Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2015: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τη νέα χρονιά

Απαλλαγείτε από ό,τι σας καθηλώνει και σας κάνει να χάνετε τονδρόμο σας.
Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2015: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τη νέα χρονιά



Χρονιά με έντονη συναισθηματική αναζήτηση, το 2015 θα μας αναγκάσει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας, τι μας λείπει και τι θέλουμε να αποβάλουμε από τη ζωή μας. Απαλλαγείτε από ό,τι σας καθηλώνει και σας κάνει να χάνετε τον δρόμο σας.

 

Κριός

Κριέ μου, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που ερωτεύονται ακαριαία, αγαπούν παθιασμένα σαν να μην υπάρχει αύριο, όμως δεν διστάζεις να εγκαταλείψεις ξαφνικά μια σχέση εάν το ταίρι σου δεν έχει την ικανότητα να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και να σε έχει σε μια μόνιμη εγρήγορση. Το 2015 προβλέπεται μια άκρως ερωτική και παθιασμένη χρονιά για εσένα Κριάρι μου. Ειδικά οι πρώτοι εννέα μήνες του χρόνου, μπορούν να φέρουν στη ζωή σου αυτό ακριβώς που περίμενες στα αισθηματικά σου. Ξαφνικοί έρωτες, γάμος, συγκατοίκηση, είναι μόνο λίγα από αυτά που έχεις να αναμένεις. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ώστε να αποκτήσεις αυτό που ποθείς και σου έχει λείψει.

Ταύρος

Ταύρε μου, σαν παιδί της Αφροδίτης, ο έρωτας αποτελεί τροφή για εσένα. Τον βιώνεις με πάθος, αλλά στο πλαίσιο της λογικής σου, που ακόμα κι όταν ερωτευτείς παράφορα, πάντα υπάρχει η ρεαλιστική σου πλευρά που σε προσγειώνει. Επίμονος, διεκδικείς με στρατηγική κι αξιοπρέπεια. Το 2015 σε ωθεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Με την επιρροή του Κρόνου, πλέον να μην σε αγγίζει, μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς το φόβο της τιμωρίας. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι και το πιο αποδοτικό για εσένα κι αυτό που θα φέρει την ισορροπία στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή, αυτό τον χρόνο πρέπει να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ώρα να ξεκολλήσεις και να προχωρήσεις.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ερωτεύεσαι ευκολα, το δείχνεις άμεσα. Κάνεις συχνά πισωγυρίσματα, καθώς με ιδιαίτερη ευκολία εγκαταλείπεις μια σχέση και επιστρέφεις έχοντας την πεποίθηση πως οι δεύτερες ευκαιρίες δεν τελειώνουν. Με την επικοινωνία να αποτελεί το βασικό σου ατού, έχεις πάντα τον τρόπο να βγαίνεις κερδισμένος. Ωστόσο, το 2015 δεν είναι μια συναισθηματικά εύκολη χρονιά. Σε βάζει στο επίκεντρο και σε αναγκάζει να μπεις σε διλλήματα, πράγμα που σε δυσκολεύει αρκετά. Μην φοβηθείς να εκφραστείς, τώρα έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις τον άνθρωπο που θέλεις για πάντα κοντά σου. Η χρονιά σε ωριμάζει συναισθηματικά μέσα από δύσκολο τρόπο. Ίσως είναι και η πρώτη φορά που θα δεις να μην πείθονται οι άλλοι από τα επικοινωνία σου χαρίσματα. Βρες νέες μεθόδους.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, επενδύεις όσο κανένας άλλος στο συναίσθημα. Ευαίσθητος, χρησιμοποιείς το καβούκι σου για να προστατέψεις τον εύθραυστο εσωτερικό κόσμο. Το 2015, το πλανητικό σκηνικό δεν φέρνει τρομερές εξελίξεις και σκαμπανεβάσματα. Θα τη χαρακτήριζα μια ουδέτερη συναισθηματική χρονιά κατά την οποία μπορείς να κάνεις σωστή επιλογή συντρόφου και να βρεις την ηρεμία σου. Κι αυτό θα σε συμβούλευα να κάνεις. Επιδίωξε τα ξεκαθαρίσματά σου και άσε να επιβιώσει μόνο ότι τελικά σε κάνει χαρούμενο, ευτυχισμένο και δεν σε πληγώνει. Σταθερό, αισιόδοξο και με καλές προοπτικές λοιπόν, το νέο έτος, ήρθε η στιγμή να χαμογελάσεις ξανά και να πάψεις να αναλώνεσαι συναισθηματικά.

Λέων

Λέοντα μου, παθιασμένος με τον έρωτα αλλά πάντα εκλεκτικός στις προτιμήσεις σου, γίνεσαι θύμα του έρωτα, μόνο όταν το θελήσεις. Δεν ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, αλλά ερωτεύεσαι για πάντα. Το 2015, αποτελεί για εσένα χρονιά ουσιαστικής επιτυχίας. Με την εύνοια του Δία στο ζωδιό σου, σε στηρίζει και σε βοηθά να φτάσεις στον στόχο. Σημαντικά βήματα θα γίνουν στη ζωή, δεσμευμένων και μη . Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα του ίδιου σου του εαυτού. Κυνήγησε τους ερωτικούς στόχους και την επιτυχία, όμως διάλεξε κάτι που πραγματικά να σου αξίζει.

Παρθένος

Παρθένακι μου, ζεις και παραδίνεσαι στον έρωτα και ταυτόχρονα υπεραναλύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτή τη χρονιά θα δοκιμαστείς. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να κάνεις οριστικό ξεκαθάρισμα βαλτωμένων σχέσεων και καταστάσεων που παραμένουν ασαφείς εδώ και χρόνια. Επένδυσε σε νέα ξεκινήματα και όχι σε πρόσωπα του παρελθόντος που από ότι φαίνεται δεν έχουν κάτι επιπλέον να σου προσφέρουν. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό για εσένα. Πάθη, ίντριγκες και ερωτικά μπερδέματα προσθέτουν αλατοπίπερο στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ερωτευμένος με τον έρωτα, εκλεκτικός στις επιλογές σου, σταθμίζεις καταστάσεις και συναισθήματα και προχωράς με πολύ πάθος. Φλερτάρεις συνεχώς, ωστόσο παραμένεις πιστός στις επιλογές σου. Το πλανητικό σκηνικό, τη νέα χρονιά, φέρνει ανθρώπους στη ζωή σου που θα παίζουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο. Έχοντας διδαχθεί από τα μαθήματα του παρελθόντος είσαι ικανός να αξιολογήσεις τι κάνει και τι όχι για εσένα. Οι πρώτοι εννέα μήνες του έτους, είναι και αυτοί στους οποίους θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα. Προσοχή στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα που μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά. Αναζήτησε για τον εαυτό σου το καλύτερο, τώρα που έχεις την επιλογή.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτοκαταστροφικός και παθιασμένος γίνεσαι έρμαιο ενός έρωτα μόνο από επιλογή. Θες να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Οι συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος αρχίζουν να κλείνουν σιγά, σιγά. Μέτα απ’ τη διέλευση του Κρόνου απ’ το ζωδιό σου, μαζί με τις δοκιμασίες που έφερε στη ζωή σου, επιτέλους νιώθεις απαλλαγμένος από ότι σε κράταγε πίσω. Η νέα χρονιά θα σου προσφέρει έντονα πάθη και σημαντικές γνωριμίες με τις οποίες μπορείς να περάσεις όμορφα και ήρεμα, χωρίς το φόβο της προδοσίας. Η υπομονή των προηγούμενων ετών δείχνει να ανταμείβεται. Νέα κεφάλαια ανοίγουν στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Τοξότη μου, ερωτεύεσαι με έντονο πάθος αλλά και συχνότητα. Εάν το ταίρι σου δεν μπορεί να διατηρήσει αναμμένη τη φλόγα του τότε εξαφανίζεσαι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μια χρονιά που δεν αφήνει να πλήξεις καθώς έχει από όλα και δυσκολίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κεραυνοβόλους έρωτες, με δύο λόγια τα πάντα. Με την παρουσία του Κρόνου, στο ζώδιό σου, θα μπορέσει να επιβιώσει ότι πραγματικά αξίζει και έχει γερά θεμέλια. Η χρονιά αυτή θα σε σημαδέψει και οι επιλογές που θα κάνεις θα σε συντροφεύουν για αρκετά χρόνια.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ο πάντα μετρημένος και προγραμματισμένος εαυτός σου, μπορεί να χάσει το μέτρημα μόνο όταν ερωτευτεί. Τότε γίνεσαι άλλος άνθρωπος με αδυναμίες κι ευαισθησίες. Η νέα χρονιά, επιμένει να σε ταλαιπωρεί συναισθηματικά, καθώς Ουρανός και Πλούτωνας φέρνουν αναταράξεις κι ανατροπές όσο κι αν εσύ παλεύεις για την αρμόνια και τη σταθερότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό και να θυμάσαι πως όλες αυτές οι συναισθηματικές δοκιμασίες σε οδηγούν σε ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον. Σημαντικό είναι να αποδεσμευτείς οριστικά από τα δεσμά του παρελθόντος και να μην το αφήσεις πια να επηρεάζει το μέλλον των σχέσεών σου. Αφέσου σε νέα ερωτικά μονοπάτια.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, διακριτικός πολιορκητής για να μην εκτεθείς, εξιδανικεύεις το αντικείμενο του πόθου σου. Απαιτείς προσοχή κι ενδιαφέρον. Το νέο έτος, ξυπνά τα πάθη, αρκεί να μην φοβηθείς να τα ζήσεις. Ένα κύμα ερωτικής ανανέωσης σε συνοδεύει όλο τον χρόνο και σου ξυπνά ξεχασμένα συναισθήματα. Υπόκυψε στους πειρασμούς, εάν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου ή απόλαυσε τον αέρα ανανέωσης που πνέει στη σχέση σου. Ο έρωτας θα μονοπωλήσει τη ζωή σου και το ενδιαφέρον σου όλο το χρόνο. Βάλε βάσεις για κάτι ουσιαστικό, χρονιά πάθους κι έρωτα που σίγουρα δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.

Ιχθύς

Ψαράκι μου, ονειροπόλος, ρομαντικός και βαθύτατα συναισθηματικός, δύσκολα μιλάς γι αυτά που νιώθεις. Η νέα χρονιά σε βουτά στα βαθιά νερά του συναισθήματός σου, σε μπερδεύει και σε παιδεύει. Ίσως να μην φέρει τον πρίγκιπα του παραμυθιού σου, όμως θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις τι πραγματικά ζητάς από μια σχέση και τι σε ευχαριστεί. Αν το μυαλό σου παιδεύει ένας παλιός έρωτας οφείλεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου να απαλλαγείς από το πρόσωπο αυτό που δεν σου επιτρέπει να πας παρακάτω τη ζωή σου. Κρόνος και Ποσειδώνας, αρκετές στιγμές σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου και να νιώσεις μπερδεμένος και συναισθηματικά παγιδευμένος.