H Cate Blanchett είναι πολύ περήφανη για την Emma Watson

Όχι μόνο επειδή αποφοίτησε πρώτη στην τάξη της στο Χόγκουαρτς, αλλά επειδή έδωσε έναν καταπληκτικό λόγο στα Ηνωμένα Έθνη
H Cate Blanchett είναι πολύ περήφανη για την Emma Watson



Αφήστε το πάνω στην Cate Blanchett να μας συγκινήσει / εντυπωσιάσει με κάθε της συνέντευξη. Ακριβώς όπως έκανε στο νέο τεύχος του Porter, όπου δήλωσε με καθόλου διακριτικό τρόπο ότι νιώθει απίστευτα περήφανη για τον λόγο που έδωσε η νεαρή Emma Watson στα ΗΕ για τις γυναίκες. (το απίστευτα είναι μια ευγενική μετάφραση του fu***ng).

“Ήταν εξαιρετικός λόγος και τόσο καλή χρήση χρόνου δημοσιότητας, απίστευτα παθιασμένο”.

Η Blanchett βέβαια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μια ημέρα μετά την ομιλία της Watson, η ηθοποιός έλαβε απειλές ότι αν δεν σταματήσει θα κυκλοφορήσουν γυμνές φωτογραφίες της στο Internet. Κάτι το οποίο τελικά αποδείχθηκε φάρσα και τρόπος για να κερδίσουν κάποιοι κίνηση στο website τους, αλλά και πάλι ένδειξη του πόσο «σοβαρά» παίρνουν τις γυναίκες στο Hollywood.

“Ήταν απαίσιο, αλλά υπάρχει ελπίδα. Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στον κόσμο και υπάρχουν αρκετές γυναίκες με θάρρος να επηρεάσουν τις αλλαγές. Ελπίζω ότι οι Emma Watsons όλου του κόσμου θα πουν αρκετά». (και πάλι, το αρκετά ήταν μια ευγενική μετάφραση του fuck it).