Γιατί ζηλεύει ο Christian Bale τον Ben Affleck;

Έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του. Κανένα δικαίωμα δεν έχει να αισθάνεται έτσι ο Chris
Γιατί ζηλεύει ο Christian Bale τον Ben Affleck;



Όταν παίρνεις μια απόφαση Christian Bale, πρέπει να την στηρίζεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει αρκετό καιρό πριν καν βγει στις αίθουσες η τελευταία ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, ότι δεν θα έβαζε ξανά την στολή του Batman. Κι επειδή ήταν τόσο επιτυχημένη και καλή η τριλογία, οι fans σε όλον τον κόσμο σχεδόν έπεσαν σε κατάθλιψη με την απόφαση του. Και όσοι γλύτωσαν, χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο με την ανακοίνωση του Ben Affleck ως ο νέος Batman, στην ταινία Batman Vs Superman.

Θα περίμενες ότι ο Christian Bale θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την άρνηση των fans προς τον Batfleck, αλλα όχι. Πρόσφατα παραδέχτηκε στο Empire ότι «αν και ένιωθα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω , κάτι μέσα μου έλεγε να κάνω άλλη μια ταινία. Οπότε όταν έμαθα ότι κάποιος άλλος το έκανε,  υπήρξε η στιγμή που κοιτούσα το τίποτα για μισή ώρα». Και συνέχισε δηλώνοντας ότι κι ο ίδιος θεωρεί περίεργο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ζήλια του.

Ας ελπίσουμε όλοι μαζί ότι όσα πιστεύουν όλοι οι fans ανά τον κόσμο για τον Affleck, ότι δηλαδή θα είναι χειρότερος Batman κι από τον George Clooney, θα αποδειχθεί πραγματικότητα. Γιατί καθόλου δεν θέλουμε να συγχιστεί ο American Psycho…