Ο Κρόνος μετακινείται από τον Σκορπιό στον Τοξότη! Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με περισσότερη πνευματική αναζήτηση και υψηλούς στόχους.
Ο Κρόνος μετακινείται από τον Σκορπιό στον Τοξότη! Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου



To κύριο πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδος, είναι η μετακίνηση του Κρόνου από τον Σκορπιό στο ζώδιο του Τοξότη. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με περισσότερη πνευματική αναζήτηση και υψηλούς στόχους.

 

Κριός

Κριέ μου, είναι η εποχή που θα εισπράξεις το τίμημα των επιλογών και των κόπων σου. Συνήθως το σημείο αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να διαπιστώσεις έλλειμμα στον απολογισμό σου. Αυτό δε θα πρέπει να σε ανησυχεί, αντίθετα πρέπει να σε προβληματίσει ώστε να διαπιστώσεις λάθη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις νέες σου προσπάθειες.

Ταύρος

Ταύρε μου, νέα πρόσωπα φέρνει η εβδομάδα αυτή στη ζωή σου. Τα πρόσωπα αυτά θα ταράξουν την ήσυχη καθημερινότητά σου, με χαριτωμένο κι όχι ενοχλητικό τρόπο.

Μέσα από αυτό μπορεί να προκύψουν και νέες γνωριμίες με αρκετά έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη, σου επιβάλλει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με των εμπλουτισμό των γνώσεών σου και την αναζήτηση νέων πνευματικών δρόμων.

 Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μια άκρως συναισθηματική εβδομάδα ξεκινά και σε ρίχνει στα βαθιά. Ως γνωστόν δεν έχεις την καλύτερη σχέση με το συναίσθημα πόσο μάλλον με την εκδήλωση αυτού. Μην απορήσεις αν πιάσεις ξαφνικά τον εαυτό σου να ζηλεύει και να το δείχνει, να νοσταλγεί και να το μοιράζετε, να αγαπάει και να το λέει κι άλλα πολλά τέτοια που σου φέρνουν αλλεργία. Δέξου όμως πως είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά αυτών που αγαπάς.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα σε ρίχνει στα βαθιά και σε γεμίζει απορίες, ερωτήσεις και πονοκέφαλο. Η αιτία για ακόμη μια φορά παραμένει το συναίσθημά σου και η διαχείριση αυτού. Έχει έρθει η στιγμή να αποδεχτείς, πως αυτός ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δεν μπορείς να τους έχεις όλους κι όλα με το μέρος σου. Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν και τα επαγγελματικά σου καθώς το έντονο παρασκήνιο και τα πηγαδάκια πίσω από την πλάτη σου κυριολεκτικά σε αποδιοργανώνουν.

Λέων

Λιοντάρι μου, ο Κρόνος από τον Τοξότη σε βοηθά να θέσεις νέους στόχους που τόσο έχεις ανάγκη. Την εβδομάδα αυτή θα ανοίξει νέος κύκλος ζωής, που σε θέλει πιο ξέγνοιαστο, χαλαρό αλλά πάντα με διάθεση να πιάσεις κορυφή. Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν υπό νέο πρίσμα και βλέπεις κάποιες προοπτικές που ίσως δεν είχες φανταστεί. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, διότι στην προσπάθεια σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου γίνεσαι προκλητικός.

Παρθένος

Παρθένε μου, ένας νέος κύκλος ξεκινά κι έρχεται να καλύψει όλα όσα σε παίδεψαν, σε προβλημάτισαν και σε δυσκόλεψαν τις προηγούμενες μέρες. Με τη διάθεσή σου να βελτιώνεται αισθητά βάζει στον πάγο ό,τι σε στεναχωρεί κι αποφασίζεις να περάσεις όμορφα. Ξεκίνα τις αλλαγές από την ερωτική σου ζωή η οποία πιθανότατα να θέλει ξανά ζέσταμα ή ολική επιδιόρθωση. Μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς πρόσωπα και συγκυρίες που θα σε ευνοήσουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η νέα θέση του Κρόνου, στον Τοξότη, λειτουργεί άκρως υποστηρικτικά και σου δίνει μια χείρα βοηθείας για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Αποφασισμένος κι αποφασιστικός και ίσως από τις λίγες φορές ξέρεις τι ζητάς, είσαι έτοιμος να πάρεις τα ηνία και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Μην περιμένεις να γίνει αναίμακτα και κυρίως μη φοβηθείς τις αντιπαραθέσεις. Ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του παρελθόντος και οριστικό κλείσιμο λογαριασμών.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, εβδομάδα ανακούφισης μπορεί να χαρακτηριστεί η τρέχουσα κι η ώρα του αποχωρισμού έφτασε λοιπόν. Ο Κρόνος μετά από δυόμιση χρόνια, καθόλου διακριτικής παρουσίας, σε αφήνει στην ησυχία σου. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά τώρα, με πολλά μαθήματα, σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Πλέον είσαι έτοιμος και αρκετά σοφότερος να συνεχίσεις μόνος. Η εβδομάδα βάζει και σε νέα βάση τα οικονομικά ζητήματα που χρειάζονται ένα καλό προγραμματισμό για να μην πελαγώσεις.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, μπορεί η νέα θέση του Κρόνου, στο ζωδιό σου, φαινομενικά να σε ζορίζει, όμως πρέπει να ‘χεις στο μυαλό σου ότι έχεις να λάβεις μαθήματα και να εξασκήσεις την υπομονή και τη μεθοδικότητά σου. Θέτεις υψηλούς στόχους κι αυτή τη στιγμή ξεκινά ένας κύκλος ζωής αρκετά απαιτητικός, που όμως με τους σωστούς χειρισμούς μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Προσοχή στις νέες ερωτικές αφίξεις, χωρίς ξεκάθαρες προθέσεις.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, το πέρασμα του Κρόνου, στον Τοξότη, φαινομενικά, σε κάνει πιο εγωιστή. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα προσωπικά σου ζητήματα. Είναι η στιγμή να μπει οριστικά τελεία σε βαλτωμένες καταστάσεις και σχέσεις του παρελθόντος. Όλο αυτό το ξεκαθάρισμα σε βοηθά να νιώσεις ξανά εντός παιχνιδιού και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.

 Υδροχόος

Υδροχόε μου, η εβδομάδα δε χαρακτηρίζεται εύκολη, καθώς ξεκινά με εσένα στην αδράνεια, πράγμα που δεν συμβαδίζει με την ανήσυχη φύση σου. Το θέμα είναι πως εσύ ο ίδιος το προκάλεσες όλο αυτό στον εαυτό σου. Κακές επιλογές, βιαστικά συμπεράσματα και ξεσπάσματα σε απομάκρυναν από πρόσωπα και στόχους. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος με ένα και μοναδικό όπλο, την ειλικρίνεια. Αυτό θα κάνει τους φίλους σου να σε κατανοήσουν και να σε δικαιολογήσουν.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη έρχεται να σε βγάλει απ’ τα νερά σου. Αποκαλύψεις, των όχι και τόσο καλών προθέσεων ενός προσώπου απ’ τον επαγγελματικό σου χώρο θα σε αναστατώσει αρκετά. Σημαντικό είναι πως για ακόμη μια φορά τα φιλαράκια σου σε ξελασπώνουν καθώς σε στηρίζουν και σου παρέχουν την ασφάλεια που έχεις ανάγκη να νιώσεις.

 

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook: Stardust