Διαγωνισμός Followme: Kέρδισε το πιο trendy χειροποίητο δαχτυλίδι του καλοκαιριού

To Followme σου δίνει την δυνατότητα να λάμψεις και το φετινό καλοκαίρι!
Διαγωνισμός Followme: Kέρδισε το πιο trendy χειροποίητο δαχτυλίδι του καλοκαιριού



Η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Eternity Gold της σχεδιάστριας Αλεξάνδρας Ανδρέου εμπνέεται από το "για πάντα". Στη ζωή, στην αγάπη, στον έρωτα, η designer αποκαλύπτει το πάθος της για τη διαχρονική δημιουργία που υπάρχει, φοριέται, διακοσμεί, δωρίζεται, για πάντα, σε κάθε εποχή, ταιριάζοντας σε κάθε τάση.

Τα πολύτιμα μέταλλα κάμπτονται σε διαχρονικά πρωτότυπα σχέδια και οι ιδιαίτερες πέτρες λαξεύονται με όραμα να φορεθούν μοναδικά από γυναίκες και άντρες. Η συλλογή είναι αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, με κοσμήματα από χρυσό και ασήμι, ενώ η επιλογή των λίθων είναι βασισμένη στο μοναδικό τους χαρακτήρα και στα χρώματα. Κάθε σχέδιο κρύβει μία ξεχωριστή ιστορία, ειπωμένη με δεξιοτεχνία.

Τα κοσμήματα Eternity Gold φτιάχνονται στην Ελλάδα και θα τα βρεις σε χρυσό 14κ ,9κ και 925 ασήμι . Όλα τα κομμάτια βγαίνουν σε κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο με μαύρο επιπλατίνωμα και ασήμι. 

Το δαχτυλίδι του διαγωνισμού είναι από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων και το κοστος του είναι 65 ευρώ. Μάθε περισσότερα για τα κοσμήματα Eternity Gold στο Facebook της σελίδας.

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να σχολιάσεις το post του διαγωνισμού μας στο facebook χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest. Για να δεις το post πάτησε ΕΔΩ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου και η νικήτρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα (inbox) για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου της.

Για να δείτε του όρους τους διαγωνισμού πατήστε εδώ.