Η Meryl Streep υποστηρίζει τον Russell Crowe

Ήταν το σχόλιο του την ηλικία των ηθοποιών τόσο κακό;
Η Meryl Streep υποστηρίζει τον Russell Crowe



Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένας μικρός κακός χαμός στο Hollywood και ο ύποπτος είναι συνήθης. Ο Russell Crowe, που κατά διαστήματα βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων για τις δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη του στην ηλικία των γυναικών ηθοποιών και είπε ότι θεωρεί πως πρέπει να επιλέγουν ρόλους αναλόγως των ηλικιών τους. Και μετά όλοι έπεσαν πάνω του και χαρακτήρισαν με διάφορα επίθετα.

Τώρα, δεν είναι ότι βιάζομαι να πάρω την θέση του, αλλά αν το κάνει η Meryl Streep, ποια είμαι εγώ να κάνω κάτι αντίθετο; Σε συνέντευξη της για τα Μυστικά του Δάσους, κάποιος την ρώτησε για το θέμα κι εκείνη απάντησε:

«Χαίρομαι που με ρωτάς για αυτό. Διάβασα τι είπε, όλη την συνέντευξη. Και χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα. Μιλούσε για τον εαυτό του. Τον ρώτησε ο δημοσιογράφος “θα έκανες έναν ακόμα Μονομάχο;”.Και απάντησε. Είμαι πολύ μεγάλος πια. Δεν μπορώ να είμαι μονομάχος πια. Παίζω ρόλους που ταιριάζουν στην ηλικία μου. Και μετά η συζήτηση πήγε στις γυναίκες ηθοποιούς. Οπότε ήταν ένας τρόπος να αποδείξει αυτό που έλεγε. Πέρα όμως από αυτό, συμφωνώ μαζί του. Είναι καλό να ζεις στο σημείο που βρίσκεσαι».