Διαγωνισμός: Best Taste και Followme!

Ένα τραπέζι για 4 άτομα αναζητά νικητή!
Διαγωνισμός: Best Taste και Followme!



Το Best Taste μαζί με το FollowMe σας κάνουν δώρο ένα τραπέζι για 4 άτομα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στα Πετράλωνα!

Πώς θα πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να σχολιάσεις το post του διαγωνισμού μας στο Facebook χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest! Για να πάρεις μέρος πάτησε ΕΔΩ

Tι... εστί Best Taste

Με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης και σταθερή ποιότητα στα υλικά, το Best Taste είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε το μενού που επιθυμείτε στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο με το νεανικό στυλ και τη χαρούμενη διακόσμηση ή έξω στη γνωστή πλατεία Ηούς των Πετραλώνων και γεμίστε τη γειτονιά με γέλια και χαρές!

Η ποικιλία πιάτων μεγάλη, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ενώνοντας παρέες με διαφορετικές προτιμήσεις στο φαγητό. Σουβλάκι, πίτσα, burger, ψητά της ώρας και δημιουργικές σαλάτες, συνυπάρχουν μοναδικά, χάρη στις μεγάλες κουζίνες τον καλό εξοπλισμό και το έμπειρο εργατικό δυναμικό που έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, ώστε όλα να γίνονται... the best way!

Όλα φτιάχνονται μέσα στην κουζίνα, χειροποίητα, με ποιοτικές πρώτες ύλες, προσεκτικά διαλεγμένες. Εξαιρετικό κρέας, μυστικές μαρινάδες, συνδυασμοί πρωτότυποι, μεράκι, φαντασία, αγάπη και έχουμε στη διάθεσή μας πιάτα μοναδικά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, είτε έχουμε όρεξη να βγούμε έξω είτε όχι!

Το Best Taste φτάνει σε 20+ περιοχές και παραδίδει γρήγορα φρέσκο και ζεστό φαγητό, γιατί όταν πεινάμε, θέλουμε το καλύτερο! Και μπορούμε να το έχουμε!

Best Taste, Αθηνοδώρου 23, Πλ. Ηούς – Πετράλωνα

Τηλ.: 210-3410005, 210-3455552

Facebook: https://www.facebook.com/besttaste.gr
Instagram: @Besttastegr

-Το δώρο αντιστοιχεί σε 1 τραπέζι για 4 άτομα, αξίας 50 ευρώ