Έρωτας με την Πρώτη Μπουνιά: Εγώ αυτό θα δω

Όλες οι κινηματογραφικές πρεμιέρες για σήμερα 7/5.
Έρωτας με την Πρώτη Μπουνιά: Εγώ αυτό θα δω



Ιστορίες αγάπης, δράμα εποχής, ντοκιμαντέρ, ταινίες τρόμου και sci fi θρίλερ, περιλαμβάνει ο αποψινός κινηματογραφικός μπαξές.

Έρωτας Με Την Πρώτη Μπουνιά 

Γιατί να τη δεις: Γιατί είναι μια πραγματικά δυνατή (και τονίζω ευρωπαϊκή) ιστορία αγάπης. Κι αν δεν πείστηκες τα 3 βραβεία Σεζάρ και το βραβείο κριτικών στις Κάνες, σε πείθουν;

Yπόθεση: "Περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του, ο Arnaud έχει μπροστά του ένα ήσυχο καλοκαίρι. Μέχρι που θα συναντήσει τη Madeleine, μια όμορφη και σκληροτράχηλη κοπέλα, με καλογυμνασμένο σώμα και ένα σωρό προφητείες για το τέλος του κόσμου. Εκείνος δεν έχει μεγάλες προσδοκίες, εκείνη προετοιμάζεται για το χειρότερο. Εκείνος δέχεται τα πράγματα όπως έχουν, εκείνη τσακώνεται, τρέχει, κολυμπάει και σπρώχνει τον εαυτό της στα άκρα. Αν και δεν του έχει ζητήσει τίποτα, μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει για αυτήν; Είναι μια ιστορία αγάπης, ή επιβίωσης, ή και τα δύο".

Του Thomas Cailley.

Παίζουν οι ηθοποιοί Adèle Haenel, Kévin Azaïs, Antoine Laurent, Brigitte Rouan, William Lebghil

Vice: Η Πόλη της Βίας 
Γιατί να τη δεις: Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει σε ένα ρόλο καθόλου πρόκληση, αλλά είναι ο Μπρους Γουίλις. Αυτός είναι και ο λόγος για να τη δεις.

Yπόθεση: "To Vice, είναι μια πόλη–θέρετρο δημιούργημα του Τζούλιαν Μάικλς (Μπρους Γουίλις). Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την πόλη είναι ότι δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ακραία φαντασίωση τους χρησιμοποιώντας ανδροειδή ρομπότ. Όταν ένα από αυτά καταφέρνει να αποδράσει από τις εγκαταστάσεις, οι άνθρωποι του Vice θα πρέπει πάση θυσία να το φέρουν πίσω"

Του Βrian Miller

Παίζουν οι ηθοποιοί Bruce Willis, Brian Greenberg, Thomas Jane, Ambyr Childers.

 

Demonic
Γιατί να τη δεις: Γιατί είσαι από αυτούς (που θέλουν να τρομάζουν). Κι αν σου πω ότι την έχει σκηνοθετήσει αυτός που σκηνοθέτησε το "Saw" πιθανολογώ θα τρέξεις.

Yπόθεση: "Στο «Demonic» ο άγριος φόνος πέντε νεαρών σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ερευνάται από έναν ντετέκτιβ και μία ψυχολόγο, οι οποίοι ανακρίνουν τον μοναδικό, και βαθιά σοκαρισμένο, επιζώντα. Εκείνος ισχυρίζεται ότι το μακελειό προκλήθηκε από διάφορα πνεύματα που προσέλκυσε η τελετή της παρέας για προσέλκυση υπερφυσικών οντοτήτων. Παράλληλα με την αφήγησή του, εμείς βλέπουμε τα αιματηρά γεγονότα της προηγούμενης νύχτας, που η παρέα βιντεοσκόπησε…".

 

Yogananda: Το Ταξίδι Της Αφύπνισης (Ντοκιμαντέρ)
Γιατί να το δεις: Γιατί αν είσαι κι εσύ "γιόγκι" σε αφορά. Αν πάλι δεν είσαι, απλώς θα πάρεις ένα πολύ καλό μήνυμα για τη ζωή.

Yπόθεση: "Το ντοκιμαντέρ Yogananda – Το Ταξίδι της Αφύπνισης, είναι ένα αντισυμβατικό βιογραφικό ντοκιμαντέρ που τοποθετεί τον Γιογκανάντα στο πλαίσιο της εποχής του, επιτρέποντας μεγαλύτερη κατανόηση της ιστορίας της Γιόγκα στην Αμερική και τι είναι πραγματικά αυτή η πρακτική.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ διήρκησαν περισσότερα από 3 χρόνια και στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες που συλλέχθηκαν από περισσότερες από 30 χώρες της Ανατολής και της Δύσης για τη σύγχρονη αλλά και αρχαία ανάγνωση της γιόγκα, για να γίνει πιο κατανοητή η λειτουργία τους.

Ωστόσο, πιο σημαντική είναι η επιδίωξη του ντοκιμαντέρ να συναντηθούν οι προσωπικές πνευματικές διαδρομές των ανθρώπων και να οδηγηθούν όλες προς τον ίδιο προορισμό, διατηρώντας τη μοναδικότητά τους στο σύμπαν.

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να εμπνεύσει τους θεατές να αφυπνιστούν. Να βρουν το φως και να νικήσουν το σκοτάδι των καιρών".

 

Και μετά για ποτάκι στα μπαράκια που γνωρίζεις κόσμο. Διάβασε περισσότερα εδώ.