Διαγωνισμός: Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το FollowMe σας προφέρουν 1 Smartphone ALCATEL ONETOUCH IDOL 3 5.5!

Ένα super δώρο με ένα από τα καλύτερα Smartphone της αγοράς να γίνεται δικό σου!
Διαγωνισμός: Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το FollowMe σας προφέρουν 1 Smartphone ALCATEL ONETOUCH IDOL 3 5.5!



Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του FollowMe.gr ένα 4G Smartphone ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, με οθόνη 5.5’’, αξίας 299€!

Με ισχυρό οχταπύρηνο επεξεργαστή και κορυφαία χαρακτηριστικά, το ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, σας επιτρέπει να σερφάρετε στο internet με απίστευτες ταχύτητες. Το IDOL3 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5.5’’ full HD, με τεχνολογία ενίσχυσης χρώματος Technicolor, έχει κύρια κάμερα 13MP για ολοζώντανες φωτογραφίες και είναι εξαιρετικά λεπτό.

Το ALCATEL ONETOUCH IDOL 3 5.5. είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που διαθέτει 100% περιστρεφόμενο μενού. Απαντήστε σε κλήση, σερφάρετε στο διαδίκτυο, τραβήξτε μια φωτογραφία από οποιαδήποτε πλευρά. Δεν έχει σημασία σε ποια κατεύθυνση το κρατάτε, η οθόνη του πάντα θα ευθυγραμμίζεται. Το λειτουργικό του IDOL3 5.5 προσαρμόζεται αυτόματα, ακόμα κι αν το κρατήσετε ανάποδα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τον βραβευμένο ήχο JBL και με τεχνολογία Clari-Fi, που σας δίνει τη δυνατότητα  να παίζετε τη δική σας μουσική έχοντας μια επαγγελματική συσκευή ήχου hi-fi στο χέρι σας.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones στην ελληνική αγορά, για να απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορο Mobile internet με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.

Πως θα πάρετε μέρος

Το #FollowMe και η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνουν δώρο μετά από κλήρωση σε 1 υπερτυχερό αναγνώστη ένα Smartphone ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, με οθόνη 5.5’’ Πως; Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!