James Bond : Ποιος 007 είναι ο πιο κακός;

Μια άλλη οπτική στα κατορθώματα του 007…
James Bond : Ποιος 007 είναι ο πιο κακός;



Ο James Bond, ο θρυλικός πράκτορας των βιβλίων του Ian Fleming, επέστρεψε με την 24η ταινία του, Spectre, και τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο η Daily Mail αποφάσισε να κάνει μια περίεργη έρευνα για το ποίος από όλους τους 007 ήταν ο πιο… κακός!

Η βρετανική εφημερίδα έφτιαξε ένα γράφημα με τις δολοφονίες που έχει κάνει ο κάθε Bond, αλλά και με το πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ και πόσα μαρτίνι έχει πιει, βγάζοντας τον μέσο όρο!

Σύμφωνα με το γράφημα, ο 007 του George Lazenby, ήταν ο πράκτορας με τις περισσότερες σεξουαλικές παρτενέρ, παρόλο που έπαιξε σε μια μόλις ταινία. Ο Sean Connery είχε μέσο όρο στις ταινίες του 2,66 παρτενέρ, και στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι δεύτερος.

Στην κατηγορία μαρτίνι, ο Daniel Craig (ο τωρινός Bond) βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τους Lazenby, Timothy Dalton και Pierce Brosnan, πίνοντας ένα ποτό ανά ταινία.

Όσο για τις δολοφονίες; Ο Pierce Brosnan σαν 007 βρίσκεται μακράν πρώτος στην λίστα καθώς σκότωνε 21,25 άτομα ανά ταινία (!) ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Roger Moore με 7,71 άτομα.

Δείτε το γράφημα…

Tags: