Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί έρχονται συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Εφοδιαστείτε με υπομονή γιατί τα δύσκολα δεν πέρασαν!
Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί έρχονται συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα



Άραγε πως θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα; Θα επέλθει η ηρεμία στη ζωή μας ή θα υποστούμε ακόμα αυτή την πλανητική αναμπουμπούλα που δεν έχει τελειωμό; Αυτό ακριβώς! Τουλάχιστον τους επηρεάζει όλους οπότε μην ανησυχείς ότι είσαι η μόνη που πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτή τη non stop δύσκολη κατάσταση! 

ΚΡΙΟΣ: Ο ενθουσιασμός σου σήμερα είναι υπέρμετρος! Όμως πρόσεξε μην προσγειωθείς απότομα. Γιατί από τη μία νιώθεις μια επικοινωνιακή φόρα να σε κατακλύζει και από την άλλη  βρίσκεσαι σε σύγχυση. 
Tip: Επειδή δεν βρίσκεσαι σε απόλυτη ισορροπία, αυτή την περίοδο, κράτα τις ιδέες σου και περίμενε να τις παρουσιάσεις σε μία καλύτερη περίοδο

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτά που δεν έγιναν εχτές θα πραγματοποιηθούν σήμερα! Ίσως αγαπημένα ταυράκια υπάρξει μια μικρή ένταση, φασαρία. Όλο αυτό θα έχει αντίκτυπο στη δουλειά σας αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπους να προσαρμοστείς.
Tip: Συντονίσου με το κλίμα και προχώρα. Εξάλλου έχεις εμπειρία στις δυσκολίες κα τα βγάζεις πέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η πίεση που νιώθεις σήμερα είναι αβάσταχτη! Όλοι ζητούν κάτι από εσένα. Εσένα όμως ποιος σε σκέφτεται; Επειδή όλοι είναι στον κόσμο τους πάρε τα ηνία εσύ!
Tip: Αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και καλά θα κάνεις να διευκρινίσεις τις ανάγκες σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναμφίβολα αυτή την περίοδο έχεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ψάχνεις να βρεις διέξοδο! Είναι δικαιολογημένες, λοιπόν οι πιθανές εκρήξεις από διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν, γι' αυτό δείξε ψυχραιμία! 
Tip: Προσπάθησε να έχεις δίπλα σου φίλους που θα καταλάβουν την συναισθηματική σου σύγχυση και δεν θα σε επιβαρύνουν περαιτέρω με τα δικά τους!

ΛΕΩΝ: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα έρχονται και είναι απανωτά και πρόκειται να καλύψουν όλα τα κομμάτια της ζωής σου. Δεν έχεις παράπονο; (!) Όμως τη στιγμή  που θα νιώσεις ότι απελπίζεσαι θα γίνει ένα θαύμα και από το πουθενά εκρήξεις θετικής ενέργειας θα σου υπενθυμίσουν ποιος είναι ο στόχος σου! 
Tip: Μην κολλάς στις αρνητικές καταστάσεις και εντόπισε τις ευκαιρίες που σου έρχονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απρόβλεπτες εκπλήξεις θα έρθουν και θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια μέσα στην ημέρα! Κάνε μια προσέγγιση στις καινούριες καταστάσεις και μην τις σνομπάρεις και δεν θα το πιστεύεις πόσα καλά μπορούν να έρθουν από το πουθενά.
Tip: Παλιοί φίλοι είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους πάλι. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να πράξει αυθόρμητα!

ΖΥΓΟΣ: Σπάσε τoυς παλιούς κανόνες που σε πάνε πίσω και άλλαξε νοοτροπία και τρόπο ζωής. Επειδή οι αλλαγές είναι πολλές στη ζωή σου είναι αναμενόμενα και κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα. Είναι λογικό γιατί μυαλό και καρδιά σκέφτονται αντίθετα!
Tip: Πάρτε βαθιές αναπνοές για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Χρειάζεστε ηρεμία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να περιποιηθείς τον εαυτό σου όπως πρέπει. Τραβάς τα βλέμματα και είναι κάτι που σου αρέσει. Προσοχή όμως γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον είναι κακοπροαίρετοι και εσύ είσαι ένα ευαίσθητο άτομο!
Tip: Τα μάτια σου 234! Έχε το νου σου στις πισώπλατες μαχαιριές!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξοτάκια τα έχετε κάνει μαντάρα. Παραδεχτείτε το! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ αναστατωμένα από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Αναλογίσου την συμπεριφορά σου και κάνε μια κριτική. Εξέτασε τις προθέσεις κάποιου κοντινού σου σήμερα και μην τον πληγώσεις
Tip: Σκέψου καλά πριν μιλήσεις . Κάποιοι μπορεί να μην είναι όσο δυνατοί δείχνουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μία συναρπαστική ημέρα μόλις ξεκίνησε! Σήμερα μπορείς να πετύχεις αρκετά.
Η διαίσθησή σου είναι το όπλο σου. 
Tip: Προσοχή σε θέματα πρακτικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι λίγο νευρική σήμερα, ίσως επειδή δεν έχεις πιει καφέ;(!) Μπορεί η ξαφνική σου ενέργεια να φρικάρει τους γύρω σου, που δεν είναι και στα καλύτερα τους. Υπάρχει μια πλανητική τρέλα γι' αυτό κράτα την ενέργειά σου για άλλες στιγμές.
Tip: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τίποτα! Χαλάρωσε και κάνε υπομονή!

ΙΧΘΥΣ: Πιέζεσαι από όλες τις πλευρές! Ούτε μία πτυχή στη ζωή σου δεν σε αφήνει να ανασάνεις. Αργά ή γρήγορα πρέπει να αναλάβεις δράση! Νιώθεις να πνίγεσαι! Πρέπει να πάρεις αέρα. Κάνε το οτιδήποτε μπορεί να σε απελευθερώσει.
Tip: Βγες έξω για ένα τρέξιμο . Η άσκηση θα σε βοηθήσει να απελευθερώσει μέρος αυτής της πίεσης που νιώθεις.