Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η ΑΛΛΗ ΜΠΟΒΑΡΙ»

Δίνουμε πέντε διπλές προσκλήσεις για να πας σινεμά το βράδυ της Τετάρτης.
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η ΑΛΛΗ ΜΠΟΒΑΡΙ»



Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η ΑΛΛΗ ΜΠΟΒΑΡΙ» την Τετάρτη 19/11 στις 20:00 στο Odeon Kosmopolis (Λ.Κηφισίας 73, Μαρούσι). Στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook με τα στοιχεία σου και διεκδίκησε μία πρόσκληση. 

Μπες εδώ για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

 

Υπόθεση
 
Η «Gemma Bovery» είναι ένα μυθιστόρημα σε μορφή κόμικς (graphic novel), δια χειρός Posy Simmonds. Εκδόθηκε, αρχικά, σε συνέχειες από την εφημερίδα Guardian ενώ το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1999.

Σενάριο
 
Η ιστορία μας, μια διαφορετική ανάγνωση και εναλλακτική προσέγγιση της «Μαντάμ Μποβαρί», του Γκιστάβ Φλομπέρ, ξεδιπλώνεται με διάφορα φλασμπάκ καταγράφοντας μια κωμικοτραγική αναδρομή των τελευταίων μηνών της ζωής του ομώνυμου χαρακτήρα. Η Gemma είναι η πανέμορφη δεύτερη σύζυγος του Τσάρλι Μποβαρί. Είναι επίσης η απρόθυμη μητριά των παιδιών του αλλά και το αντικείμενο εμμονικής αντιπάθειας της πρώην συζύγου του Τσάρλι. Η απρόβλεπτη αλλαγή συμπεριφοράς και η απροσδόκητη αποστροφή της Gemma για το Λονδίνο αναγκάζουν τον Τσάρλι να την πάρει και να μετακομίσουν απέναντι στην επαρχία της Νορμανδίας, όπου ωστόσο ο αρχικός ενθουσιασμός τους για τη μαγεία της γαλλικής επαρχίας αναμένεται σύντομα να εξαφανιστεί. Είναι άραγε τυχαίο που η Τζέμα Μποβαρί έχει όνομα και επώνυμο, σε αντίθεση με την περιβόητη ηρωίδα του Φλομπέρ; Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός πως, όπως και η Μαντάμ Μποβαρί έτσι και η Τζέμα, βαριέται συνεχώς, αποζητά την ερωτική αμαρτία και καταντά αφόρητα ασύμφορη; Μήπως είναι άραγε αιωνίως καταραμένη και καταδικασμένη;