Δείτε το πρώτο trailer του Jurassic World

Φαίνεται ότι τα πράγματα παίρνουν μια τρομακτική τροπή
Δείτε το πρώτο trailer του Jurassic World



Το είπαμε μερικές ημέρες πριν, και τώρα που το είδαμε, μια είναι η διαπίστωση: οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν ποτέ. Τελείωσε, είναι στην φύση μας να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη.

Για ένα ολόκληρη λεπτό η αίσθηση που μας δίνει το trailer είναι ότι όλα είναι καλά, ότι αυτό είναι ένα καταπληκτικό πάρκο για να διασκεδάσεις με την οικογένεια σου. Μέχρι που βλέπουμε έναν καρχαρία να γίνεται τροφή για έναν δεινόσαυρο. Το οποίο είναι κακό, πολύ κακό, γιατί ποιο ζώο φοβάσαι περισσότερο από τον καρχαρία; Κανένα.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι επιστήμονες του νησιού πήγαν ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν τον δικό τους δεινόσαυρο. Αντίο Τυραννόσαυρε Ρεξ. Και όταν ο αρχηγός των Φυλάκων του Γαλαξία λέει ότι ήταν κακή ιδέα, τον πιστεύουμε..

Παρά την έλλειψη του Steven Spielberg (εκτελεί χρέη παραγωγού) και του T-Ρεξ, των δυο μεγάλων ηρώων δηλαδή της πρώτης ταινίας, το νέο Jurassic World κατάφερε να μας κινήσει το ενδιαφέρον. Πάντως εγώ με τα (υποθετικά) παιδιά μου δεν θα την έβλεπα την ταινία.

(Και παρεμπιπτόντως το «αν κάποιος σε κυνηγήσει, τρέξε» στην αρχή της ταινίας ήταν απλά κακία. Καθόλου αστείο, καθόλου μα καθόλου αστείο.)