Προσπαθήσαμε να ξεμοναχιαστούμε στο jumbo του Παπακαλιάτη. Τα καταφέραμε;

Spoiler Alert!
Προσπαθήσαμε να ξεμοναχιαστούμε στο jumbo του Παπακαλιάτη. Τα καταφέραμε;



Από το περιοδικό DownTown

Κάθε φορά που βλέπω οποιαδήποτε δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη νιώθω έτοιμη να βρω τον απόλυτο έρωτα στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Έτσι και τώρα, από τότε που παρακολούθησα την ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος», αισθάνομαι μια μικρή προσμονή όταν με σταματούν στο φανάρι για να μου πουλήσουν χαρτομάντηλα, μπούμερανγκ (;), ή να μου καθαρίσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Γιατί σύμφωνα με τον Παπακαλιάτη, εκεί έξω μπορεί να βρίσκεται ο εξωτικός άντρας που αφού με σώσει σαν σούπερ ήρωας από μία βίαιη κατάσταση, θα με πάρει από το χέρι και θα με ξεμοναχιάσει στο jumbo της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο παλιό ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Εκεί, θα έχει χτίσει μια αυτοσχέδια φωλίτσα, και θα ζήσουμε τον έρωτά μας. The End. 

Τίποτα όμως δεν τελείωσε στη φαντασία μου, μιας και ο αγαπημένος Έλληνας σκηνοθέτης με έπεισε ότι μπορώ να πάω μέχρι το Ελληνικό και να καταλάβω εκείνο το εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο το οποίο σύμφωνα με το σενάριο είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». Πήρα, λοιπόν, τηλέφωνο τον συνάδελφο Αρτ Αντιμιάν (που είχε και εξωτικό όνομα) και τον προσκάλεσα στο jumbo του Παπακαλιάτη για να πιούμε λευκό κρασί.  

Δες στο image gallery τι ακριβώς έγινε...

(Φωτογραφίες: Άρης Μπασιάς)