Όλα στο κόκκινο αυτή την εβδομάδα! Τι λένε τα άστρα

Θα έχεις μία όμορφη εβδομάδα;
Όλα στο κόκκινο αυτή την εβδομάδα! Τι λένε τα άστρα



Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Λέοντα, έρχεται να μας ζεστάνει και να δώσει νέα πνοή στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις φιλοδοξίες μας.

 Όλα στο κόκκινο λοιπόν, καθώς το φεγγάρι αυτό έχει τη δύναμη να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα πιο δύσκολα.

Κριός

Κριέ μου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και γκρίνια στα επαγγελματικά σου σχέδια, όμως έχει απογειώσει την ερωτική σου ζωή. 
Πάψε να μένεις στάσιμος, προσπέρασε ό,τι εμποδίζει το δρόμο σου και την πρόοδο σου και μπες σε ένα νέο κύκλο ζωής.

Follow the tip: Μην ξοδεύεις απερίσκεπτα, ήδη το πορτοφόλι σου αδειάζει επικίνδυνα.

Ταύρος

Ταύρε μου, η νέα εβδομάδα έρχεται να φέρει εναλλαγές στο επαγγελματικό σου σκηνικό. 
Μια καλή στιγμή να αρχίσεις νέες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, που μελλοντικά θα σου αποφέρουν κάτι καλύτερο .
Τα ερωτικά σου παραμένουν σε αναβρασμό, καθώς ένα πρόσωπο του παρελθόντος επιστρέφει αποφασισμένο να σε διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσης.

Follow the tip: Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες των ημερών, καθώς θα αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδής για το μέλλον σου.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η βδομάδα αυτή και παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει ανάδρομος, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. 
Μην οδηγείς τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου στα όρια τους.

Follow the tip: Η επιστροφή των φαντασμάτων του παρελθόντος, σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες αλλά και να επανεξετάσεις με περισσότερη λογική, λεπτομέρεια και μεθοδικότητα τα όσα συνέβησαν στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα. Μη βυθιστείς στις μάταιες σκέψεις.

Follow the tip: Ακολούθησε το ένστικτο σου και πάρε αποφάσεις για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Λιοντάρι μου, την εβδομάδα αυτή μπορείς να επενδύσεις σε γνωριμίες και συνεργασίες. Παρέμεινε ανοιχτός και δεκτικός καθώς δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα σε προσελκύσουν και θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μη μένεις στάσιμος σε προσωπικές σου υποθέσεις. Μια ευχάριστη εβδομάδα καθώς αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσεις νέα κίνητρα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

Follow the tip: Μην παρασυρθείς από τη λάμψη των ημερών που μπορεί να σε βγάλει εκτός τροχιάς.

Παρθένος

Παρθένε μου, ο Άρης παραμένεις προκλητικός απέναντι σου και δε βοηθά καθόλου να ανακάμψεις. Εσύ πρέπει να λειτουργήσεις υπόγεια και μυστικά, ώστε να κατορθώσεις να βγεις νικητής και να μην ανακάμψεις την πορεία σου. Τα ερωτικά σου θυμίζουν πεδίο μάχης, μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα.

Follow the tip: Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να ταχτοποιήσεις αβέβαιες καταστάσεις. Κάντο.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η νέα εβδομάδα σε παίρνει από το χέρι και σε παρασύρει σε ένα ξέφρενο πάρτι κοινωνικότητας και νέων γνωριμιών. Για σένα όλο αυτό είναι η τροφή σου, η ανάσα σου και η ολοκλήρωση σου. Μπορεί η καθημερινότητα να σε κρατά εγκλωβισμένο, όχι όμως για πολύ ακόμη. Οι ιδέες σου και τα σχέδια σου αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Follow the tip: Νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο από τα παλιά δεν αποκλείεται γιατί τώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, τη βδομάδα αυτή έρχεται να δώσει μια εντελώς διαφορετική πνοή από ότι είχες συνηθίσει. Ραγδαίες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν τα πάνω κάτω και σε ανησυχούν, αυτό είναι όμως κάτι εντελώς προσωρινό, θα δεις μακροπρόθεσμα ότι έκανες τη σωστή επιλογή.

Follow the tip: Απέφυγε να επενδύσεις σε ανθρώπους, τελικά θα αποδειχτούν πολύ λίγοι για τις επιδιώξεις σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, νέο κύκλο διαπραγματεύσεων φέρνει η εβδομάδα και σε βάζει σε σκέψη. Η σχέση σου με την οικογένεια, αλλά και με το ταίρι σου περνάει από διεργασία. Ό,τι άντεξε στο χρόνο θα παραμείνει όρθιο και ζωντανό, τα υπόλοιπα ίσως χρειαστεί να τα εγκαταλείψεις.

Follow the tip: Ίσως βρεθείς μπροστά σε διλήμματα για το ποιο δρόμο πρέπει τελικά να ακολουθήσεις.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ξεκινά εβδομάδα διαπραγματεύσεων και μάλιστα σκληρών.
Αυτό δε θα πρέπει να τρομάζει εσένα, αλλά μάλλον αυτούς που χεις  απέναντι σου. Με υπομονή κι επιμονή φτάνεις τα πράγματα στο σημείο που θες και έτσι νέα δεδομένα μπαίνουν στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή.

Follow the tip: Μπορεί η βδομάδα να ξεκινήσει κάπως νευρικά όμως αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί, όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αποκατάσταση ισορροπιών φέρνει η νέα εβδομάδα και σε βγάζει από τα αδιέξοδα των προηγούμενων ημερών. Οι μετοχές σου ανεβαίνουν επικίνδυνα και δεν περνάς απαρατήρητος. Ιδέες και φιλοδοξίες που είχαν μείνει πίσω, τώρα βρίσκουν δρόμος προς την υλοποίηση.

Follow the tip: Η εβδομάδα σου δίνει το δικαίωμα να δράσεις, επέλεξε το σωστό τρόπο να το κάνεις.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ξεκινά μια εβδομάδα κατά την οποία οφείλεις να κυνηγήσεις σχέδια και στόχους. Με τον Άρη και την Αφροδίτη, στο ζωδιό σου, οι σκέψεις σου αποκτούν βαρύτητα και δε θα αργήσεις καθόλου να βρεις ευκαιρίες να αλλάξεις γραμμή πλεύσης, σε ό,τι σε κούρασε.
Follow the tip: Μην συνεχίσεις να εθελοτυφλείς, εάν πραγματικά θες να πετύχεις. Τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα δεν πρέπει να σε πτοούν.

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook