Αυτές είναι οι κυρίες που θα παίξουν στο καινούριο Ghostbusters

Έτσι για να ξέρεις...who you gonna call!
Αυτές είναι οι κυρίες που θα παίξουν στο καινούριο Ghostbusters



Remake και reboots γίνονται πολλά και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενθουσιαστούμε με όλα. Να, μόλις κυκλοφόρησε ότι μπορεί ο Chris Pratt (από τους Φύλακες του Γαλαξία), ο οποίος θα παίξει στο reboot του Jurassic Park, μπορεί να υποδυθεί τον νέο Indiana Jones. Η είδηση αυτή απλά μου επιβεβαίωσε ότι κάποια πράγματα είναι καλό να τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Indiana Jones = Harrison Ford.

Στην περίπτωση όμως των Ghostbusters τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι ο σκηνοθέτης των Bridesmaids και The Heat, Paul Feig είχε αναλάβει το reboot και είχε ήδη πάρει την έξυπνη και μάλλον τολμηρή απόφαση να μην πατήσει πάνω στις προηγούμενες ταινίες, αλλά να βάλει μόνο γυναικείο cast στην θέση των φαντασματοκυνηγών. Για καιρό μάλιστα το πιο hot γυναικείο όνομα του Hollywood, αυτό της Jennifer Lawrence ακουγόταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν και στεναχωριέμαι λίγο που δεν ισχύει, μου αρκεί που την θέση της πήρε η Kristen Wiig.

Ποια Kristen Wiig; Αυτή:

Η Wiig, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά από το Saturday Night Live και απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει μια ταινία πάνω της με το Bridesmaids είναι μια από τις καλύτερες κωμικούς της γενιάς της και νιώθω ότι θα είναι τόσο δυνατό στοιχείο στην ταινία, όπως ήταν και ο Bill Murray στις πρώτες δυο. Η ίδια η Wiig αποκάλυψε μ’ ένα tweet της ότι οι άλλες τρεις είναι η Melissa McCarthy και μάλλον οι Leslie Jones και Kate McKinnon, επίσης από το SNL.

Αυτά κι αν είναι ευχάριστα νέα. Γυναικείο cast, reboot αγαπημένης ταινίας από τολμηρό κωμικό σκηνοθέτη και πολύ SNL.