Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;

Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;
Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;



Η τελευταία μέρα του μήνα στέλνει τον Ερμή στον Κριό πράγμα που κάνει τη σκέψη μας πιο παρορμητική κι εναλλακτική, αλλά και τον Άρη στα Ταυράκια από όπου μας οπλίζει πειθαρχία για την επίτευξη των στόχων μας.

Κριός

Κριέ μου, με τον κυβερνήτη σου, Άρη, να κάνει είσοδο στα Ταυράκια, νέα μεγαλόπνοα σχέδια κι επαγγελματικά ξεκινήματα αναβάλλονται.Η θέση αυτή σε κρατάει δεμένο και δε σ αφήνει να λειτουργήσεις όσο αυθόρμητα θα ήθελες.

Follow the tip: Κράτα χαμηλό προφίλ και γενικά προσπάθησε να περάσεις απαρατήρητος, όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια.

Ταύρος

Ταύρε μου, ο Άρης κάνει είσοδο στο ζωδιάκι σου και ώρα να ξυπνήσουμε λιγάκι.Τέρμα το νωχελικό κι ολίγον αργόσχολο στυλάκι, ώρα για δράση.Αυτό κάπως σε ξεβολεύει, σε αγχώνει και σε κουράζει μιας κι αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε ρυθμούς που δεν έχεις συνηθίσει.

Follow the tip: Μην παρασυρθείς σε αγορές και σε περιττά έξοδα.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό δε θα έλεγα ότι είναι και η εβδομάδα σου.Το μυαλό σου είναι φευγάτο, σε μια φάση της ζωής σου που δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.Δυστυχώς, είτε το θες, είτε όχι, δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεσαι στις σκέψεις σου, τους δισταγμούς και τις ενοχές σου.

Follow the tip: Είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά, μην πέσεις στην παγίδα του εαυτού σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η είσοδος του Ερμή στον Κριό σε συνδυασμό με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό σε αναστατώνουν τη βδομάδα αυτή.Όλες αυτές οι πλανητικές ανακατατάξεις σε βρίσκουν σε  πανικόβλητο, καθώς προσπαθείς να συντονίσεις εργασιακές υποχρεώσεις με τις ψυχικές και σωματικές σου αντοχές, που δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Follow the tip: Μελαγχολικό το κλίμα, σίγουρα, αλλά προσπάθησε να μη δείχνεις ευάλωτος.

Λέων

Λιοντάρι μου, με τον Άρη να κάνει είσοδο στα Ταυράκια και την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, δεν πλέεις και σε πελάγη ευτυχίας. Έτσι αυτή τη βδομάδα ακλουθείς τον δρόμο της απομόνωσης, καθώς θες να ηρεμήσεις, αλλά και γιατί νιώθεις ότι αυτά που χεις προγραμματίσει δεν πηγαίνουν όπως τα λογάριαζες.

Follow the tip: Ο Ερμής στο Κριό, είναι το θετικό μήνυμα της εβδομάδας και το φως στην άκρη του συναισθηματικού τούνελ σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό σε κάνει διστακτικό στις δράσεις σου και στη λήψη αποφάσεων.Ο Άρης από τα Ταυράκια κάνει καλό στο κοινωνικό σου προφίλ, καθώς σου φέρνει νέες γνωριμίες που βοηθούν στην αναβάθμισή σου.

Follow the tip: Ώρα να παραδεχτείς στον εαυτό σου, πώς κάποια άτομα τα αγαπάς και δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά.

Ζυγός

Ζυγέ μου, με τον Ερμή στα Κριάρια η εβδομάδα επιτάσσει να αποδεσμευτείς από όλα όσα σε πνίγουν, σε καταπιέζουν και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Να σου υπενθυμίσω ότι δε χρωστάς εσύ τίποτα να πληρώνεις τα σπασμένα.

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείτε στο ζωδιάκι σου, στο τέλος της εβδομάδας σε ευνοεί και η τύχη σου χαμογελά.

Follow the tip: Δες τα πράγματα με ρεαλισμό. Μην κρύβεσαι πίσω από συναισθηματισμούς, όχι για μια ακόμη φορά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η είσοδος του Ερμή στον Κριό ανανεώνει τον τρόπο σκέψης και σε ξεκολλάει.Ήταν αυτό που χρειαζόσουν για να αρχίσεις να βλέπεις γύρω σου συμμάχους κι όχι μόνο συνωμοσίες κι εμπόδια.Ωστόσο μην φτάσεις στο άλλο άκρο, κράτα πάντα μερικές επιφυλάξεις μέχρι να βεβαιωθείς απόλυτα.

Follow the tip: Τώρα αρχίζεις να αποδέχεσαι τις δραστικές αλλαγές που επέβαλλες στον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με τον Άρη απέναντι σου, στον Ταύρο, τα νεύρα σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Κι ενώ προσπαθείς να συγκρατηθείς και να μην ξεσπάς, τα γεγονότα σε προλαβαίνουν κι όλοι δείχνουν να συνωμοτούν εναντίον σου. Εσύ όμως θα πρέπει να δείξεις διπλωματία, τακτ κι αυτοσυγκράτηση.

Follow the tip: Το ταμείο είναι μείον, γι αυτό προσαρμόσου σε αυτά που επιβάλλει η τσέπη σου.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα σε θέλει δραστήριο και αποφασιστικό. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πρέπει να πάρεις τα ηνία και με πλάνο και μέθοδο να φτάσεις εκεί που θες. Νέες προκλήσεις, δε σε πτοούν, αντίθετα τώρα βλέπεις αλλά και αποδεικνύεις την ικανότητά σου να τα βγάζεις πέρα στα δύσκολα.

Follow the tip: Η νέα θέση του Άρη, στον Ταύρο, σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με τον Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό η σκέψη σου διευρύνεται αλλά και η δράση σου. Έτσι με συμμάχους, Άρη κι Ερμή προχωράς λίγο πιο δυναμικά αυτή τη βδομάδα, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Όμως όσο ανάγκη και να έχεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου, μια δεύτερη σκέψη πιθανότατα θα σε γλίτωνε από πολλές κακοτοπιές.

Follow the tip: Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κι αυτό το εισπράττουν και οι γύρω σου.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ο Ερμής σε εγκαταλείπει και τώρα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Μην αφήσεις τις κυκλοθυμικές σου τάσεις να σε ρίξουν για ακόμη μια φορά. Είναι καλύτερο να εκφραστείς και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα μέσα σε μια ομάδα, παρά να κλειστείς σε σκέψεις. Έχεις ανάγκη από χαλαρότητα κι όχι εντάσεις στη ζωή, αυτό να επιδιώξεις.

Follow the tip: Αν κάτι νιώθεις ότι έκλεισε τον κύκλο του, αστό να πάει άστο.

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook : https://www.facebook.com/pages/STARdust/664279400284936?ref=hl