Διαγωνισμός: Meat o'clock και FollowMe

Ένα τραπέζι για 4 άτομα αναζητά νικητή!
Διαγωνισμός: Meat o'clock και FollowMe



Το Meat o'clock  μαζί με το FollowMe σας κάνουν δώρο ένα τραπέζι για 4 άτομα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Νέα Ιωνία!

Πώς θα πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να σχολιάσεις το post του διαγωνισμού μας στο Facebook χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest! Για να πάρεις μέρος πάτησε EΔΩ

Tι... εστί Meat o'clock

Meat o'clock κι ο χρόνος σταματά...

Η Ξένια και η Ιωάννα είναι αδελφές. Νέες, δραστήριες, μεγαλωμένες με καλό σπιτικό φαγητό από τη μαμά και το μπαμπά που έδιναν πάντα ιδιαίτερη σημασία στις καλές πρώτες ύλες. Και με αυτή τη φιλοσοφία, πορεύονται 1,5 χρόνο τώρα, στο μοντέρνο Meat o'clock, θέλοντας να προσφέρουν στον κόσμο ποιοτικές και νόστιμες γεύσεις με οικογενειακές συνταγές. Την έννοια της φιλοξενίας και της περιποίησης, την έχουν στο DNA τους και θέλουν να σε κάνουν να αισθανείς άνετα, να φας καλά και να... ξεχάσεις το χρόνο.

Εκεί βασίζεται όλο το concept της διακόσμησης του μαγαζιού. Στο ταβάνι υπάρχουν ρολόγια που φαίνονται να δραπετεύουν από κλουβιά. Όλοι μας έχουμε ανάγκη κάποιες φορές, να σταματήσουμε να κοιτάμε το ρολόι μας και να απολαμβάνουμε τις στιγμές. Το καλό φαγητό, φυσικά, είναι βασικό για να περάσεις καλά με την παρέα σου, οι γεύσεις μας φέρνουν πιο κοντά.

Στο Meat o'clock μπορούμε να φάμε υπέροχα πιάτα κρεατικών, γύρο εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητο κεμπάπ (σκέτο ή γιαουρτλού με σπιτική κόκκινη σαλτσούλα), χειροποίητα καλαμάκια κοτόπουλου (μόνο στήθος αλλά τρυφερό όσο δε φαντάζεσαι) ή μπριζολοκάλαμα, όλα μαριναρισμένα με μυστικούς συνδυασμούς γεύσεων που τα κορίτσια δεν αποκαλύπτουν! Κι όταν θέλουμε κάτι διαφορετικό και ακόμα πιο σπιτικό, επιλέγουμε αφράτα και ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτεκάκια της μαμάς ή χοιρινά μπριζολάκια – όνειρο. Για τους μερακλήδες υπάρχει ο μποξάς στη σούβλα, ένα πιάτο φερμένο από την Ήπειρο, το mix grill που σερβίρεται με 6 διαφορετικές χειροποίητες σάλτσες και η μοσχαρίσια μπριζόλα 1300γραμμαρίων, ιδανική για 2 άτομα.

Και όλα αυτά τα συνοδεύουμε με ψητά λαχανικά ή με τις φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες που μας θυμίζουν κι εμάς τη δική μας μαμά.

Και στις σαλάτες, όμως, το Meat o'clock διαφέρει και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Οι μερίδες είναι πλούσιες και χορταστικές, οι συνδυασμοί προσεγμένοι και η παρουσίαση των πιάτων χορταίνει και ευχαριστεί πρώτα το μάτι!

To επιδόρπιο – κέρασμα, συνήθως είναι γλυκό του κουταλιού ή φρούτα εποχής και λεμοντσέλο,όλα χειροποίητα από τη μαμά Ελένη.

Meat o'clock, Κασταμονής 144 – Ν. Ιωνία, 21 5215 8459

Facebook page https://www.facebook.com/meatoclock

Instagram @Meatoclock

-Το δώρο αντιστοιχεί σε 1 τραπέζι για 4 άτομα, αξίας 50 ευρώ