Αφεντικά για Σκότωμα 2: Jason Bateman, Charlie Day και Jason Sudeikis επιστρέφουν με νέα σχέδια

Ποιος δεν σκέφτηκε κάποια στιγμή στην ζωή του πως να σκοτώσει το απαίσιο αφεντικό του; Οι Jason Bateman, Charlie Day και Jason Sudeikis πάντως το σκέφτονται για 2η φορά, αφού ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 2011, επιστρέφουν με νέα αφεντικά και νέα σχέδια.
Αφεντικά για Σκότωμα 2: Jason Bateman, Charlie Day και Jason Sudeikis επιστρέφουν με νέα σχέδια



Για την ακρίβεια αυτήν την φορά είναι προσπαθούν να γίνουν οι ίδιοι τα αφεντικά. Αφού βαρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σχεδόν βασανιστήρια στις δουλειές τους, οι τρεις φίλοι αποφασίζουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση κι έχουν βρει και επενδυτή που θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Όταν όμως εκείνος αποσύρει ξαφνικά τα χρήματα του, οι τρεις τους αποφασίζουν να απαγάγουν τον γιο του και να τον αναγκάσουν να τους δώσει τα χρήματα.

Άρα, τα Αφεντικά για Σκότωμα 2 δεν έχουν στην πραγματικότητα αφεντικά να μισήσεις. Αυτή ήταν όμως η μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας. Ο ύπουλος Kevin Spacey, ο γλειώδης Colin Farrell και η σεξομανής Jennifer Aniston που έκαναν την ζωή των τριών ηρώων κόλαση καθημερινά. Η Aniston μάλιστα κατάφερε μετά από χρόνια να βγάλει από πάνω της την κωμική στάμπα της Ρέιτσελ των Friends.

Και δεν είναι ότι οι τρεις ηθοποιοί δεν εμφανίζονται και στην δεύτερη ταινία, αλλά ποια η χαρά αν δεν θες να τους σκοτώσεις;Το καστ βέβαια αυξάνεται και ο πάντα κακός Christoph Waltz γίνεται ο επιτήδειος επενδυτής, με τον Chris Pine να υποδύεται τον γιο του.

Αν και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις επιτυχημένο sequel, οι πρωταγωνιστές έτρεξαν στην ιδέα να συμμετάσχουν για άλλη μια φορά στην κωμωδία και έχουν αναφέρει ήδη τους λόγους. Ο ένας είναι τα λεφτά και όχι μόνο δεν το αρνούνται, αλλά το δηλώνουν κι άμεσα. Ο δεύτερος είναι η πολύ καλή φιλική σχέση των Bateman, Day και Sudeikis , που εξηγεί και την καταπληκτική χημεία τους μπροστά στην κάμερα.

Πάντως, αν δεν δούμε την Anisotn να παρενοχλεί τον γλυκήτατο Day, θα το πάρουμε προσωπικά.