Club Παραλιακής: Tι κι αν είναι Δεκαπενταύγουστος; Εκεί μπορείς να πιεις και σήμερα το ποτό σου

Με θέα θάλασσα και ουρανό.
Club Παραλιακής: Tι κι αν είναι Δεκαπενταύγουστος; Εκεί μπορείς να πιεις και σήμερα το ποτό σου



Όλα σχεδόν τα μαγαζιά στην Αθήνα έχεουν κλείσει. Σε πιάνει μια μιζέρια κατεβαίνοντας προς Κέντρο, αλλά μην απελπίζεσαι. Γιατί από τη στιγμή που θα πιάσεις Ποσειδώνος, το σκηνικό αλλάζει. Τα Νότια είναι πιο ζωντανά από ποτέ.

Island
Ή αλλιώς το νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Άνοιξε για πρώτη φορά πριν από περίπου 25 χρόνια και έκτοτε όποιος αναζητά "σοκάκι" στην Αττική, το πρώτο μέρος που του έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. 

Από το "νησί" έχουν περάσει κατά καιρούς celebrity από όλο τον κόσμο. Η εμβληματική τοποθεσία του (χτισμένο πάνω στον βράχο), τα παγωμένα cocktails του, οι lounge μουσικές του αλλά και τα dance parties που διοργανώνονται, το καθιστούν πρώτο στις επιλογές του "καλού κόσμου" της πόλης.

Τιμή Φιάλης: 140€ (η απλή) ανά 5 άτομα 

27o χλμ Αθηνών - Σουνίου, Βάρκιζα| 210 9653563

 

Αkanθus
Αν ρωτήσεις τους Νότιους που πάνε, θα σου πουν χωρίς δεύτερη σκέψη Αkanθus. Υπέροχος χώρος, μουσικές club (και με το ελληνικό του φυσικά), ευγενέστατο προσωπικό και party κάθε τόσο.

Άλλοτε υπό Ελληνικές και άλλοτε υπό ξένες επιτυχίες, εκεί θα βρεις φίλους και γνωστούς για χορό μέχρι το πρωί. 

Τιμή Φιάλης: 90€ (απλή)/ 100€ (special)
 
Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι| 210 9680800

Ακρωτήρι
Με ανοιχτό και κλειστό χώρο, το Ακρωτήρι ήταν το classic check-in των φίλων σου τα περασμένα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Στη σκηνή του ήταν ο Νίκος Βέρτης και οι selfie, συνοδευόμενες από στίχους των τραγουδιών του, γέμιζαν το timeline σου. Απόψε δυστυχώς ο Βέρτης δεν θα είναι εκεί, αλλά το club παραμένει ανοιχτό για να σε κρατήσει μέχρι το πρωί.

Τιμή φιάλης: 100€ (απλή)/ 120€ (special)

Βασιλέως Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς| 210 9859147


 

Balux
Cocktail, ένας από τους πιο ωραίους χώρους των Νοτίων (σαν σπίτι) και ωραίες μουσικές συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για βολτίτσα στη θάλασσα. 

Ένα μαγαζί που μαζεύει κόσμο από όλη την Αθήνα για το spot του και τις υπηρεσίες του. Είναι όλη μέρα ανοιχτό, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς σήμερα τα ποτά σου.

Τιμή Φιάλης: 85€ (απλή)/ 95€ (special) 

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας| 210 8940566

Nālu
Για να χαζέψεις τη δύση του ήλιου με ένα ποτήρι κρασί, μέχρι αργά (πολύ αργά) το βράδυ, για να διασκεδάσεις με τον "παραλιακό" τρόπο.

Κι όσο πέφτει το βράδυ,  μπορείς να δροσιστείς με τα μοναδικά Nālu cocktails ή να πιεις το ποτό σου με την παρέα σου υπό τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής (τα παίζει όλα).

Τιμή Φιάλης: 80€ (απλή)/ 90€ (special)

Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι| 210 9880990  

Kαι για να φτιάξεις κέφι όσο θα ετοιμάζεσαι, άκου εδώ μια λίστα με τα πιο ανεβαστικά κομμάτια (που ακούγαμε 15 χρόνια πριν).