Ειδύλλιο μεταξύ Jennifer Lawrence και Michael Fassbender στο επόμενο X-Men

Mystiqueκαι Magneto σε ερωτικές περιπέτειες!
Ειδύλλιο μεταξύ Jennifer Lawrence και  Michael Fassbender στο επόμενο X-Men



Αν και η Jennifer Lawrence παραμένει στη πρώτη γραμμή χάρη στο franchise του Hunger Games franchise, ο ρόλος της ως Mystique στη νέα ταινία X-Men είναι κάτι παραπάνω από υποστηρικτικός. Μάλιστα στην τελευταία ταινία X-Men: Days of Future Past η Mystique έπαιξε έναν μικρό αλλά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα του The Hollywood Reporter, η ταινία X-Men: Apocalypse θα κινείται γύρω από την Mystique (Lawrence) και τον Magneto (Michael Fassbender), συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και μία ερωτική ιστορία μεταξύ τους. Η σπίθα άναψε ανάμεσά τους στην πρώτη ταινία, ενώ η τελευταία παρουσίασε μία ιδιαίτερα οικεία συνομιλία μεταξύ τους σε έναν πολύ στενό τηλεφωνικό θάλαμο, άρα δεν θα εκπλαγούμε αν αυτοί οι δύο μεταλλαγμένοι πάνε την σχέση τους σε άλλο επίπεδο.   

Πριν βρεθεί όμως στο πλατό του Apocalypse τον Απρίλιο, η Lawrence θα ξανασυναντήσει τον David O. Russell για το Joy, τη βιογραφία της γυναίκας που εφεύρε το  Miracle Mop. Ακούγεται μάλιστα ότι ο Russell θέλει να επιστρατεύσει τους Bradley Cooper και Robert De Niro στην ταινία. Ενώ οι δύο αυτές ταινίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της παραγωγής, η Τρίτη συνεργασία της Lawrence και του Cooper, Serena, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες. Κάτι μας λέει ότι από την άνοιξη, η Jennifer Lawrence θα μπει στο μάτι του κυκλώνα – δεν είναι και λίγο να ερωτοτροπείς με τον Michael Fassbender και να περνάς την ώρα σου με τον Bradley Cooper!