιδανικό αν είστε και οι δύο λάτρεις του κέντρου και αναγνωρίζετε την προσφορά της πλατείας στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Δορυλαίου 4, Πλ. Μαβίλη

48 Urban Garden

Αν έχετε όρεξη για εντυπωσιασμούς και να παίξετε το παιχνίδι to be seen, τότε το 48 Urban Garden θα κάνει καλά τη δουλειά του. Το concept κινείται γύρω από μία καντίνα που λειτουργεί ως κουζίνα και ένα σκηνικό που θυμίζει αστικό κήπο του Λονδίνου.

Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι

Black Duck

Αγαπημένο στέκι καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που αγαπούν τις τέχνες, το Black Duck είναι από αυτά τα μέρη που μπορείς να φορέσεις τα κοσμήματα που έχεις ξεχασμένα στην μπιζουτιέρα σου και τη vintage γούνα σου. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να φιλοξενεί εκτός από το café, εστιατόριο και gallery, οπότε επιλέγεις το πού θα καθίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Χρήστου Λαδά 9α, Πλατεία Καρύτση

New Dash

Μπορεί το εστιατόριο να βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, αλλά είναι ένας χώρος όπου θα απολαύσετε το φαγητό σας με ηρεμία. Με minimal διακόσμηση στο εσωτερικό του, ωραίο υπαίθριο χώρο και δημιουργική κουζίνα, το New Dash αποτελεί μία ασφαλή επιλογή αν αποφασίσετε να κινηθείτε στα Βόρεια Προάστια.

Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά

Common Secret

Μιας και αποτελεί ένα από τα πιο ωραία μυστικά των Βορείων προαστίων, να είστε σίγουροι ότι στο Common Secret θα βρείτε την ησυχία που αναζητάτε. Τόσο το setting των τραπεζιών, όσο και η μουσική ευνοούν τις ατελείωτες συζητήσεις. Ιδανικό και για απογευματινό καφέ.

Κηφισίας 324, Κηφισιά

Κόκκινη Σβούρα

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το hip του Χαλανδρίου, προορισμός σας είναι η Κόκκινη Σβούρα. Θα απολαύσετε χειροποίητα cocktails και τα tapas και ενδιαφέρουσα μουσική (αν είστε τυχεροί και live) σε έναν χώρο που φαντάζει οικείος από την πρώτη στιγμή.

Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι