Θα είναι ερωτική η εβδομάδα σου; Τι λένε τα άστρα

Tι προβλέπει το ζώδιό σου για αυτήν την εβδομάδα;
Θα είναι ερωτική η εβδομάδα σου; Τι λένε τα άστρα



O Ερμής από την Τετάρτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και μαζί του επιστρέφει η τάξη και η συνεννόηση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δρομολογήσεις ό,τι άφησες πίσω το προηγούμενο διάστημα και να μην ξανακοιτάξεις πίσω.

Κριός

Κριέ μου, ευχάριστα εξελίσσεται η εβδομάδα σου, αρκεί να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου και το φλογερό ταπεραμέντο σου που δε σταματούν πουθενά. Τα σχέδια, που προσωρινά είχες αφήσει πίσω, αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και βαίνουν προς υλοποίηση. Η εβδομάδα προσφέρει προσωπική ικανοποίηση και συναισθηματική κάλυψη, καθώς δείχνεις κατασταλαγμένος.

Follow the tip:  Οι προσκλήσεις για εξόδους πέφτουν βροχή, μη μείνεις μέσα.

Ταύρος

Ταύρε μου, μη σπαταλάς το χρόνο σου άδικα και μην αναλώνεσαι αριστερά και δεξιά. Ήδη το πρόγραμμα σου είναι βεβαρημένο, ήδη πέρασες πολλά, ήδη σε εκμεταλλεύτηκαν 

αρκετά. Από εδώ και πέρα χάραξε νέα γραμμή πλεύσης, μακριά από αυτούς που έχουν αποδειχθεί καταστροφικοί για τη ζωή σου.

Follow the tip:   Οι συνθήκες στη δουλειά καλυτερεύουν άρα ασχολήσου λίγο με τον εαυτό σου και το σώμα σου.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου,  το πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει σε αδιέξοδους έρωτες και σε οδηγεί να πάρεις ρίσκα που δε θα βγάλουν πουθενά. Πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου άλλου, σε νέα πρόσωπα, φίλους, νέες ομάδες που θα σε κάνουν να απεμπλακείς από τα αδιέξοδα σου. Η πολύ σκέψη δε βοηθά πάντα, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις σε βυθίζει περισσότερο.

Follow the tip:  Βρες χρόνο για ξεκούραση κι αν είναι εφικτό για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, το ‘χεις ανάγκη.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ενώ προσπαθείς να καταλάβεις που πατάς και που βρίσκεσαι καθώς και να κατανοήσεις τι συμβαίνει στο σπίτι και στη σχέση σου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου 

δώσει τη λύση. Αφέσου κι απήλαυσε τον τροχό που γυρίζει και πάρε την εκδίκηση σου.. Παρόλαυτα εάν για κάποιο λόγο επιμένεις να δίνεις ευκαιρίες και να μένεις στάσιμος, τότε ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις το όνειρο.

Follow the tip:  Όσο επενδύεις σε λάθος ερωτικούς συντρόφους, δε θα υπάρξει αλλαγή στη ζωή σου.

Λέων

Λέοντα μου,  η απομάκρυνση παραμένει η μόνη λύση όταν η καθημερινότητα και το οικογενειακό περιβάλλον γίνονται ανυπόφορα. 

Αυτό μπορεί να γίνει νοερά ή ακόμα καλύτερα και πρακτικά. Οπότε τη βδομάδα αυτή  χάσου σε ταξίδια του μυαλού, οργάνωσε μια εκδρομή, βγες με φίλους. Σημαντικό είναι να χαλαρώσεις και να μην ξοδευτείς σε συζητήσεις ανούσιες.

Follow the tip:  Μην συμβιβάζεσαι με τα λίγα, κυνήγησε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ακόμη κι αν ο δρόμος είναι μακρύς.

Παρθένος

Παρθένε μου, ασχολήσου με τα απλά καθημερινά και βάλε τάξη στη ζωή σου. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το κλείσιμο μιας συμφωνίας ή το οριστικό ξεκαθάρισμα ενός παλιού λογαριασμού θα σε απαλλάξουν από τις φοβίες σου και θα σε βοηθήσουν να αναπνεύσεις ξανά. Μην αγνοείς τα όσα ακούς, αντιθέτως δώσε ιδιαίτερη σημασία και επεξεργάσου τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου.

Follow the tip:  Η εποχή απαιτεί σκληρή δουλειά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μην μετατρέψεις το έτερον σου ήμισυ σε σάκο του μποξ.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η εβδομάδα προσφέρεται ώστε να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Δώσε τροφή στο σώμα και στο πνεύμα σου. Διεύρυνε τους πνευματικούς σου ορίζοντες, πήγαινε θέατρο, σινεμά, βγες με φίλους. Αν κάτι από τα προηγούμενα δε σε καλύπτει, μπορείς απλά να ικανοποιήσεις τη λίμπιντο σου με νέες γνωριμίες ή με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

Follow the tip:  Σταμάτα να παλεύεις γι αυτά που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Καιρός να πας παρακάτω.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η νέα εβδομάδα βάζει σε νέα βάση επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, και μάντεψε, τώρα κάνεις κουμάντο εσύ και βάζεις τους κανόνες. Ξεκόβεις από σχέσεις που δε σε ικανοποιούν, αποφεύγεις ανθρώπους που σε αφήνουν πίσω και γενικότερα απαλλάσσεις τον εαυτό σου από περιττά βαρίδια. Ξεκίνα λοιπόν, τι και ποιον θα μπορούσες να αφαιρέσεις από τη ζωή για να γίνει καλύτερη και κάντο.

Follow the tip:  Έχεις ανάγκη να πιστέψεις στις ανθρώπινες σχέσεις και πρέπει να το κάνεις.

Τοξότης

Τοξότη μου, πολύ θα το ήθελες να μπεις στο πρώτο αεροπλάνο και να βρεθείς σε άλλη γη σε άλλα μέρη, όμως οι υποχρεώσεις που ‘χεις δημιουργήσει δε σε αφήνουν να δρας όσο ανεξάρτητα κι ελευθέρα θα ήθελες. Σε αυτή την περίπτωση, με κάθε πρώτη ευκαιρία απέδρασε και πάρε μικρές δόσεις ανεμελιάς και χαλάρωσης. Θυμήσου πως κάθε επιλογή έχει το τίμημά της, γι αυτό μη σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου.

Follow the tip:  Ίσως προκύψουν κάποια επαγγελματικά κολλήματα γι αυτό παρέμεινε ευέλικτος γιατί πιθανότατα να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, να προσέχεις τη γλώσσα σου, αυτή που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ακόμα κι αν έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, φρόντισε να μην κάνεις κατά μέτωπο επίθεση, αλλά παρμένε διπλωμάτης. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, φρενάρει ένα νέο ξεκίνημα που είχες κατά νου. Μην πιέσεις κατατάσσεις, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Follow the tip:  Μην βιαστείς να κρίνεις το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας, μην πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, διάφορα μικρά έκτακτα έξοδα, έρχονται και αδειάζουν την τσέπη σου εντελώς. Αυτό που θα σε κάνει να γελάς αυτή τη βδομάδα, είναι η τροπή των αισθηματικών σου, καθώς κάτι δείχνει να βαδίζει και να οδηγείτε προς την κατεύθυνση που θες. Μην απογοητευτείς αν δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να μην έχουν το αντίκρισμα που θες. Τα κολλήματα αυτά θα διαρκέσουν λίγο.

Follow the tip:  Κάνε πράγματα που θα σε εκτονώσουν και κυρίως δε θα σε κρατήσουν σπίτι.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, τώρα που μπαίνεις ξανά στο προσκήνιο και κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή και ταυτότητα θέλει κουράγιο και δύναμη. Η δημιουργικότητα σου στα ύψη κι όλα δείχνουν να έχουν βρει το δρόμο τους. Μην αφήσεις τον εαυτό σου και τη σκέψη σου να σε τραβήξουν πάλι πίσω.

Follow the tip:  Φέρσου διπλωματικά και μη δείξεις ξεκάθαρα τις προθέσεις σου. Άσε την άλλη πλευρά να εκδηλωθεί πρώτη.

Aπό το Stardust

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook