Έκρηξη συναισθημάτων αυτήν την εβδομάδα! Τι λένε τα άστρα

Διάβασε το ζώδιό σου για να δεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα.
Έκρηξη συναισθημάτων αυτήν την εβδομάδα! Τι λένε τα άστρα



O Άρης, είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδος και φέρνει πολλαπλά συναισθήματα. Ανατροπή κι εναλλαγή συναισθημάτων.

Κριός

Κριέ μου, τη βδομάδα που ξεκινά, το αίμα σου βράζει και δύσκολα συγκρατείς κι ελέγχεις τις παρορμήσεις σου. Το αποτέλεσμα, μεγάλες παρεξηγήσεις κι ένα κλίμα έντονο και έτοιμο για έκρηξη. Σχέσεις κρέμονται από μια κλωστή κι εσύ δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι το τι συμβαίνει γύρω σου, αυτό είναι και το χειρότερο.

Follow the tip: Πολλοί μπορεί να ζηλέψουν την επαγγελματική σου πρόοδο και τον τρόπο που χειρίζεσαι τις κρίσεις. Φρόντισε να μην κοινοποιείς τα σχεδία σου.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η εβδομάδα πιθανότατα να βγάλει στη φόρα παραπονάκια και γκρίνιες. Εσύ φρόντισε να γνωρίζεις γιατί γκρινιάζεις και σε ποιόν. Βρες αποκούμπι, στο ταίρι σου ή σε έναν καλό φίλο και ξεπέρασε τη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σου. Ίσως το να μιλήσεις για τις αγωνίες και τα άγχη σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις κιόλας.

Follow the tip: Είναι η χρονική στιγμή που θα αντιληφθείς ποιους τελικά μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους όχι.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η διάθεση σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, κάτι που δείχνει να φέρνει η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Έτσι αφού αποφασίζεις να γίνεις πιο κοινωνικός και να μπεις ξανά στο παιχνίδι, η θετική ενέργεια εξαπλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Follow the tip: Οι νέοι επαγγελματικοί στόχοι είναι αυτό που χρειάζεσαι άμεσα για να νοιώσεις εντός παιχνιδιού.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, τα επαγγελματικά σου είναι το θέμα που σε απασχολεί έντονα την εβδομάδα αυτή, κι όχι απαραίτητα για κακό σκοπό.

Όπως και να ‘χει όμως η επανεξέταση κάποιων εργασιακών δεδομένων σε κάνει ανήσυχο και νευρικό.

Θα πρέπει να το κάνεις όμως θέλοντας και μη, γι αυτό καλύτερα να το πάρεις απόφαση.

 

Follow the tip: Φίλοι και οικογένεια είναι πάντα δίπλα σου για να στηρίζουν τις αποφάσεις σου.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Εσύ πατάς πιο γερά στα πόδια σου και οι ευκαιρίες δείχνουν να έρχονται η μια μετά την άλλη. Άσε πίσω ανασφάλειες και φοβίες και πάρε ξανά το παιχνίδι στα χέρια σου.

Follow the tip: Προσπέρασε χωρίς συναισθηματισμούς, ό,τι στέκεται εμπόδιο στα σχέδια σου.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η εβδομάδα φέρνει ανανέωση και αναγέννηση. Νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου της δίνουν επιτέλους την πιο ενδιαφέρουσα νότα. Εσύ μην σταθείς θεατής σε όλα αυτά, μπες στο κλίμα και απόλαυσέ το. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι πρωταγωνιστής, πάρτο απόφαση αυτό και βγάλε από πάνω σου ανασφάλειες και δισταγμούς.

Follow the tip: Έκτακτες εισφορές κάνουν τονωτική ένεση στην τσέπη και τη διάθεση σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, τη βδομάδα που ακολουθεί θα έχεις πολλές ευκαιρίες να καταπλήξεις τα πλήθη, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα ζηλέψουν τη φήμη σου και θα σου βάλουν τρικλοποδιά. Εσύ συνεχίζεις να δρας υπογείως και με διπλωματία και χαμόγελα προσπερνάς αδιάφορα τους ανταγωνιστές.

Follow the tip: Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το μυστικό της επιτυχίας για τη βδομάδα που ξεκινά είναι η διπλή επεξεργασία αποφάσεων. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και μείνε συγκρατημένος, όσο κι αν όλα δείχνουν αν πηγαίνουν καλύτερα από ότι φαντάζεσαι.

Follow the tip: Η φλόγα του πάθους λείπει από τη ζωή σου, ανέλαβε δράση για να αναζωπυρώσεις συναισθήματα.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, επιτέλους δείχνεις να αποδέχεσαι τους έντονους ρυθμούς της νέας σου ζωής και να συμβαδίζεις απόλυτα με αυτούς. Η νέα εβδομάδα δείχνει να κάνει το απίθανο, πιθανό . Με αισιόδοξη διάθεση, μπορείς να έχεις μυαλό για όλα, ακόμη και για ένα ταξίδι που έμοιαζε όνειρο τρελό κι απατηλό τις προηγούμενες εβδομάδες.

Follow the tip: Αν κάποιοι σε αμφισβήτησαν, ώρα να κλείσεις λογαριασμούς και να αποκαταστήσεις τη φήμη σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου. Και κυρίως την ψυχική σου υγεία. Η εβδομάδα θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις και θα ανασύρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος που πιθανότατα δε θες να θυμάσαι. Μη δώσεις αξία και περισσότερη σημασία από όση τους πρέπει. Ξέρεις να αξιολογείς καταστάσεις.

Follow the tip: Ό,τι τέλειωσε, τέλειωσε.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με την ψυχολογία σου στα ύψη, σε βρίσκει η εβδομάδα που ξεκινά. Ξαφνικά γεγονότα σε γεμίζουν χαρά, καθώς από το πουθενά σου έρχονται ευχάριστα νέα και εξελίξεις που σε βολεύουν απίστευτα. Ο κοινωνικός σου περίγυρος πληθαίνει κι εσύ συνεχίζεις να απολαμβάνεις τη ζωή.

Follow the tip: Μια επιστροφή από το παρελθόν, μπορεί όμως να σκάσει, κεραυνός εν αιθρία, κι εσύ να βγεις εκτός τροχιάς.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, περίοδος μεγάλων αλλαγών ξεκινά κι εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος και οπλισμένος με θάρρος και κουράγιο. Όλα συνωμοτούν υπέρ σου, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τα διλλήματα σου.

Follow the tip: Βάλε προτεραιότητες στα θέλω, στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σου για να μην αποδιοργανωθείς εντελώς.

 

Από το Stardust.

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook του Stardust