Σου τελείωσε η μάσκαρα; Δες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι

4 πρακτικές χρήσεις που θα λατρέψεις!
Σου τελείωσε η μάσκαρα; Δες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι



Μπορεί να μην το ξέρεις αλλά το βουρτσάκι της μάσκαρας είναι το τέλειο εργαλείο! Δεν φαντάζεσαι πόσο χρηστικό είναι! Καλά λένε πως δεν πρέπει να πετάμε τίποτα. 
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθαρίσεις τη ποσότητα μάσκαρας που έχει μείνει στο βουρτσάκι. Μούλιασε τη μάσκαρα σε ένα δοχείο με χλιαρό νερό για λίγη ώρα και μετά σκόυπισέ το καλά.
Παρακάτω σου παραθέτουμε τις πρακτικές χρήσεις της.

Scrub για τα χείλη 
Αν κάνεις απολέπιση στα χείλη σου αντί για οδοντόβουρτσα, που συνήθως χρησιμοποιείς, αντικατέστησε την με το βουρτσάκι. Η απολέπιση στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα peeling με βαζελίνη και ζάχαρη. Τοποθέτησε λίγη ποσότητα στο βουρτσάκι και τρίψε ελαφρώς τα χείλη σου. 

Χτενάκι για τα φρύδια σου

Πως το χρησιμοποιείς: Aφού εφαρμόσεις πρώτα το μολύβι φρυδιών έπειτα σβήνεις το έντονο αποτέλεσμα με το βουρτσάκι ενώ παράλληλα χτενίζεις τα φρύδια σου δίνοντάς τους την φορά που επιθυμείς.
Extra tip:  Αν θέλεις να δώσεις έξτρα όγκο και φουντωτό αποτέλεσμα χτένισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά. 

Χτενάκι για τις βλεφαρίδες
Σε καμία από εμάς δεν αρέσουν οι κολλημένες βλεφαρίδες.Τι κάνεις για να τα αποφύγεις; Εφαρμόζεις μια - δύο στρώσεις μάσκαρα κι έπειτα χτενίζεις προσεχτικά τις βλεφαρίδες σου με το καθαρό βουρτσάκι. Με αυτό τον τρόπο θα αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα ενώ ταυτόχρονα θα διαχωρίσεις τις βλεφαρίδες σου με αποτέλεσμα να τις κάνεις να φαίνονται πιο πυκνές και πλούσιες. 

Καθαριστικό
Λερώνεσαι κι εσύ με τη μάσκαρα όσο την εφαρμόζεις; Σίγουρα! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις το σημείο που λερώθηκες με το στεγνό βουρτσάκι. Ξέχασε τις βρεγμένες μπατονέρες που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε το μακιγιάζ σου.
Extra tip: Μην χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι με το που λερώθηκες. Άσε την μάσκαρα πρώτα να στεγνώσει καλά για 2 λεπτά και έπειτα πέρασε το βουρτσάκι.

Δες και μία θαυματουργή ενυδατική μάσκα προσώπου με πράσινο τσάι!