Όλα πάνε καλά; Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου

Από τη μια η έκρηξη χαράς κι αισιοδοξίας που μας προκαλεί η νέα Σελήνη κι από την άλλη, η επιφύλαξη που οφείλουμε να έχουμε λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή.
Όλα πάνε καλά; Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου



Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, προκαλούν σύγχυση στην επικοινωνία και στο συναίσθημα μας. Από τη μια η έκρηξη χαράς κι αισιοδοξίας που μας προκαλεί η νέα Σελήνη κι από την άλλη, η επιφύλαξη που οφείλουμε να έχουμε λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μια άκρως ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά.

 

Κριός

Κριέ μου,  σιγά σιγά αρχίζεις να διαπιστώνεις πως νέοι δρόμοι κι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και περιμένουν από εσένα να τις εκμεταλλευτείς. Την εβδομάδα αυτή έχεις καθαρό μυαλό και μπορείς να αντιληφθείς υπέρ , κατά και να αξιολογήσεις κινήσεις που πρέπει να κάνεις ή που θα έπρεπε να έχεις κάνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου κάθε κατάσταση που δεν σε αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο.

Ταύρος

Ταύρε μου, με τη Νέα Σελήνη να ολοκληρώνεται, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σε βοηθά να ανακάμψεις και να πάρεις ξανά τα ηνία της ζωής σου. Θετικές εξελίξεις σε βάζουν ξανά εντός παιχνιδιού και σου δίνουν το πολυπόθητο κίνητρο που ψάχνεις εδώ και καιρό για να βρεις το κουράγιο να συνεχίσεις. Μην αγχωθείς με τυχόν ανατροπές, σημαντικό είναι να μελετήσεις θετικά τις αδυναμίες του χαρακτήρα σου και να παίξεις με τα δυνατά σου χαρτιά.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου,  είτε το θες είτε όχι, ο κυβερνήτης σου Ερμής σε βάζει σε καλούπια και σε υποχρεώνει να εξετάσεις πιθανότητες κι ενδεχόμενα που επιδεκτικά αγνοούσες. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήθελες να βάλεις τον εαυτό σου σε διαδικασία σκέψης, όμως δεν μπορείς να το αποφεύγεις άλλο. Είναι η στιγμή που πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να φερθείς διπλωματικά. Απόφυγε εντάσεις και προστριβές.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτή η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει άμεσα κι όχι με τον καλύτερο και πιο αναίμακτο τρόπο. Ανασφάλειες και φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια και σε κλείνουν στον εαυτό σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος. Βάλε σε τάξη την σκέψη σου και μην βλέπεις απροσπέλαστα εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν.  Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ενδοσκόπηση, αντίθετα πέρασε ευχάριστα με φίλους και δες τη ζωή με τη θετική της πλευρά. Ένα ταξίδι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεδώσεις και να περάσεις όμορφα.

Λέων

Λέοντά μου,  με τη Νέα Σελήνη να σε φλερτάρει από απέναντι, λάμπεις. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας και συγκεκριμένα, Άρης, Ουρανός, Αφροδίτη κι Ερμής σού δίνουν ώθηση και σε ανεβάζουν ένα σκαλί πιο ψηλά. Ήρθε ο καιρός της ανταμοιβής των κόπων σου και των προσπαθειών σου που δεν τις λες και  λίγες.  Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις την εμφάνιση σου και να  απογειώσεις τη γοητεία σου. Ένας νέος έρωτας σε συναρπάζει.

Παρθένος

Παρθένε μου, η Νέα Σελήνη σε βγάζει εκτός ορίων ηθικής και σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Αυτά που θεωρούσες πως στέκονταν εμπόδιο στον δρόμο σου, πλέον δεν έχεις κανένα φραγμό να τα προσπεράσεις και να τα υπερπηδήσεις, όχι πάντα με θεμιτά μέσα. Αυτό που αλλάζει είναι η οπτική που βλέπεις κι αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αλλά  και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις. Αυτή την εβδομάδα ετοιμάσου να καταπλήξεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, φωτιά στην ερωτική σου ζωή βάζει η νέα Σελήνη. Με ανανεωμένη διάθεση και ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτευτείς δεν σταματάς πουθενά. Το θέμα είναι πως αυτό σου συμβαίνει ακόμη κι αν ανήκεις στα δεσμευμένα Ζυγάκια. Κι εδώ σου χτυπάω το καμπανάκι κινδύνου και σου λέω, ζήσε τον έρωτα, το πάθος και το φλερτ μέσα στα όρια που δεν κινδυνεύουν τα σταθερά θεμέλια της ζωής σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μείνε μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους της ζωή σου που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος για όλα. Πάψε επιτέλους να φορτώνεις τον εαυτό σου ευθύνες κι αναζήτησε νέους δρόμους και πεδία ενδιαφέροντος που θα αποτινάξουν από πάνω σου τη ρουτίνα, τη μιζέρια και θα σε εξελίξουν σαν άνθρωπο. Η ζωή απαιτεί ρεαλισμό κι όχι δράματα. Δες την αλήθεια κατάματα.

Τοξότης

Τοξότη μου, μέσα σε αυτή την εβδομάδα πιθανό να δεις τη στάση κάποιων ανθρώπων να αλλάζει απέναντί σου, πράγμα που σε ανησυχεί, σε προβληματίζει και σε αγχώνει. Αυτό οφείλεται διότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχες δώσει κι εσύ κάποια δικαιώματα αμφισβήτησης της σταθερότητα των αποφάσεων σου και της αξιοπιστίας σου.  Η εβδομάδα αυτή θα αναδείξει μια άλλη όψη του εαυτού σου, πιο συνεπή και πιο υπεύθυνη. Αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να γίνεται πιο αισθητό και στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, η νέα Σελήνη αφήνει χώρο στο συναίσθημά σου να εκδηλωθεί κι εσύ δε μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν είσαι από αυτούς που μιλούν γι αυτά που νιώθουν, ούτε αφήνεις να φανούν  οι βαθύτερες σκέψεις σου. Όμως αυτή την εβδομάδα θες να μιλήσεις, να εκφραστείς και να παραπονεθείς για όλα όσα σε πληγώνουν και σε στεναχωρούν . Μίλα ανοιχτά, χωρίς δισταγμούς και μισόλογα στα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, Ήλιος, Ερμής κι Αφροδίτη στο στρατόπεδο σου σε βοηθούν να αναδειχτείς και να λάμψεις. Με τη δημοτικότητα σου στα ύψη και τη διάθεση σου για έρωτα στο κόκκινο, οι μέρες είναι ιδανικές να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου επιτυχία.  Ευχάριστες ειδήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν να αισιοδοξείς για την εξέλιξη και την τροπή βαλτωμένων υποθέσεων.  Μην κάνει ς πίσω σε σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείς να λάβεις.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η εβδομάδα σε φέρνει μπροστά στην εξυγίανση και την ολοκλήρωση αλλά όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο. Ο συναισθηματισμός σου εξωτερικεύεται αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντα ευχάριστη, καθώς καλείσαι να δεις κατάματα αυτά που νιώθεις. Προσπάθησε να φανείς αντικειμενικός και λογικός στις κινήσεις σου, αν και οι μέρες αυτές δεν ευνοούν τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Απόφυγε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσουν σε αγεφύρωτο χάσμα.