Μπορεί να δούμε Javier Bardem και Johnny Depp μαζί;

Ο Bardem βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον κακό στην επόμενη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.
Μπορεί να δούμε Javier Bardem και Johnny Depp μαζί;



Κάποιος προσπάθησε ήδη μια φορά να φορέσει στο Javier Bardem ρούχα πειρατή και να τον ρίξει στη θάλασσα, αφού του είχε προταθεί να υποδυθεί τον Μαυρογέννη στη νέα ταινία για τον Peter Pan. Μπορεί εκείνος ο ρόλος να πήγε στον Hugh Jackman (δε μας χάλασε), αλλά φαίνεται ότι το πειρατικό τριγυρνάει τον ισπανό ηθοποιό. Από χθες ακούγεται ότι ο Javier Bardem βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον νέο κακό στην πέμπτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής: Dead Men Tells No Tales, κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Jack Sparrow του Johnny Depp.

Βέβαια οι συζητήσεις είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, όπως και η ταινία την οποία προετοιμάζουν εδώ και δυο χρόνια, αλλά αν δεχθεί τον ρόλο, θα τον δούμε ως φάντασμα πειρατή που θεωρεί τον Sparrow υπεύθυνο για τον θάνατο του αδερφού του και ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί. Επίσης θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστα χρόνια που θα τον δούμε σε ρόλο κακού σε blockbuster ταινία, μετά τη συμμετοχή του στο Skyfall.

Και τώρα που το σκέφτομαι, θα ανταλλάξει ταινίες με τη σύζυγο,Penelope Cruz. Εκείνη είχε παίξει στους Πειρατές 4 και τώρα είναι το κορίτσι του Bond κι αυτός θα γίνει ο κακός του Depp. Οικογενειακές καταστάσεις.

Τους νέους Πειρατές θα σκηνοθετήσουν οι σκηνοθέτες της ταινίας Kon-Tiki, Joachim Ronning και Espen Sandberg και ακούγεται ότι ο Bardem ενδιαφέρεται πολύ να δουλέψει μαζί τους, επειδή κατάφεραν με μικρό budget να παρουσιάσουν τόσο ωραίο οπτικό αποτέλεσμα. (αν δεν έχετε δει το Kon-Tiki, αναζητήστε το αμέσως.)