Πώς θα είναι η μέρα σου; Δες τα άστρα!

Το τοπίο παραμένει θολό και δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα.
Πώς θα είναι η μέρα σου; Δες τα άστρα!



Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη να κάνει είσοδο στους Ιχθύες. Το τοπίο παραμένει θολό και δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Μην εθελοτυφλείτε, κίνδυνος εξαπάτησης.

 

Κριός

Κριέ μου, ο κυβερνήτης σου, Άρης, πλέον βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτό από μόνο του σού χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς η θέση αυτή κρύβει παγίδες, παρασκήνιο και σου θολώνει το τοπίο. Προσπάθησε να μείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, χωρίς να παρεκκλίνεις της πορείας σου. Η Σελήνη από τον Ζυγό σού δίνει την ευκαιρία μέχρι την Τετάρτη  να βάλεις σε τάξη της εκκρεμότητές σου, χωρίς να φοβάσαι την πιθανότητα λάθους.

Ταύρος

Ταύρε μου, η διάθεσή σου είναι αρκετά μελαγχολική αυτή την εβδομάδα. Δυστυχώς, η αιτία δεν είναι άλλη από την τάση σου να επιμένεις στα ίδια λάθη, που πάντα σε πληγώνουν. Η νέα θέση του Άρη στους Ιχθύες δεν ευνοεί στο να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι, αντίθετα σε κάνει πιο ξεροκέφαλο από ποτέ. Με Αφροδίτη κι Ερμή στον Υδροχόο, προσπάθησε τουλάχιστον να δεις τα θέματα που σε στεναχωρούν με μια λίγο πιο διευρυμένη οπτική.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Υδροχόο μαζί με την Αφροδίτη σού ταιριάζουν γάντι. Ωστόσο, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τα θετικά στοιχεία της επιρροής αυτής και όχι να λειτουργήσεις επιπόλαια και αναβλητικά, για ακόμη μια φορά. Αισιόδοξη διάθεση και ανάγκη για φλερτ στο κόκκινο, όμως με μέτρο καθώς και η νέα θέση του Άρη στους Ιχθύς δεν είναι απίθανο να σε προσγειώσει ανώμαλα και να σου δείξει με σκληρό τρόπο, ότι μάλλον επένδυσες πολλά σε κάποιον που άξιζε λίγα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η θέση του Ερμή, στον Υδροχόο, δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς εσύ θέλεις τάξη στη σκέψη σου, ενώ αυτός σου επιβάλλει αναρχία. Το ίδιο ισχύει και με την Αφροδίτη, στο ίδιο ζώδιο. Όλα αυτά σου προκαλούν συναισθηματική ένταση, σε φορτίζουν και εάν δεν φανείς δυνατός, κάποιες στιγμές θα σε λυγίσουν. Το μυστικό είναι να μην επενδύσεις σε ένα άτομο, που κατά το παρελθόν είχε αποδειχθεί πως δεν αξίζει να του έχεις εμπιστοσύνη. Με τον Άρη να κάνει είσοδο στα Ψαράκια, ξεκινά νέα εσωτερική διαμάχη, με στόχο κατευθείαν στην καρδιά σου.

Λέων

Λιοντάρι μου, όπως και να το κάνουμε, η Αφροδίτη, από απέναντι στον Υδροχόο σου ταιριάζει, σου πάει και σε φωτίζει. Πόση λάμψη ακόμη λοιπόν; Άφθονη, όμως προσοχή μην παρασυρθείς από τη ματαιοδοξία σου. Η εβδομάδα, με τον Άρη να κάνει είσοδο στους Ιχθύες, κρύβει έντονο παρασκήνιο και αγγίζει κυρίως τον τομέα των επαγγελματικών. Μην επενδύσεις χρόνο, χρήμα και διάθεση σε κάτι που το ένστικτό σου, κρατάει επιφυλάξεις. Μην βιαστείς γενικότερα, διότι οι εβδομάδες που ακολουθούν θα φέρουν και καλύτερες ευκαιρίες.

Παρθένος

Παρθένε μου, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, σε μια λίγο αταίριαστη με τα δεδομένα σου θέση, την εβδομάδα αυτή. Ωστόσο, σου χαρίζει κοινωνικότητα, διαλλακτικότητα και διευρυμένο τρόπο σκέψης, που σε βοηθούν να ξεκολλήσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα προόδου, κυρίως σε θέματα καρδιάς. Με τον Άρη να εγκαθίσταται στους Ιχθύες, μην πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς υπάρχει έντονος κίνδυνος αποτυχίας αλλά κι εξαπάτησης. Εκμεταλλεύσου τα θετικά vibes που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ο Ερμή κι Αφροδίτη, από τον Υδροχόο σου τονώνουν το ηθικό και σου χαρίζουν καλή διάθεση. Φλερτ, έρωτας και άλλα τέτοια όμορφα ζητάς εσύ, όμως ο Άρης στους Ιχθύες σε προσγειώνει ανώμαλα σε μια εργασιακή πραγματικότητα που σε πνίγει και σε φθείρει. Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι απίθανο να αλλάξεις τρόπο σκέψης, γραμμή πλεύσης και να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και που θα σε κάνει καθημερινά ευτυχισμένο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, την εβδομάδα αυτή καλείσαι να χρησιμοποιήσεις αρκετή από τη διπλωματία σου, ώστε να βγεις αλώβητος από καταστάσεις που σε καταπιέζουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πιεσμένος από το ταίρι σου, όμως αναλογίσου κι εσύ μήπως τελικά χρωστάς απαντήσεις τις οποίες εάν τελικά δώσεις καταφέρεις να βγεις μια και καλή από το συναισθηματικό σου αδιέξοδο. Ο Άρης από τους Ιχθείς, βάζει απαγορευτικό στα νέα ξεκινήματα και στα μεγαλόπνοα σχέδια που μπορεί στην παρούσα φάση να αποδειχτούν καταστροφικά.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με Ερμή και Αφροδίτη από τον Υδροχόο να βάζουν φωτιά στο μυαλό και στην καρδιά σου, η εβδομάδα σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άκρως ανεβαστική. Όλα αυτά όμως κάποτε, σε ένα παράλληλο σύμπαν, καθώς πλέον ο Κρόνος σε δένει για τα καλά στη γη και βάζει αρκετή σκέψη κι ανάλυση σε κάθε σου βήμα και σχέδιο. Ο Άρης από τους Ιχθύες θα αποτελέσει άλλο ένα τροχοπέδη στα σχέδιά σου τη βδομάδα αυτή.

 Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο είναι η τονωτική ένεση ανανέωσης που χρειαζόσουν για να αλλάξεις διάθεση και να δεις τα αισθηματικά σου με άλλο μάτι. Αυτά που έδειχναν εμπόδια, πλέον δε αποτελούν για εσένα ανασταλτικό παράγοντα. Ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα των αισθηματικών σου σε βάζει σε νέα τροχιά. Ο Άρης από τούς Ιχθύες, σε βοηθά να βάλεις νέους στόχους, που όμως φρόντισε να είναι υλοποιήσιμοι. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό, η στρατηγική σου σκέψη και πειθαρχία δεν πρέπει να σε εγκαταλείψουν ούτε τώρα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να σε συντροφεύουν τη βδομάδα αυτή, μπορείς να επενδύσεις και στην καρδιά και στο μυαλό σου. Με τη λάμψη σου να μην αφήνει κανένα ασυγκίνητο, προσπαθείς να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πράγμα αρκετά δύσκολο για την ασυμβίβαστη φύση σου. Με τον Άρη να κάνει είσοδο στους Ιχθύες, υπάρχει κίνδυνος τα σχέδια, χωρίς γερές βάσεις να γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος. Σκέψου, κρίνε, ζύγισε και μετά δράσε.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, ο Άρης που κάνει είσοδο στο ζωδιό σου σε βάζει στην πρίζα και φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να προβείς σε βιαστικές ενέργειες που δε θα έχουν τα αποτελέσματα που έχεις φανταστεί. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να μην πυροδοτήσεις καυγάδες κι εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

 

 

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook:  Stardust