Αστρολογικές προβλέψεις: Δίδυμοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες είναι η μέρα σας!

Ταύροι, Παρθένοι και Κριοί δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά!
Αστρολογικές προβλέψεις: Δίδυμοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες είναι η μέρα σας!



Τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα και σήμερα; Απρόβλεπτες  και ανατρεπτικές καταστάσεις προμηνύονται. Κάποιοι παίρνουν τα πάνω τους επιτέλους!

ΚΡΙΟΣ: Συναισθηματική τρικυμία νιώθεις σήμερα. Το γιατί θα το διαπιστώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια συζήτηση με κάποιον κοντινό σου θα σου αποβεί πολύ εποικοδομητική στο μέλλον. Άνοιξε το μυαλό σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Tip: Κάνοντας συνδέσεις με άλλους θα βοηθήσει να ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία σου.

TΑΥΡΟΣ: Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα. Μην παραλογίζεσαι για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα. Kάποιες φορές ίσως να νιώσεις ότι παίζεις σε ταινία κατασκοπείας και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι υπόλοιποι γύρω σου είναι οι παίχτες στο παιχνίδι που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Όμως μην φτιάχνεις σενάρια. Απλοποίησε λίγο τα πράγματα.
Tip:  Ήρθε η ώρα να απορρίψεις αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου και να ηρεμήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Have fun! Αυτή είναι η φράση κλειδί για εσένα σήμερα! Απλά λίγο προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθείς. Απόφυγε τα αγενή σχόλια προς τους άλλους γιατί θα δημιουργήσεις παρεξηγήσεις από το πουθενά. 
Tip: Ηρεμία, ευγένεια και διακριτικότητα πρέπει να σε διακατέχουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα σήμερα σου υπόσχεται συγκρούσεις! Μπορεί να ακούγεται κάπως αντιφατικό αλλά αυτό είναι και το έναυσμα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως δεν γίνεται να είσαι στον αυτόματο πιλότο συνέχεια και πρέπει να δράσεις άμεσα!
Tip: Καρδιά και συναίσθημα πάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις και πρέπει να βρεις μια ισορροπία!

ΛΕΩΝ: Ψάξε για τις απαντήσεις που ψάχνεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν! Τα καλά νέα είναι ότι οι απαντήσεις είναι τώρα εκεί έξω και το καλύτερο; Είναι προσβάσιμες! Επιδίωξε την αλήθεια και θα τη βρεις. Βεβαιώσου ότι έχεις μελετήσει πιο βαθιά για το τι ψάχνεις. 
Tip: Αναζήτησε βαθύτερα και θα έχεις επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιθανότατα να μην αποδέχεσαι τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους επικρίνεις. Πρέπει να τους δέχεσαι γι' αυτό που είναι. Όχι επειδή δεν έχεις ίδιο τρόπο ζωής μαζί τους δεν είναι και σωστός.
Tip: Μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα επικεντρώσου στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής σου!
Να τρως καλά και να αποφύγεις τα λιπαρά και τα αλμυρά τρόφιμα. Εφόδιασε τον οργανισμό σου με υδατάνθρακες , πρωτεΐνες , φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Κάνε οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σου δίνει ενέργεια!
Tip: Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η συναισθηματική πλευρά σου είναι λίγο ευάλωτη! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ίδιες σκέψεις σε περιτριγυρίζουν ξανά και ξανά! Κάθε μέρα θα πρέπει να επεξεργάζεσαι και ένα διαφορετικό σενάριο που σου έρχεται στο μυαλό και κάποια στιγμή αυτή η ιστορία θα λάβει τέλος! 
Πειραματίσου με διάφορες λύσεις ώστε να βρεις την κατάλληλη για το πρόβλημα σου! 
Tip: Διατήρησε την ψυχραιμία σου και ζήτα τη συμβουλή και συμπαράσταση φίλων σου, όταν φτάσεις σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθάνεσαι ότι είσαι στο τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα. Αντιδράς λες και σε κυνηγούν και έχεις πάρει φόρα και ποιος σε σταματάει! Κάνεις τα πάντα για να είσαι ένα βήμα μπροστά! Και το καταφέρνεις γιατί έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!
Tip: Έχεις υπέρμετρη ενέργεια για όλα. Αξιοποίησέ την! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και νέα ευκαιρία! Άφησε τα γεγονότα του παρελθόντος εκεί όπου ανήκουν και μην εκνευρίζεσαι ακόμα με αυτά. Ξεκίνα την ημέρα σου έχοντας μια νέα προοπτική στη ζωή σου! 
Tip: Μείνε ανοιχτή στις νέες προκλήσεις που έρχονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι ικανή να κινηθείς σε όλες τις κατευθύνσεις και αν ακολουθήσεις τη ροή όλων γύρω σου. Προσαρμόζεσαι για πλάκα. Όμως είσαι και κυκλοθυμική και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να νιώσεις μόνη.
Θα πρέπει να δεχτείς ότι μπορεί να νιώθεις δύο αντικρουόμενα συναισθήματα ταυτόχρονα.
Tip: Μάθε να ζεις με αυτό: Έχεις δύο αντίθετες πλευρές και συναισθήματα που πρέπει να κουμαντάρεις! 

ΙΧΘΥΣ: Aισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη που καταλαβαίνει τα συναισθήματα και τις ενέργειες των άλλων γύρω σου. Η σημερινή ημέρα είναι με το μέρος σου. Οι αντιδράσεις σου στους εξωγενείς παράγοντες είναι έντονες και διαισθητικές και έχουν αντίκτυπο στους άλλους!
Tip: Ήρθε η στιγμή σου επιτέλους να δημιουργήσεις το σάλο που αρμόζει σε έναν ιχθύ! Είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τον δυναμικό χαρακτήρα σου! 

Τα ίδια σε όλες λέει!Δες ποιες είναι οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ