Η Πανσέληνος θα δώσει λύσεις στα σχέδιά σου. Τι λένε τα άστρα

Διάβασε το ζώδιό σου για να δεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα.
Η Πανσέληνος θα δώσει λύσεις στα σχέδιά σου. Τι λένε τα άστρα



Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου, ετοιμάζεται να μας δώσει λύσεις και να ευνοήσει τα σχέδια μας.

Κριός

Κριέ μου, οι απαιτήσεις και τα θέλω σου, χτυπάνε κόκκινο τη βδομάδα αυτή. Ζητάς, απαιτείς, φωνάζεις και δε σταματάς μέχρι να πάρεις αυτό που θεωρείς πως σου ανήκει.
Κάποιοι ίσως σε χαρακτήριζαν κακομαθημένο, εγώ πάλι θα έλεγα πως απλά είσαι κάποιος που ξέρει να διεκδικεί τα θέλω του μέχρι τέλους.
Με τον Άρη να παραμένει σπίτι του, δε σταματάς πουθενά, και πολύ καλά κάνεις.

Follow the tip: Το τρίγωνο Δία- Αφροδίτης, ενισχύει την τσέπη σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, η Αφροδίτη από τον Κριό συνεχίζει να σου δίνει μαθήματα. Έτσι λοιπόν, η εβδομάδα ίσως σε ρίξει από τα σύννεφα. Ενώ εσύ πιστεύεις ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, σε ένα project, μια δουλειά, μια συνεργασία, να ακούσεις παράπονα και λόγια από εκεί που δεν το περιμένεις.
Θες να αποδράσεις και να εξαφανιστείς, όμως μη το βάλεις κάτω, τώρα είναι η στιγμή να μείνεις και να αποδείξεις.

Follow the tip: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, φρενάρει τα οικονομικά ανοίγματα.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο κυβερνήτης σου Ερμής, στέκεται σύμμαχος. Η εβδομάδα σε βρίσκει να θες να κάνεις νέα βήματα και ξεκινήματα. Είσαι πνιγμένος κι εγκλωβισμένος σε δεδομένα που εσύ επέβαλλες στον εαυτό σου, όμως αυτό αλλάζει, εάν κι εφόσον το θες και είσαι έτοιμος να παλέψεις.
Μην γκρινιάζεις και μην κατηγορείς τρίτους, για τα δικά σου στραβοπατήματα. Ανάλαβε ευθύνες και συνέχισε το δρόμο σου.

Follow the tip: Η πανσέληνος σε κάνει ευέξαπτο και νευρικό. Προσπάθησε να το ελέγξεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα, θέλει να παίξει λίγο μαζί σου και να γελάσει. Δεν είναι απίθανο να δεις σκιές του παρελθόντος να επιστρέφουν και να σε αναστατώνουν. Εσύ φρόντισε να μη χαθείς σε μονοπάτια του μυαλού σου και της φαντασίας σου. Σημαντικό είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου και να ασχοληθείς με το εαυτό σου. Μάρτης μπήκε, τι θα γίνει με το γυμναστήριο που λέγαμε;

Follow the tip:  Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό, επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες τελειωμένα.

Λέων

Λιοντάρι μου, κάθε νέο ξεκίνημα εμπεριέχει ένα βαθμό ρίσκου, αυτό όμως δε θα πρέπει να σε τρομάζει. Ανήκεις στην κατηγορία αυτών που με προσεχτικές κινήσεις και μελετημένα βήματα κατακτούν την κορυφή. Μην αφήσεις λοιπόν, μικρές αμφιβολίες και φόβους να σε φρενάρουν. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, είναι σαφές και ξεκάθαρο αυτό.

Follow the tip: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη δίνει σάρκα και οστά στα σχεδία σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, η Πανσέληνος είναι το πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδας που σε επηρεάζει άμεσα. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να πει πράγματα που δεν φανταζόσουν, να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις, όπως επίσης να ακούσεις πολλά.
Πρέπει να μην επηρεαστείς από όλο αυτό το κλίμα και να παραμείνεις συγκροτημένος και ψύχραιμος, όπως συνηθίζεις.
Ζύγισε τα δεδομένα, πριν αποφασίσεις,

Follow the tip: Η Πανσέληνος στο ζωδιό σου, θέτει σε λειτουργία τη διαδικασία της σκέψης και σε βοηθά να διαλέξεις δρόμο.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σαφώς η ζωή αποκτά άλλο ενδιαφέρον όταν συμμετέχεις ενεργά σε αυτή. Επιτέλους δείχνεις να κατανοείς πως οι ισορροπίες είναι για να γκρεμίζονται και να ξαναχτίζονται, τα δεδομένα για να αλλάζουν και πως μόνο η κίνηση θα σε πάει μπροστά. Ξεπερνάς τον εαυτό σου και σε αυτό βάζει το χεράκι του ο Άρης από τον Κριό. Μην μπεις σε διαδικασίες σκέψεις, ακολούθησε το ένστικτο σου.
Follow the tip: Η Αφροδίτη από τον Κριό συνεχίζει να σου δίνει χάρη και στυλ.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, δυστυχώς η καθημερινότητα δε σου επιτρέπει να ονειροβατείς και εστιάζει στα απλά, πρακτικά, καθημερινά ζητήματα που πρέπει να επιλύσεις. Όμως μην αφήσεις να χαθεί η παιδικότητα σου και η αξία των στόχων και των ονείρων μέσα σε αυτό το άχαρο κλίμα. Έχεις ανάγκη να ονειρεύεσαι και μην σταματήσεις να το κάνεις.

Follow the tip: Η σύνοδος Ουρανού- Αφροδίτης φέρνει αναστάτωση στην τσέπη σου καθώς τα αποθέματα τελειώνουν.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, μόνο η δράση θα σε πάει βοηθήσει να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Ο Κρόνος επιμένει να σε προβληματίζει και να σε κάνει να χάνεις τον αυθορμητισμό σου, όμως από την άλλη έχει ανεβάσει πολύ ψηλά των πήχη των φιλοδοξιών σου.
Και ναι μπορείς να τα καταφέρεις.

Follow the tip: Ο Άρης στον Κριό σε έχει βάλει στην πρίζα και από ότι δείχνουν τα πράγματα έχει ξεχάσει να σε βγάλει.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα αυτή ζητά από σένα να παραμείνεις ψύχραιμος σε κάθε κριτική που θα ακούσεις. Ανήκεις στα άτομα που θες να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς να ενοχλείς και να σε ενοχλούν. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό. Φρόντισε να συμβιβαστείς με τα δεδομένα του περίγυρου σου και μάθε να μη δίνεις σημασία.

Follow the tip: Η Πανσέληνος σε κάνει νευρικό, οφείλεις να προσέξεις τα λόγια σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ο Ερμής βάζει μια δόση λογικής στον αυθορμητισμό σου και σε καλεί να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, εκτός από τη γλώσσα σου. Έτσι λοιπόν, τη βδομάδα αυτή περιόρισε όσο μπορείς το χείμαρρο που κρύβεις μέσα σου και το φλογερό σου ταπεραμέντο και φρόντισε να παραμείνεις διπλωμάτης και φειδωλός σε δηλώσεις. 

Follow the tip: Οι ήρεμες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να δεις την ουσία και να ξεδιαλύνεις τις απορίες σου.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, μια σχέση όντως χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μπορέσει να επιβιώσει. Όμως τι γίνεται όταν μιλάμε για εκπτώσεις στα θέλω σου ; Εκεί κάπου πρέπει να παραμείνεις πιστός στις απόψεις σου και να μην επιτρέψεις άλλη καταπάτηση του εαυτού σου. Εάν δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, πολύ φοβάμαι ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.

Follow the tip: Το χρήμα και η διαχείριση αυτού, παραμένει το μεγάλο πρόβλημα των ημερών που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Από το Stardust 

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook.