Βack to cinema! Όλες οι κινηματογραφικές πρεμιέρες σήμερα 9/7

Επιστρέφουν στο πανί η Charlize Theron αλλά και ο Channing Tatum.
Βack to cinema! Όλες οι κινηματογραφικές πρεμιέρες σήμερα 9/7



Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκοτεινά και βίαια θρίλερ, δραματικές κομεντί, ντοκιμαντέρ και κωμωδίες. Διαλέγεις και παίρνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας.

Magic Mike XXL
Γιατί να τη δεις: Καυτά αγόρια;

Υπόθεση: "Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ, ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ!

Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν".

Του Γκρέγκορι Τζέικομπς

Παίζουν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Κέβιν Νας, Άνταμ Ροντρίγκεζμ, Γκάμπριελ Ινγκλέσιας, Ελίζαμπεθ Μπανκς κ.ά.

 

Αmy
Γιατί να τη δεις: Γιατί η Amy ήταν μια από τις σπουδαιότερες φωνές των τελευταίων ετών. Κι αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Υπόθεση: "Τέσσερα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό μιας από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας στην Αγγλία, το ταλέντο της Έιμι Ουάινχαουζ αναβιώνει στο κινηματογραφικό πανί. Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε το τελευταίο ραντεβού με την περσόνα που μέσα από δυο, μόλις, προσωπικές δισκογραφικές δουλειές κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό, παντρεύοντας το σόουλ ιδίωμα με στοιχεία από τζαζ και ρετρό-ποπ.

Η Έιμι Ουάινχαουζ δεν ήταν ξεχωριστή απλά και μόνο επειδή κατάφερνε με τη μοναδική της φωνή και τους μεθυστικούς τις στίχους να μαγνητίζει τα πλήθη, αλλά επειδή η larger than life, πλην φοβερά βασανισμένη της ψυχή δε μπορούσε με τίποτε να προσαρμοστεί. Τώρα, το αστέρι της Έιμι λάμπει και πάλι, αυτή τη φορά χάρη στο αφοπλιστικά ειλικρινές πορτρέτο της, μέσα από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Amy».

Του Ασίφ Καπάντια

 

Σκοτεινός Τόπος
Γιατί να τη δεις: Ένα (ακόμα) δυνατό θρίλερ από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», με πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Charlize.

Yπόθεση: "Η Νοτιοαφρικανή σταρ υποδύεται την Λίμπι, την μόνη επιζήσασα ενός μακελειού που της στέρησε την μητέρα και τις αδερφές της. Πιστεύοντας ότι για την επίθεση είναι υπεύθυνη μια σατανική αίρεση, η Λίμπι καταθέτει εναντίον του αδερφού της.

25 χρόνια μετά τους φόνους, συναντά μια μυστική ομάδα ερασιτεχνών ντετέκτιβ που ξεκινούν την δική τους έρευνα για τα γεγονότα πιστεύοντας ότι ο αδερφός της Λίμπι είναι αθώος. Για να τους βοηθήσει, η Λίμπι θα πρέπει να ξεθάψει επώδυνες μνήμες και να συνειδητοποιήσει ότι το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται".

"Ένα θρίλερ που σπάει κόκαλα."
The New York Times

Σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ-Μπρενέ, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν.

 

Μαζί σου κι ας Πεθάνω
Γιατί να τη δεις: Sex & σύγχρονες σχέσεις. Και γέλιο. Πολύ γέλιο.

Υπόθεση: "Τρελές ιστορίες σεξουαλικού παραλογισμού. 5 ζευγάρια ψάχνουν να βρουν την άκρη για τις σχέσεις τους, μέσα από ακραίες διαδικασίες. Μια ειρωνική ματιά πάνω στη σεξουαλική απελευθέρωση, χωρίς κλειδαρότρυπες αλλά με άφθονο χιούμορ".

Του Αυστραλού Τζος Λόουσον.