Λιγότερο εγωίστρια και περισσότερο δοτική! Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για σένα

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω απαιτεί διπλωματία και έξυπνους χειρισμούς. Καλή εβδομάδα !
Λιγότερο εγωίστρια και περισσότερο δοτική! Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για σένα



Η ανάδρομη πορεία του Δία από τον Λέοντα, μας θέλει λιγότερο εγωιστές και περισσότερο δοτικούς. Από την άλλη μεριά, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω απαιτεί διπλωματία και έξυπνους χειρισμούς. Καλή εβδομάδα!

Κριός

Κριέ μου, η εβδομάδα αυτή σε θέλει πιο μεθοδικό από ποτέ. Πρέπει λοιπόν, να φανείς προσεκτικός στα λόγια που θα πεις και στις αποφάσεις που θα πάρεις. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός με ό,τι ακούσεις και κυρίως στο πόσα από αυτά θα πιστέψεις. Είτε είσαι single, είτε όχι, φρόντισε να διατηρήσεις στη ζωή σου αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Μην βάζεις τον εαυτό σου σε διλλήματα.

Ταύρος

Ταύρε μου, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε ζητά από εσένα να δώσεις λύσεις σε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα που παραμένουν σε αδράνεια για πολύ μεγάλο διάστημα. Έτσι λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις για τις ικανότητες σου και τη μεθοδικότητα σου. Απόφυγε βιαστικές αποφάσεις σε ζητήματα καρδιάς. Άκου τα παράπονα των ανθρώπων δίπλα σου και προσπάθησε να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η εβδομάδα είναι λίγο πιεστική και σου προκαλεί εκνευρισμό καθώς καλείσαι να πάρεις θέση και οριστικές αποφάσεις σε σοβαρά ζητήματα χωρίς υπεκφυγές. Εστίασε λοιπόν στο να ανοίξεις νέους δρόμους, οι οποίοι θα σε οδηγήσουν κάπου σταθερά και με ασφάλεια. Ίσως αυτό να σημαίνει πώς η ευθεία οδός είναι η πιο ασφαλής και σύντομη. Απόφυγε τους κύκλους γιατί θα χαθείς.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα ξεκινά με την όχι και τόσο ευνοϊκή επιρροή του ανάδρομου Δία. Αυτό σε στριμώχνει, σε πιέζει και σε αναγκάζει να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα το οποίο δεν σε ευχαριστεί και τόσο πολύ. Όμως όσο πιεσμένο και να νιώσεις, μην το βάλεις στα πόδια και κυρίως μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Λέων

Λιοντάρι μου, με τη επιρροή του ανάδρομου Δία ξεκινά η εβδομάδα κι αυτό δε σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια να κατανοήσεις τους γύρω σου, χωρίς να τους επικρίνεις. Έντονα συναισθήματα κι όλα στο κόκκινο και με το ταίρι σου. Απόφυγε κάθε είδους ρίσκο και ενθουσιασμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

Παρθένος

Παρθένε μου, η εβδομάδα που ξεκινά απαιτεί από εσένα να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας για να ωφεληθείς. Εξέτασε με λεπτομέρεια και προσοχή τα υπέρ και τα κατά ενός ζητήματος που σε απασχολεί και φρόντισε να μην ενδώσεις σε καταστάσεις που δε γνωρίζεις. Έχε κατά νου, πως η εβδομάδα μπορεί να χαράξει νέους δρόμους και να φέρει νέες ευκαιρίες, υπό την προϋπόθεση ότι δε θα παρασυρθείς από τα συναισθήματα σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η εβδομάδα σε φορτίζει συναισθηματικά. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μεταφράζεις και εκλαμβάνεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα ήταν να εξετάσεις το «γιατί» των πραγμάτων, ώστε να επωφεληθείς από παλαιότερα λάθη. Γίνε αποφασιστικός και πάρε την κατάσταση των επαγγελματικών στα χέρια σου. Μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η εβδομάδα είναι ιδανική ώστε να τολμήσεις το κάτι παραπάνω απ’ τα συνηθισμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να φανείς επιπόλαιος.  Κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου, ώστε να διατηρήσεις φιλικό κλίμα κι  όμορφη διάθεση με τους συνεργάτες σου. Με οργάνωση και μεθοδικότητα τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και προκαλούν γλυκές αναταράξεις.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η εβδομάδα σε θέλει πιο δοτικό κι επιβάλει να αφιερώσεις χρόνο, λιγότερο στον εαυτό σου, και περισσότερο σε αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Είναι μια καλή στιγμή να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που πιθανότατα να έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μην δίνεις αφορμές στο ταίρι σου για ζήλειες και καβγαδάκια, γιατί το πιθανότερο είναι ότι έχει δίκιο. Μην πυροδοτείς καταστάσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, το μαγικό ραβδί της Αφροδίτης σε αγγίζει και κάνει την εβδομάδα σου πιο εύκολη και ευνοϊκή. Μια γερή δόση διασκέδασης και χαράς σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό. Φρόντισε να αφήνεις τα άγχη της δουλειάς εκεί, χωρίς να μεταφέρεις επιπλέον εκνευρισμό στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Εστίασε σε στόχους και με στρατιωτική πειθαρχία μην παρεκκλίνεις από αυτούς.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αρκετά πιεστική και κουραστική εβδομάδα ξεκινά. Με τη συναισθηματική σου ζωή να παραμένει ρευστή, ανησυχίες κι άγχη δείχνουν να αυξάνονται. Ωστόσο θα έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες, αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Αρκετός φόρτος εργασίας δε σου αφήνει χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Ο σωστός προγραμματισμός είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η εβδομάδα σου δίνει χώρο για δράση όμως σημαντικό είναι να προσέξεις το λόγο που θα επιλέξεις να το κάνεις. Πάρε ενεργά μέρος στις αποφάσεις που σε αφορούν και μην πτοηθείς μπροστά στα πρώτα μικροεμπόδια που θα συναντήσεις. Μην παραμελείς το ταίρι σου, καθώς η εβδομάδα φέρνει παράπονα και ζήλιες τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε χάσμα κι αδιέξοδο.

 

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook: Stardust