Τι μας περιμένει το 2015; Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας χρονιάς

Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές αφού μόνο με αυτές θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε.
Τι μας περιμένει το 2015; Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας χρονιάς



Μια νέα χρονιά ξεκινά και φέρνει στο πέρασμά της αλλαγές και ανατροπές. Μην σας τρομάζουν όμως οι λέξεις αυτές. Μόνο με την αλλαγή καταφέρνουμε να εξελιχθούμε. Σας εύχομαι ολόψυχα μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Κριός

Good news: Κριέ μου, ο Δίας απ’ το φιλικό σου Λέοντα συνεχίζει να σου κάνει τονωτικές ενέσεις, έως τις 11 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως στα δύσκολα υπάρχει ένας καλός σύμμαχος που σε ευνοεί και σε βοηθά να πας παρακάτω. Από τις 11/8 και μετά κι αφού ο Δίας περάσει στην Παρθένο μαζί φέρνει και νέες ευκαιρίες. Η αλλαγή επαγγελματικής στέγης είναι καλύτερο να προγραμματιστεί για τότε. Το ευνοϊκότερο διάστημα της χρονιάς είναι μεταξύ 18/2-17/3, όπου η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει ευκαιρίες, γνωριμίες και σου χαρίζει το τακτ που στερείσαι να διαχειριστείς τα δύσκολα.

Bad news: Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σου είναι λόγος ανησυχίας. Ο Ουρανός συνδυάζεται με ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές χωρίς προειδοποίηση κι εκεί που όλα δείχνουν να στρώνουν, κάτι σου προκαλεί αναστάτωση. Ο τομέας που κυρίως πλήττεται είναι αυτός τον επαγγελματικών γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποκτήσεις συνεργατικό πνεύμα διότι μόνος δεν τα κατάφερε ποτέ κανείς. Τέλος, από 12/11 έως το τέλος του έτους, ο κυβερνήτης σου Άρης, απ’ το ζώδιο του Ζυγού, αναστατώνει και κάνει άνω κάτω τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος

Good news: Ταυράκι μου, η παρουσία του Πλούτωνα στα φιλικά Αιγοκεράκια συνεχίζει να ενισχύει και το νέο έτος τη δύναμη και την υπομονή σου. Από τις 11/8 ο Δίας εγκαθίσταται στην Παρθένο, αυτό σου δίνει Plus ενέργεια κι ανοίγει το δρόμο για νέα μεγάλα σχέδια, που πλέον μπορείς να θεωρείς υλοποιήσιμα. Ο τομέας εργασία βελτιώνεται αισθητά, καθώς ήρθε η ώρα για τη συγκομιδή των καρπών των κόπων σου. Θετικά vibes έμπνευσης και δημιουργικότητας σου χαρίζει και ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς. Μεταξύ 17/3 έως 11/4, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη παραμένει σπίτι της και φέρνει έρωτα και χρήμα στην πόρτα σου.

Bad news: Με τον Κρόνο να σου κλείνει το μάτι από απέναντί, σίγουρα ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα φτάσεις στόχο όμως κάποιες στιγμές οι τρικλοποδιές του Κρόνου ίσως σε λυγίσουν, δε θα πρέπει όμως. Έχεις πολλούς συμμάχους που θα σε ξελασπώσουν. Τέλος, η Αφροδίτη ανάδρομη από 25 /7 έως 6/9 θα φέρει ερωτικά πισωγυρίσματα, που όμως για κανένα λόγο δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου.

Δίδυμος

Good news: Διδυμάκι μου, τη νέα χρονιά η παρουσία του Δία ως τις 11/8 στα φιλικά Λιονταράκια, σε βοηθά να ανακάμψεις. Αυτό σημαίνει πως το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι κι αυτό που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς πιο ουσιαστικά και δραστικά. Νέες επαφές και γνωριμίες σου δίνουν μια χείρα βοηθείας να περάσεις στην απέναντι όχθη και σε φέρνουν μπροστά σε ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς με κάθε τα τρόπο. Μια επίσης σημαντική αναγέννηση στην ερωτική σου ζωή και το πορτοφόλι σου, έρχεται να προσδώσει η Αφροδίτη από 11/4 έως 8/5. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι Δίας κι Αφροδίτη αποτελούν τα δυνατά σου χαρτιά για φέτος. Μην αφήσεις να προσπεράσουν.

Bad news: Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε κοντράρει, καθώς θολώνει το τοπίο και δε αφήνει να δεις καθαρά. Αυτό εσένα Διδυμάκι μου σου στοιχίζει πολύ καθώς είναι σα να στερείσαι του οξυγόνου σου. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, σε ανάδρομη πορεία από 21/1 έως 11/3, από 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10, εμποδίζει νέα ξεκινήματα και σε κρατάει πίσω για αρκετό διάστημα. Μην επιδιώξεις κανένα νέο ξεκίνημα το διάστημα αυτό. Τέλος, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σου από 12/5 έως 24/6, ρίχνει λάδι στη φωτιά και πυροδοτεί, διαφωνίες και εντάσεις.

Καρκίνος

Good news: Καρκίνε μου, ο Δίας έως και τις 11/8 απ’ το γείτονα, Λέοντα, ενισχύει την τσέπη και το πορτοφόλι σου αισθητά. Έτσι λοιπόν, το πρώτο μισό του νέου έτους θα δεις το κομπόδεμα σου να αυξάνετε κι εσύ να παίρνεις μια σημαντική ανάσα. Από 11/8 κι έπειτα, ο Δίας απ’ την φιλική Παρθένο, σου δίνει μια χείρα βοηθείας και δρομολογεί τα σχέδια σου και τις φιλοδοξίες σου.  Με σημαντικό στήριγμα, τον Κρόνο, μεταξύ 15/6 έως 18/9, στο ζώδιο του Σκορπιού, δράσε ανενόχλητος και δες τη ζωή σου να εξελίσσεται. Τέλος, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να σου δίνει όλη τη χρονιά ρομάντζο και παραμύθι, σίγουρα δε θα πλήξεις καθόλου κι ερωτικά και ιδιαίτερα το διάστημα 8/5 έως 5/6, όπου η Αφροδίτη  κάνει στάση στο ζωδιό σου.

Bad news: Αυτό που σε δυσκολεύει περισσότερο τη φετινή χρονιά είναι το πέρασμα του Άρη απ’ το ζώδιο σου, στις 21/6 έως 9/8, που σε κάνει ιδιαίτερα γκρινιάρη και παραπονιάρη. Εντάσεις δημιουργούνται άνευ λόγου κι αιτίας. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα νεύρα και τις ευαισθησίες σου.

Λέων

Good news: Λέοντα μου, ο Δίας στο ζωδιό σου έως και τις 11/8 παραμένει η σημαντικότερη βοήθεια για εσένα μέσα στο 2015.  Φρόντισε μέσα σε εκείνο το διάστημα, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να υλοποιήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Από τις 11/8 κι έπειτα, ο Δίας απ’ την Παρθένο σε βοηθά να βάλεις σε τάξη οικονομικά ζητήματα και να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος. Στα δύσκολα φέτος θα ‘χεις έναν ακόμη σύμμαχο, που είναι ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη, ο οποίος ενισχύει τις άμυνες σου και σε βοηθά να ξεχαστείς μέσα από τη δημιουργία και την οικογένεια.

Bad news: Επιπλέον φορτίο για ‘σένα, είναι ο Άρης, που εγκαθίσταται στο ζωδιό σου από 9/8 έως 25/9 και σε βάζει στην πρίζα. Το διάστημα αυτό σε αγχώνουν κυρίως θέματα οικογενειακά, που όμως θα βελτιωθούν σταδιακά. Ένα μικρό διάστημα, μεταξύ 15/6 και 18/9, που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό, εσύ θα πρέπει να βάλεις στο μικροσκόπιο τη σχέση σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και να αποφασίσεις ποιος μένει, ποιος φεύγει.

Παρθένος

Good news: Παρθενάκι μου, ο Δίας με τα δώρα του, από τις 11/8 είναι για ΄σένα το σκαλοπάτι και ο υποστηριχτής που χρειαζόσουν προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά σου βοηθούν την εξέλιξη σου. Σε συνδυασμό με σωστές και μελετημένες κινήσεις, θα κατορθώσεις να βγεις πολλαπλά κερδισμένος. Άλλο ένα ακόμη ατού της νέας χρονιάς είναι το διάστημα όπου ο Κρόνος επανέρχεται στον Σκορπιό και σε βοηθά να υλοποιήσεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου με πολλούς συμμάχους και αρκετά ψυχικά αποθέματα.

Bad news:  Δύο τα σημεία που χρήζουν σημαντικής προσοχής. Με πρώτο και βασικότερο τον Ποσειδώνα, ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια του έτους σου φοράει ροζ γυαλιά και σου θολώνει την κρίση και τη σκέψη. Ένα ακόμη διάστημα (21/1 έως 11/2, 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10) που πρέπει να ‘χεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, είναι αυτό που ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρνά ανάδρομος και προκαλεί αναταραχές στο πέρασμά του.
 
 
Ζυγός

Good news: Ζυγέ μου, ο Δίας απ΄ το Λέοντα, έως τις 11/8, συνεχίζει να σε γεμίζει ελπίδα, δύναμη, κουράγιο και πείσμα. Είναι η πιο καλή πλανητική συγκυρία για σένα, τη χρονιά αυτή και σε αυτή οφείλεις να επενδύσεις ώστε να επιτύχεις. Επίσης ευνοϊκός άνεμος πνέει και με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζωδιό σου μεταξύ 8/11 και 5/12.Το διάστημα αυτό ετοιμάσου να δεις τις ερωτικές σου μετοχές να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Bad news:  Τη ζωή σου δύσκολη και πόλεμο νεύρων σου προκαλεί ο Άρης απ’ το απέναντι στρατόπεδο του Κριού (20/2 έως 31/3 ) καθώς και (από 12/11 έως το τέλος του έτους) που πιάνει θέση στο δικό σου ζώδιο.
Τις στιγμές αυτές θα νιώσεις έντονες εντάσεις και θα βιώσεις διαξιφισμούς και διαφωνίες που τόσο απεχθάνεσαι. Την περίοδο αυτή θα δοκιμαστούν έντονα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πιθανότατα να έρθει οριστική ρήξη με φίλους και άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ουρανός και Πλούτωνας έχουν βαλθεί να βάλουν ψύλλους στα αυτιά σου, καθώς σε κάνουν δύσπιστο και δύσκολα θα πιστέψεις ότι ακούς και ό,τι βλέπεις. Τέλος, ο Κρόνος απ’ το Σκορπιό το διάστημα 15/6 έως 18/9 σε δυσκολεύει καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία θεωρούσες τελειωμένα.  Δείξε υπευθυνότητα στους χειρισμούς σου.4

Σκορπιός

Good news: Σκορπιέ μου, τα καλά νέα για σένα έρχονται από τις 11/8 κι έπειτα. Ο Δίας απ’ το ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά επιτέλους να αλλάξεις την οπτική σου και να διευρύνεις τη σκέψη σου. Αυτό θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις εντελώς διαφορετικά και με καλύτερη διάθεση, ζητήματα που είχαν μείνει στάσιμα και δεν είχες κουράγιο να κυνηγήσεις. Επιπλέον δύναμη και κουράγιο σου χαρίζει ο Πλούτωνας απ’ τον Αιγόκερω. Με αυτό το σύμμαχο θα μπορέσεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος ώστε να μην παρεκκλίνεις της πορείας σου. Μια νότα ανεμελιάς έχεις να λαμβάνεις και απ’ τον Πλούτωνα  ο οποίος απ τα ανέμελα Ψαράκια εξωτερικεύει τη ρομαντική σου διάθεση κι ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα σου.

Bad news: Δυο τα μελανά σημεία που χρειάζονται προσοχή και υπομονή από εσένα. Αρχικά η επιστροφή του Κρόνου το διάστημα 15/6 έως 18/9, επαναφέρει κάποιες ανασφάλειες σου, σε κάνει καχύποπτο, νευρικό και πιθανότατα να φέρει κάποια κολλήματα στα σχέδιά σου, ειδικά μέχρι 11/8, από εκεί κι έπειτα θα σε ενισχύει ο Δίας. Επίσης φρόντισε τη διαχείριση του θυμού σου και τις εκρήξεις σου προς τρίτους για όσο διάστημα ο Άρης παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου (31/3-12/5 ).

Τοξότης

Good news: Τοξοτάκι μου, με την παρουσία του Ουρανού στο φιλικό σου αλλά και παρορμητικό ζώδιο του Κριού μπορείς να αναμένεις ραγδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου αλλά και γενικότερα στις κοινωνικές σου επαφές. Συνήθως ο Ουρανός συνδέεται με ξαφνικά γεγονότα που πραγματοποιούνται και φέρνουν σύγχυση, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στη δική σου περίπτωση. Εσένα σε επηρεάζει μόνο με θετικό τρόπο και γεμίζει τη ζωή σου με έρωτα και όμορφα συναισθήματα. Ο έρωτας μπορεί να προέρχεται είτε από το παρελθόν είτε να είναι κάτι εντελώς νέο στη ζωή σου. Με θετικά vibes συνεχίζει να σε ενισχύει και ο Δίας έως τις 11/8 απ’ το δυναμικό Λέοντα. Σωστή κρίση, αισιόδοξη σκέψη και καλή διάθεση είναι τα όπλα σου και με αυτά θα κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Bad News: Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, με εξαίρεση τα διάστημα (15/6 έως 18/9) σου βάζει κυριολεκτικά τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι. Δυσκολίες, καθυστερήσεις, καταπιεσμένα συναισθήματα αλλά και πολλά μαθήματα που θα σε ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής σου, είναι λίγα απ’ αυτά που θα συμβούν. Δεν μπαίνεις ευκολα σε καλούπια, γι΄αυτό θα δυσκολευτείς να ακολουθήσεις τις Κρόνιες προσταγές. Δείξε υπομονή, τα δώρα που θα λάβεις στο τέλος της δοκιμασίας είναι πολλά και πολύτιμα. Η παρουσία Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύμπραξη με τον Κρόνο, θα ενισχύσουν τα άγχη σου, την τάση να εξαπατηθείς κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, γι’ αυτό έχε τις κεραίες σου τεντωμένες.

Αιγόκερως

Good news: Αιγοκεράκι μου, θετική κι άκρως βοηθητική θα αποδειχθεί για σένα, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού και αναφέρομαι στο διάστημα  15/6 έως 18/9. Εκείνη την περίοδο, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση απ’ το φιλικό σου περιβάλλον κι από άτομα που έως τώρα δεν περίμενες. Επιπλέον δημιουργικότητα και καλή διάθεση σου χαρίζει ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθύς. Αυτό σε απεγκλωβίζει απ’ τον στενόμυαλο τρόπο σκέψης που πολλές φορές υιοθετείς και διευρύνει την οπτική σου. Ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός για εσένα που εκτός απ’ τη στρατιωτική σου πειθαρχία θα έχεις κι απελευθερωμένη σκέψη. Αυτό σίγουρα σε προάγει και βελτιώνει τις βαλτωμένες καταστάσεις στη ζωή σου. Εκμεταλεύσσου την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από 27/1 έως 20/2 για να βελτιώσεις το κομπόδεμά σου.

Bad news: Παρέα με τον Πλούτωνα Αιγοκεράκι μου, είσαι υποχρεωμένος να αφήσεις πίσω σου άτομα, καταστάσεις και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια στη ζωή σου, χωρίς επιστροφή. Αυτό όσο κι αν σε θλίβει θα πρέπει να συμβεί ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτό το διάστημα θα σε βάλει σε έντονη εσωτερική αναζήτηση κι ενδοσκόπηση κι όχι πάντα με τον πιο αναίμακτο τρόπο. Πόλεμο νεύρων θα σου κάνει κι ο Ουρανός, ο οποίος φέρνει ανατροπές σχεδίων και παίζει με την υπομονή σου. Φρόντισε να μείνεις ανεπηρέαστος, πειθαρχημένος και κυρίως μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες σου.

Υδροχόος

Good news: Υδροχόε μου, ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, απ’ τον Κριό δίνει άρωμα ανανέωσης στη χρονιά αυτή. Η παρουσία του δίνει την κινητήριο δύναμη ώστε να τολμήσεις και να παλέψεις για την υλοποίηση στόχων. Ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές. Νέα ξεκινήματα φέρνει επίσης η παρουσία του Δία στο Λέοντα, μην αποκλίσεις το ενδεχόμενο νέων ξεκινημάτων στην προσωπική σου ζωή. Γάμος, συγκατοίκηση, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι στα σενάρια του νέους έτους. Σημαντική ενίσχυση για σένα είναι η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, σε βοηθά να συγκεντρωθείς, να γίνεις συγκεκριμένος και να ακολουθήσεις τους στόχους σου με αυτοπεποίθηση και μέθοδο.

Bad news: Το διάστημα όπου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Σκορπιό, 15/6 έως 18/9, είναι το πιο επίφοβο για αλλαγές στα επαγγελματικά που πιθανότατα να μη μπορείς να διαχειριστείς. Απέφυγε τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις. Παρέμεινε συνεργάσιμος και άκου τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος και διπλωματικός το διάστημα όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, μεταξύ 1/1 έως 12/1 καθώς και στο ζώδιο του Λέοντα μεταξύ 9/8 και 25/9. Μην πυροδοτείς καταστάσεις, μπορεί εν τέλει να στραφούν εναντίον σου.

Ιχθείς

Good news: Ψαράκι μου, το μαγικό ραβδάκι του Πλούτωνα σου στέλνει θετικά κύματα όλη τη χρονιά και σου ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Με το όπλο αυτό μπορείς να πολεμήσεις τις όποιες αρνητικές όψεις προκύψουν μέσα στο έτος. Εν συνεχεία, σημαντικός αρωγός και βοηθός στις προσπάθειές σου στέκεται ο Κρόνος απ’ τον Σκορπιό το διάστημα 15/6 έως 18/9. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να φροντίσεις την υγεία σου, το σώμα σου και γενικότερα να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Μην αμελήσεις να ρουφήξεις όλη τη λάμψη που σου δίνει απλόχερα η Αφροδίτη στο ζωδιό σου από 27/1 έως 20/2.

Bad news: Η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζωδιό σου είναι ικανή να φέρει τα ανατροπές και συμφορές. Ψαράκι μου, επειδή ακριβώς έχεις την τάση να ονειροβατείς, ένας επιπλέον λόγος να κρατήσεις μικρό καλάθι είναι αυτός. Η ύπουλή του ταχτική να σου θολώνει τα νερά, δε σε βοηθά να δεις καθαρά και ξεκάθαρα τι παίζει γύρω σου. Ένας επιπλέον λόγος για να ‘χεις τα μάτια σου ορθάνοικτα είναι ο Ουρανός στον Κριό, ο οποίος σε φορτώνει με περιττά έξοδα άνευ λόγου κι αιτίας. Αυτό πιθανότατα να σε βγάλει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Αποφύγετε το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος (21/1 έως 11/2, 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10).

 

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook: Stardust