Έτοιμη να ανέβεις στο σανίδι;

Ή να δεις μια πολύ διαφορετική έκθεση αφίσας στο Taf;
Έτοιμη να ανέβεις στο σανίδι;



Τι μουσικές, τι εκθέσεις, τι σεμινάρια θεάτρου! Τι ωραία πράγματα γίνονται στην Αθήνα και εσύ δεν χάνεις τίποτα.

Σεμινάριο: Θεάτρου "Χωράω" |  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Γιατί να πας: Γιατί μόλις βρήκες ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι!

"Σεμινάριο θεάτρου σε συνεργασία µε την μονάδα απεξάρτησης 18 άνω. Τα σεμινάρια θα οδηγήσουν στο ανέβασμα µιας παράστασης που θα βασίζεται στο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ "Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο". Οι συµµετέχοντες, εκτός από τους ρόλους, θα αναλάβουν να σχεδιάσουν τα σκηνικά, τα κουστούμια, να επιλέξουν τη μουσική και να ρυθμίσουν τον φωτισμό".

Ώρα έναρξης: 16:30

Είσοδος: Free

Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ | 210 8778396-8

 

Έκθεση: Shakink Project | TAF (The Art Foundation)
Γιατί να πας: Γιατί σου αρέσουν οι εκθέσεις αφίσας, ειδικά όταν το concept είναι πολύ έξυπνο και συμμετέχουν νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί.

"Το INK Project Exhibition παρουσιάζει στο χώρο του metamatic:taf την τρίτη σε σειρά έκθεση αφίσας και αυτή τη φορά η γραφιστική συναντά τα cocktail. Είκοσι ελληνικά δημιουργικά γραφεία και ανεξάρτητοι γραφίστες σχεδιάζουν τις δικές τους αφίσες από τις οποίες οι bartender του metamatic:taf αντλούν έμπνευση και δημιουργούν είκοσι διαφορετικά cocktail. Κάθε αφίσα και ένα cocktail με ίδιο όνομα και χαρακτήρα".

Είσοδος: Free

Νορμανού 5, Μοναστηράκι|  210 3238757

 

Έκθεση: "Βrief Events" |Φουάρ Restaurant - Bar Athens
Γιατί να πας: Γιατί είναι μια έκθεση ζωγραφικής απολύτως σύγχρονη με την εποχή που ζούμε.

"Η φονική λαμπρότητα της ψυχής!

Στην εποχή της απόλυτης αμφισβήτησης των πάντων, στην εποχή της απόλυτης παρακμής, στην εποχή που το συναίσθημα ψάχνει απεγνωσμένα καταφύγιο, στην εποχή που κατατρέχει κάθε τι ανθρώπινο, η Αγγέλικα Βαξεβανίδου, στα έργα της, επιχειρεί να εγκλωβίσει την στιγμή που το άτομο ελευθερώνεται.
Τα συγκεκριμένα έργα, απογυμνώνουν την επίφαση και εμφανίζουν την ψυχή, έτσι όπως την αντανακλά το βλέμμα και ίσως γι’ αυτό τον λόγο προκαλούν και μαγνητίζουν με την φονική καθαρότητα τους".

Ώρα εγκαινίων: 19:00

Είσοδος: Free

Μουσική: Tonino Carotone | Ρυθμός Stage
Γιατί να πας: Μεσογειακή punk you know; Aν ξέρεις, τον ξέρεις και τον αγαπάς. Είναι σαν να λέμε ο Manu Chao της Ιταλίας. Support στο live ο Χαρούλης.

"Ο Tonino Carotone δίνει ξανά ραντεβού με το αγαπημένο του ελληνικό κοινό, στις 19 Μαΐου στο "Ρυθμός Stage", σ' ένα εναλλακτικό σόου αφιερωμένο στο ιταλικό καντσόνε που όλοι αγαπάμε. Νοσταλγικές μελωδίες και ηλεκτρική ένταση, ανατρεπτική αισθητική και παιγνιώδης διάθεση, κοινωνική ευαισθησία και πολιτική εγρήγορση.

Ένας σύγχρονος κλασικός, ένας υπερμοντέρνος παλιομοδίτης δίνει το είναι του στο “έξυπνο” αθηναϊκό κοινό. Μουσική παράσταση με ελληνικό μεράκι, ιταλική φινέτσα, ισπανική αλεγρία, βάσκικο μυστήριο και ολίγες... μεξικάνικες πινελιές, στο ιδιαίτερο χαρμάνι ίσως του πιο εκκεντρικού τροβαδούρου της Μεσογείου.

Και με μια στάση στο ηχόχρωμα της Κρήτης και στο σήμερα της Ελλάδας, με τη φωνή και το λαούτο του Γιάννη Χαρούλη".

Λεωφ. Μαρίνου Αντυπα 38, Ηλιούπολη | 210 9750060