Έξω ο Christian Bale, μέσα ο Michael Fassbender για την νέα ταινία με τον Steve Jobs;

Όπως και η μάχη του ίδιου του Jobs για την Apple, έτσι και η ταινία για την μάχη ατνιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα με τους πρωταγωνιστές της.
Έξω ο Christian Bale, μέσα ο Michael Fassbender για την νέα ταινία με τον Steve Jobs;



Ακούμε εδώ και πολλά χρόνια για την 2η ταινία για την ζωή του Steve Jobs ( στην 1η  είδαμε τον παραδόξως καλό Ashton Kutcher στον ρόλο του ιδρυτή της Apple) και ακόμη δεν έχουν κλείσει τα βασικά. Ο πρωταγωνιστής ας πούμε. Ποιος θα είναι εκείνος ο ηθοποιός που υποδυθεί τον Jobs; Ποια είναι τα κριτήρια; 1ον να είναι καταπληκτικός ηθοποιός και 2ον να ικανοποιεί δυο από τους πιο αυστηρούς δημιουργούς του κινηματογράφου. Τον Aaron Sorkin, που υπογράφει σεναριακά την ταινία και τον Danny Boyle που θα σκηνοθετήσει.

Όταν ακούσαμε το όνομα του Leonardo DiCaprio θεωρήσαμε ότι θα έκλεινε άμεσα η διαδικασία. Όμως ο Leo αποφάσισε να μην διαπραγματευτεί καν για να προχωρήσει με τα γυρίσματα άλλης ταινίας.

Ύστερα ακούσαμε το όνομα του Christian Bale, τον οποίο προσωπικά δεν αντέχω, αλλά κάνει καλό Batman και τι να κάνεις που είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του; Πρόσφατα όμως μάθαμε ότι αρνήθηκε κι αυτός τον ρόλο, γιατί ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο.

Αυτό κι αν είναι καινούριο...

Η ταινία στην οποία κανείς δεν θέλει να παίξει; Τέλος πάντων, το νέο όνομα είναι αυτό του Michael Fassbender, o οποίος βρίσκεται σε αρχικές διαπραγματεύσεις και να σας πω την αλήθεια, μάλλον κάθεται πιο πολύ στον ρόλο. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποφασιστεί άμεσα η συνέχεια, γιατί υποτίθεται ότι τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν τον χειμώνα.